Gemenii18

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Gemenii18

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 09/04/1979

Profile Information

  • Locatie Targu Mures
  • Auto Volvo V40 1.8 cc 85kw
  • Fabricatie 2000
  • Auto 2 Renault Megane Scenic
  • Fabricatie 2 19
  1. Buna , 

    am vazut ca aveti Dice. Sunt din Tg Mures si va rog sa-mi spuneti cat costa si unde pot veni pentru un tester, daca ma puteti ajuta. Am un Volvo V40 din 2000, motor de 1.8 benzina, 115 HP.

    Telefon 0744395211

  2. Kappa -  dupa cum a sesizat și MarianBr, chestia aia este de la instalatia GPL. Indicatorul de combustibil.  Vlad - eu am pierdut vremea degeaba cu maneta de frana. E un alt sistem de reglaj și cred ca ar fi trebuit sa schimb cablurile de frână. Cost suplimentar doar de dragul de a avea o alta maneta.  PaunIonut - eu vroiam doar cotiera ☺. Am găsit panouri în Tg Mureș însă pe alte culori decât interiorul mașinii mele. Nu merita efortul. Timpul alocat de 1/2 zi: am început pe la vreo 12 și am termin la ora 20 cu tot adusul sotiei de la lucru, mâncat, copii etc. Dacă stăteam efectiv de treaba asta nu știu cat dura. 
  3. Buna ziua stimati colegi,  Va prezint un tutorial de montaj al unei cotiere in loc de consola de pe mijloc de la un Volvo V40 an fabricatie 2000. Timp alocat 1/2 zi, rabdare -maxima.. pasul 1 demotare consolei vechi. a) Sub CD-Casetofon (etc) sunt 2 bucati Hol(z)-suruburi care se desfac b - se ridica din suportul de pahare membrana de cauciuc sub care se afla un alt holsurub c - in spatele consolei, sub spatiul de depozitare detasabil, cel situat in fata banchetei din spate, mai sunt 2 holsuruburi. si vedem "GOLICIUNEA"     2 - Incepem montarea noii console/cotiere a) Scoatem CD player-ul daca nu l-am scos anterior, sa putem prinde partea din fata a consolei. mare atentie ca mocheta care are doua proeminente sa fie incastrata in partea din fata a consolei b - se decupeaza din consola in care sunt butoanele geamurilor electrice si reglajul oglinzilor, insa doar din partea de jos (eventual daca doriti sa mai folositi bricheta, atunci decupati din partea de sus putin) c) decuparea din josul spatiului care va adaposti butoanele a unui loc pentru cablurile aferente comenzilor ( o gaura mai mare, mai multe beneficii viitoare  ) Eu am marit-o ulterior dupa nenumarate scoateri si reintroduceri a cablurilor respective. d) Din pacate mai trebuie sa decupam si din locasul in care se aduna partea mobila (acea panza ) de la frana de mana, deoarece nu se fixeaza bina din cauza calculatorului masinii. Dupa decuparea partiala e mult mai bine. d) se aranjeaza la locul ei partea din spate si se prinde de partea din fata cum vreti voi. Eu am preferat niste suruburi. Inainte sa nu uitati sa asezati panoul de comanda si sa trageti in interiorul cotierei cablurile. e) In partea din spate a consolei, la aproximativ 8 cm se gaureste plasticul pentru a putea fixa si in spate cotiera. Lucru terminat arata cam asa PS: Nu incercati sa schimbati maneta franei de mana. Pierdeti doar timp si ve-ti constata ca masina e franata in permanenta. Eu am schimbat-o, apoi am pus-o inapoi pe cea care era prima data.... Nu incurca cu nimic manevrabilitatea franei de mana.
  4. Distributie volvo 1.8 115cp B4184S

    Si varianta manualului cu posibilitatea de cautare... Search activ Haynes-Volvo-S40-V40-manual_activ search.pdf
  5. Distributie volvo 1.8 115cp B4184S

    M-am prins.. Nu-i bai!
  6. Distributie volvo 1.8 115cp B4184S

    sunt nou pe forum si prima masina Volvo, acum "cetesc" si unde pot ajut :-)
  7. Distributie volvo 1.8 115cp B4184S

    Asta e bun? o zi bestiala Haynes-Volvo-S40-V40-manual.pdf