Coco17

Membru
  • Content count

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Coco17

  1. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    daca faci o plimbare pana aici poti sa pui o bere in loc de Cola :))  
  2. Cum arata ACUM masina ta?

    Super Flavius, nice shooting  si eu sunt din Tulcea:) 
  3. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Dupa liftingul motorului, nebunia continua: azi am schimbat brake booster-ul, o "scumpete €" de piesa  Speram ca mos Craciun sa nu mai aduca alte cadouri!
  4. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Hai ca este buna de pus la arhiva;))
  5. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Well... O faceti voi bine, right?  Da nici noua nu ne-a venit sa credem ce gauri sunt acolo! 
  6. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Lăsat motorul la segmentat
  7. cauciucuri vara

    Done ! Michelin Sport 4 / EUR 97,95 bucata.  Gata pt autostrazile Romaniei ;))  Merci pt sfaturi guys  
  8. Aditiv filtrul de particule

    @BraiaVadim - da o tura in sudul frantei  
  9. cauciucuri vara

    Merci! Sa fie, ne oprim direct la baieti la garaj pt un lifting de vara;) 
  10. cauciucuri vara

    Merci @Mihai933 . Am mai avut o recomandare de incredere pt Pilot Sport 4 asa ca ieri am si dat comanda! Vineri o incaltam :)) Abia astept!
  11. cauciucuri vara

    Salut, Ne pregatim de drum lung spre frumoasa Romanie si tre sa schimbam pneu-urile. Momentan avem 225/45/17 94Y.  Am spus buget pana in 100€ pe pneu ( merita la cat am tras cu ea si mai avem ceva "operatii", printre care dat-ul la puterea normala si suntem adeptii drumurilor lungi: cand putem o intindem, stim ca nu-i place la oras . Ma tot uite pe net ( probabil vom comanda pe net) si pe dimensiunile noastre gasesc pneu-uri cu mentiunea XL, runflat si un mic semn de exclamare: verificati daca masina este dotata pt pneu-uri runflat. Ma gandesc ca daca are deja 94Y, se pot pune tot 94Y ? Sau merge si alt indice?  Din cate m-am uitat, nu este nimic marca pe cartea de inmatriculare a masinii. Si nici manualul nu ma ajuta deoarece explica in general ce inseamna fiecare cifra si litera. De Y nici nu se pomeneste   Marci: continental - din ce am citit la pareri se uzeaza cam repede. Asta este 94W.  http://www.123pneus.fr/cgi-bin/rshop.pl?dsco=125&cart_id=47305802.125.4584&sowigan=So&Breite=225&Quer=45&Felge=17&Speed=V&Load=94&kategorie=6&Marke=Continental&ranzahl=4&tyre_for=&x_tyre_for=&Herst=Continental&m_s=3&rsmFahrzeugart=ALL&filter_preis_bis=&filter_preis_von=&homologation=&search_tool=standard&Label=C-A-72-2&details=Ordern&typ=R-216032 http://www.allopneus.com/CONTINENTAL-CONTISPORTCONTACT-5-225-45r17-94-y-53658.html Bridgsestone: https://www.norauto.fr/0/0/0/ete/bridgestone/225-45-17/94-y.html;pgid=q6ggsLWOVL1SR0xP.C9QXK.e00005wyAL23h Michelin: https://www.norauto.fr/0/0/0/ete/michelin/225-45-17/94-y.html;pgid=q6ggsLWOVL1SR0xP.C9QXK.e00005wyAL23h Multam de sfaturi,     
  12. La capătul puterilor

    Sper sa o rezolvi, am ramas muta … nu ma mira, si aici in Franta fac porcarii la garaj. Si noi am tras mult cu masina noastra si inca mai avem ( la fel, o iubesc :)).  Poate incerci cu baietii de la garaj din Bucuresti ? Ei fac minuni;) Curaj!
  13. Probleme geam electric

    Ah, ai adus-o acasa ? Si eu care credeam c-o facem Taxi de Paris   Spor la reparat !
  14. Link-uri cu magazine de piese din afara

