nicu_balan

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About nicu_balan

  • Rank
    Nou venit
  1. Pret prea mic?

    S40-ul imi place foarte mult, mi se pare o masina cu un design foarte reusit si recunosc ca as dori sa devin posesor al uneia...insa, spre exemplu, in acest caz, mie personal pretul mi se pare putin cam mic pentru un Volvo din 2008 cu acel numar de kilometri. Stiu ca masinile pe benzina sunt mai ieftine decat cele pe motorina, insa chiar si asa pretul mi se pare putin cam mic. Nu imi ramane decat sa ma duc sa o vad personal si apoi, daca feeling-ul imi va spune ca se merita, am sa o duc la reprezentanta la un test amanuntit. Am citit si am aflat ca motorul pe benzina de la acest model este unul decent, bun, care ar trebui sa mearga destul de bine un numar mare de kilometri, insa nu am gasit foarte multe date despre consum...cifrele variaza destul de mult de la 7-8 litri in oras pana la 13-14 litri...asa ca am facut si eu o medie si banuiesc ca in oras consuma undeva la 10 litri iar in afara la 7-8 probabil...doar banuiesc, nu stiu sigur  Ca si numar de kilometri pe an, vor fi cu siguranta sub 15000...nu o voi folosi pentru a merge zilnic la munca cu ea, nu am nevoie, avand statii de metrou in fata blocului si in fata biroului. Va fi folosita mai mult pentru pierdut vremea prin afara Bucurestiului si prin tara.
  2. Pret prea mic?

    Salut. Ce parere aveti de pretul acestui Volvo? Nu sunt un fin cunoscator al marcii, mi-as dori sa gasesc acest model de masina si sa devin posesor insa e plin netul de anunturi de genul acesta, cu preturi foarte dubioase. Oare ma insel eu? Sa fie pretul asa mic pentru ca masina e din 2008...desi are doar 93.000km. Am sunat astazi din curiozitate la numarul din anunt, mi-a raspuns un tip care a spus ca detine un parc auto langa Asmita Gardens, si ca masina se prezinta impecabil - cumparata de noua din Romania, km reali, a fost a unei doamne si in ultimii 2 ani a fot folosita foarte putin spre deloc - nici macar 10.000 de km nu au fost facuti in aceasta perioada. http://autovit.ro/anunt/volvo-s40-ID7Gg7MP.html#d6f0f85a1b As vrea sa aud si parerea unor persoane cu mai multa experienta cu marca aceasta daca se poate. Multumesc
  3. ...daca o pot numi asa. Am gasit de curand aceste doua anunturi online http://autovit.ro/anunt/volvo-s40-ID7GfL09.html http://autovit.ro/anunt/volvo-s40-ID7GfKJR.html#d6f0f85a1b Suna destul de bine anunturile la ambele masini, arata bine in poze, am sunat la numerele respective si am vorbit cu propietarii. Mi-au spus ca masinile au fost aduse din Germania, prima a fost adusa la 125.000 de km si apoi a mai mers el cu ea inca 8000 in tara si acum ar vrea sa o vanda...pentru ca nu a vrut sa o pastreze de la inceput, de cand a adus-o, cel de-al doilea a adus-o saptamana trecuat spre vanzare. Mi-au spus ca totul functioneaza perfect pe ambele autoturisme, kilometrii sunt reali, ca doresc sa mergem la Volvo la reprezentanta pentru orice verificare. Curiozitatea mea este legata de urmatorul lucru...am cautat pe net, acelasi model de masina in vest - Germania, Belgia, Franta. Preturile pentru un model asemanator sunt mai mari de 8000 de euro cam in toate cazurile - media ar fi undeva la 9000 de euro. Cum se face ca un astfel de model la noi este mai ieftin, masina este perfect functionala si accepta si testare la reprezentata fara nicio problema...sunt masluite, se poate umbla la kilometraj si nu ai cum sa afli asta nici la Volvo la reprezentanta...se poate sa ma luminati si pe mine daca aveti cumva idee. As vrea sa achizitionez un Volvo s40, imi plac foarte mult, insa tot ce gasesc la noi imi lasa impresia ca ceva nu e in regula - mai ales dupa ce vad anunturile din vest. Si ca exemplu: http://www.autoscout24.ro/Details.aspx?id=280906663&cd=635842307630000000&asrc=st http://www.autoscout24.ro/Details.aspx?id=269420828&cd=635643671010000000&asrc=st|fs  
  4. Achizitie Volvo S40, model 2009

    Multumesc pentru raspuns. Da, asta banuiam si eu...nu ma pricep eu la masini, cu atat mai putin la Volvo, dar descrierea mi s-a parut foarte scurta fata de alte oferte de Volvo - unde vedeam o lista lunga, lunga cu optiuni...si aici doar 5-6 chestii, care bunaiesc ca sunt basic si intra in dotarea orcarei masini. In acest caz nu cred ca va mai fi nevoie sa ma duc sa o vad maine dimineata.  
  5. Achizitie Volvo S40, model 2009

    http://olx.ro/oferta/volvo-s40-ID58o6k.html Acesta este anuntul de vanzare al masinii, si din cate vad eu doar primele doua revizii par sa fie facute la Primus - pozele sunt de o calitate cam proasta si nu se intelege foarte bine ce scrie, dar cu siguranta ultimele trei revizii nu sunt facute la Primus. Din cate observ din pozele masinii, aceasta nu are senzori de parcare, nici comenzi pe volan si nici sistem de navigatie. Sper sa nu fie cheala, si desi am intrebat la telefon de dotari, raspunsul a fost ca le voi vedea la fata locului. Maine dimineata voi merge sa vad masina. Daca nu va fi asta am sa mai astept, cu siguranta vor aparea si alte anunturi de vanzare in curand.
  6. Achizitie Volvo S40, model 2009

    Salut, multumesc mult pentru raspunsurile voastre. Sunt de mare ajutor. De locuit, locuiesc in Bucuresti, insa nu doresc sa o achizitionez pentru drumuri prin oras...traficul este infernal si metroul te scuteste de multe batai de cap. Si cum am statie si aproape de locul de munca si aproape de blocul meu, masina nu este o optiune pentru a merge 5 zile pe saptamana la birou - sunt totusi 14 km de starbatut, iar aici este un chin sa faci asta la ora 9.30 dimineata. Vreau sa o cumpar pentru calatorii, pentru drumuri mai lungi. In legatura cu reviziile, primele doua sunt facute la Primus - asa apare pe cartea de service, iar ultimele trei la Tradimat Trend. Sper sa fie in regula fiind facute si acolo - nu am gasit date despre acesta pe net. In acest moment, pe shortlist-ul meu au ramas aceste doua masini - Volvo S40, al carui design mi se pare superb si care ramane prima optiune de departe si acest Opel Astra http://autovit.ro/anunt/opel-astra-ID7GfHmB.html#f3de7bdc64 Saptamana aceasta le voi vedea pe amandoua, iar dupa voi lua o decizie.
  7. Salutare tuturor membrilor acestui forum. As avea si eu nevoie de niste sfaturi, pareri, experiente cu marca Volvo, in special modelul S40. As dori sa achizitionez Volvo S40 - imi place foarte mult design-ul acestui model, si am gasit un anunt, model 2009, motor 1.6 Diesel, 90.000 de Km, cumparat si rulat doar in Romania, pret de vanzare 7500 de euro(din cate am inteles, se mai poate negocia). In zilele urmatoare voi merge la o vizionare, insa ss dori si eu sa aflu ceva pareri despre acest model de la voi, posesorii de Volvo.