cvabs

Membru
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cvabs


  1. @trancenergy, @Maurice multumesc pentru informatii, asta cautam.

    @thor4ever , am tot avut volvo de ceva multi ani si nici in continuare n-o sa ma dezic de "acest obicei", faptul ca sunt nou pe forumul asta nu are nicio relevanta si nici nu inteleg de ce sunt facut tampit de unu...zero. Nu cred ca e nevoie sa imi povestesc viata, ce masini am sau am avut pentru a primi un raspuns la ce am intrebat. Daca vroiam sa stiu daca merita, intrebam daca merita, dar pentru masina asta nu ma intereseaza (e luata doar pentru astfel de lucruri). E ok, acum imi dati voie sa ma joc cu masina asta? Multumesc.

     


  2. :) se pare ca avem dialogul surzilor.

    @onezero chiar nu intelegi ca nu ma intereseaza sfaturile tale sau sfaturi legate de "masina asta a fost facuta pentru..", "nu merita sa faci asta". Nu-ti mai face griji pentru banii mei.

    Intrebarea a fost simpla: Unde pot face operatiunea asta in Bucuresti? Nu ma intereseaza alte sfaturi, multumesc pentru cele date pana acum, dar nu ma intereseaza.

    Puteti inchide topicul, nu m-a ajutat cu nimic.

    Multumesc.


  3. Salut,

    Am un S40 1.6d drive DPF off si trebuie sa schimb uleiu. Am citi o mare parte din posturile anterioare si am concluzionat ca pentru motorul asta pot fi folosite urmatoarele uleiuri:

    Ford Formula F 5w30

    Castrol Magnatec A5 5w30

    Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5w30

    Am inteles care este diferenta in ulei Ford si Castrol - pret si particule inteligente, dar care este diferenta dintre Castrol si Mobil (in afara de pret)?

    Ce ulei din cele de mai sus ati alege, pretul nu este un criteriu?