    Se pot gasi piese noi sau la mana a doua si pe https://www.leboncoin.fr  ( trebuie mers pe OFFRES / Categorie Equipment Auto / Toute la France).  Este echivalentul site-ului olx, de la particular la particular   Daca va putem ajuta, ne ocupam noi de comanda si vi le trimitem in tara cu drag.  
  15. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    ce sa fie intre ghilimele ? 
  16. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    E pe bune masina sau e de jucarie ? Imi place super mult, domnule Coco, vreau si una d'asta :))  Ne vedem pt o tura la Bucuresti  Ma bucur ca te-am putut ajuta, daca mai este cineva care gaseste ceva util pe www.boncoin.fr - ajutam cu mare drag  
  17. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Scuze pt mesajul cu poze cam decalat, am raspuns de pe telefon
  18. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Sa traiti cu totii, fara voi am fi avut doar un dric:)) se cunosc oamenii care lucreaza din pasiune
  19. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Am scos dpf-ul, schimbat tija swirl si debimetrul de aer. Dupa cateVa saptamani de cand am cumparat-o, s-a pus si turbo in miscare:))  In sfarsit avem Volvo si vedem ce poate cu adevarat masina asta care ne-a papat litrii intregi de ulei si ceva fire albe :))  Incomparabil fata de cum mergea inainte, thanks guys, big thanks! Mai avem ceva suporti motor de schimbat, stachetii, saptamana asta schimbam iar uleiul cu 5w30 ( de cand am scos dpf-ul nu mai papa bidonul de ulei, vedem dupa schimbul nou exact dar ar trebui sa fie bine)!  O duminica fain:)          
  20. Buna, Dorim sa achizitionam un Volvo V70 Summum 2.4, full options din 2007.  Printre numeroasele cautari despre aceasta masina am dat si de forumul vostru si am vrea sa stim parerea voastra: aici aveti anuntul si cateva poze http://www.leboncoin.fr/voitures/944427357.htm?ca=12_s Multumesc. 
  21. Achizitie Volvo V70 Summum 2.4

    poi in cazul asta am face un nou model de Volvo :)) Volvo Accelerat  nu-i pot spune TGV ca inca nu stiu cat prinde in viteza. 
  22. Achizitie Volvo V70 Summum 2.4

    Din partea mea sa scoata tot ce o tinut in ea :)) Altii polueaza mai rau ca noi 
  23. Achizitie Volvo V70 Summum 2.4

    Haha, Cristi stie ce stie :)) Volvo care nu trage la deal = 0  Da, a scos putin fum din cate mi-a spus. Si se misca ceva mai bine. Can't wait for next step! Sper ca spre Romania o sa prinda aripi si o sa zboare la propriu :)) mama ei de masina ca prea imi place de ea 
  24. Achizitie Volvo V70 Summum 2.4

    Nici noi….:( probabil ca problema la motor si papatul de ulei au fost de inainte, o fi stiut nu o fi stiut mosulica…asta e! Swirl-ul nu cred ca avea cum sa se strice in 3-4 saptamani de cand am luat-o, cred ca e problema veche neindentificata de cei de la Volvo in februarie. I-au recomandant sa schimbe EGR care este in stare buna, poate si pt ca l-a curatat un mecanic d'al mosului in martie…  Hai sper ca nu au fost chiar asa de socante pozele   A reusit de l-a spart pe tot, pus la loc, merge perfect…si au disparut mesajale de eroare. Dar mai e ceva de lucru
  25. Achizitie Volvo V70 Summum 2.4

    I'm back:) Dupa mini intalnirea din Franta cu Cristi Muresan, am programat un mini voyage pt domnul Braia. Masina papa ulei mult si motorul se auzea din ce in ce mai naspa. Tare ne-am "bucurat" de venirea lui Vadim, stiam ca o vom scoate la capat incet incet…dupa multe tentative nereusite de testat acest OZN (masina) pe la diferite garaje.  Diagnostic: tija swirl avea joc ( comandata deja), releu bujii, si …. DPF off. Am gasit pe cineva roman prin Paris care se ocupa cu DPF off parte electronica, iar partea mecanica se intampla chiar azi   Inainte de a-l scoate, motorul facea fff urat si incepuse sa scoata fum pe sub ea, prin spate, haos total… Ne-am dat seama ca DPF ( schimbat in 2014) a ajuns la data lui de expirare Si pt ca am intalnit oameni minunati pe forumul acesta, va pun cateva poze cu DPF care a fost scos cu mare chin ( neavand curent in parcare si suruburile sau ce-or fi alea f greuuu de scos, le-a taiat pana la urma). Urmeaza a fi spart, pus la loc, partea cu softul, asteptat Vadim , schimbat piesele si vazut cum se mai misca… + o mini-vacanta prin Titan la vara   Numai bine!