DIA

Membru
  • Content count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About DIA

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bacau
  • Auto S60 D3 Summum
  • Fabricatie 2011
  • Fabricatie 2 0
  1. Nu porneste S60-u'

    Pe facebook cred ca e troll maxim, nu indraznesc sa cer ajutor acolo :))
  2. Nu porneste S60-u'

    Cam bate vantul pe forumul asta, cred c-o sa-mi schimb masina
  3. Cutie automata - cum procedam?

    Da, am chestia asta sub acel pad de cauciuc.  Ma gandeam ca e cumva mai simplu cu o combinatie de apasat contactul de 2 ori, tinut 5 sec, etc.
  4. Cutie automata - cum procedam?

    Baieti, cum se comuta in N cand motorul e oprit? 
  5. Nu porneste S60-u'

    Se aude click-ul ala de deblocare. Acum, am luat cheia de rezerva, sa vad daca nu cumva e o problema legata de cheia veche.
  6. Nu porneste S60-u'

    Revin cu updates: Bineinteles ca a doua zi a pornit... Partea buna e ca de data asta mi-a dat erori pe tester (poza atasata). Am cautat pe net sa vad despre ce e vorba si in afara de prima eroare care tine de senzorii de presiune, celelalte doua sunt legate de blocatorul de volan, un circuit sau o conexiune dintre acesta si CEM e cu probleme. O sa desfac si inlocuiesc ce e dubios pe acolo, insa eu nu-s convins pe deplin ca asta ar avea legatura cu faptul ca masina nu porneste. 
  7. Nu porneste S60-u'

    Link catre video
  8. Nu porneste S60-u'

    Cat am stat in Bucuresti la el mergeam. De 2 ani sunt in provincie si mi-e peste mana iti dai seama. Mai ales ca pana acum doar revizii standard am facut la ea, nimic fancy.
  9. Nu porneste S60-u'

    Scuzoaiele mele. Stergeti 4 din ultimile 5 postari. Mi-a dat eroare site-ul si am zis ca nu merge 
  10. Salut grup, Revin si eu dupa mult timp cu o problema bineinteles. De vreo luna incoace ma tot lasa masina (S60 2011 D3 163 cai, cutie automata), in sensul ca nu porneste. Ii da la automat cum se zice, dar nu o ia. Problema asta apare si cand motorul e cald si cand e rece. Am dus-o initial pe platforma la Volvo Bacau, dar cand a ajuns la ei a pornit, fara sa-i faca nimic. Au pus-o totusi pe tester si nu apare nici o eroare si au zis ca nu au ce sa umble la ea daca merge si nu are erori. Am luat-o si dupa o saptamana iar n-a pornit. De data asta am apucat sa fac un scurt prim video cu bordul atunci cand incercam sa o pornesc (nu cel din atasament) si am dus-o la mecanicul unde mergeam de obicei, dar la fel, dupa ce am dat-o jos de pe platforma la el, a pornit, si la fel nu apare nici o eroare pe tester. S-a uitat la video si cand dadea la automat nu se ridica turometrul deloc, prin urmare a presupus ca e senzorul de turatie arbore cotit. L-am schimbat, am mers o saptamna si acum iar nu a mai pornit. De data asta am facut un video mai lung cel atasat) unde se observa ca pompa de motorina functioneaza cand tin contactul.  Mecanicul meu e bun, cel putin asa pare din unghiul meu, stie si electronica, insa nu a avut Volvo f multe pe mana, i se pare dubios si il cam depaseste. Neavand nici o eroare pe tester nici nu o mai duc iar la Volvo ca oricum mi s-a parut dubios tipul de la Bacau incercand sa-mi ia bani si pe alte chestii. Pentru cei mai cu experienta, pls, ce ar putea fi? Ce sa-i spun mecanicului sa investigheze, ca nu mai stim de unde s-o apucam. Si probabil maine o sa porneasca iar si apoi iar sa ma lase in soare. Multam mult!
  11. problema display/sunetetc

    Scuze daca reinvii postarea asta din 2015, am si eu problema cu neafisatul pe display si am cautat pe forum sa vad daca mai sunt cu aceeasi problema. Deci display-ul e negru, nu afiseaza decat partea de jos cu nivelul ventilatorului, incalzirea in scaune etc. Radio, Media, Navigatie, My Car nu sunt accesibile si ju merg. Cand dau marsarier in schimb, imi afiseaza camera de pe spate. Am tot asteptam sperand sa-si revina, sunt deja 3 zile de cand nu merge. @Tetea ceva detalii la rezolvarea aceea de 6500 lei? Trebuie sa schimb IAM-ul?   
  12. Service volvo Iasi

    Salut,  Ma intereseaza si pe mine un service Volvo in Iasi (nu neaparat autorizat). Sunt in tranzit pe-acolo cu o problema la vibratia volanului probabil de la discuri. Am nevoie de cineva care sa ma primeasca fara programare, am la dispozitie doar cateva ore. Merci
  13. O sa ma uit, nu sunt sigur.
  14. Aceeasi chestie ma framanta si pe mine de cand a dat iarna. In toamna aveam un consum mediu de max 8,5l/100km, crescuse in noiembrie/decembrie la 11l. Acum mi-a scazut undeva la 9,5 insa tot mi se pare mult (consum mediu e de fapt 80% e urban).  In orice caz, in lista lui paunionutz cred ca trebuie adaugat si sistemul de incalzire auxiliara (nu stiu daca toate S60 au asa ceva, a mea are). Din ce am citit ala consuma 1l/h insa dupa experienta mea cred ca mai mult. Cand plec dimineata cu el inchis se simte.
  15. La itinerar gasisem ca le pot sterge, insa e aiurea si asa ca trebuie sa fac asta tot timpul. Vorbesc de V40 2012. Zic sigur ca e altfel meniul. Poti da cancel destination si ai si optiune sa setezi adresa noua si nu add to itinerary