Mucilianu94

Membru
  • Content count

    38
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mucilianu94


  1. Bună seara și la mulți ani tuturor!!!sa încep si eu cu promblema mea.a început de ieri sa se audă un fluierat când accelerez pana pe la 2200 rpm se aude mai considerabil..analizând de unde se aude sunetul am găsit furtunul care intră in turbo de la filtru de aer spart.am încercat să etansez sa văd dacă se mai aude si sunetul persista..se poate sa se fi stricat turbo sau îmi trebuie un furtun nou?


  2. Am rezolvat cu senzorul ușor..am dat o gaura mică cu un burghiu si după am înfiletat un șurub si l-am scos..acum am alta problema cu rulmentul schimbat cred..când plec de pe loc se aude un huruit puternic ca si cum mergi pe banda albă cu denivelări după nu se mai aude nimic...am dat cu niște spray de curățat frânele si 2 zile nu s-a mai auzit dar astăzi a început iar..ce ar putea fi?noul rulment sau altceva?


  3. Salut..vin si eu cu o problema..tocmai ce am schimbat rulmentul de pe dreapta fata si într-un moment de neatenție am rupt un senzor...cred ca e cel ABS!acum ca sa îl înlocuiesc trebuie sa dau iar rulmentul jos sau doar il înlocuiesc?si dacă îmi poate da cineva un cod pt respectivul senzor?masina este Volvo v50 1.6 d 2010


  4. Buna seara!!nu vreau sa deschid alt topic așa ca o sa scriu aici..ieri mergând cu mașina mi-a apărut in bord triunghiul roșu si cel de la airbaguri cu mesajul SRS airbag service spoed!meniul e in olandeza..am oprit,am scos cheia din contact,a dispărut!astazi am observat ca avertizarea pentru centura de siguranța a pasagerului dreapta fata nu mai funcționează.pe partea stânga funcționează normal.ce îmi puteți spune?e vreo siguranța sau altceva mai grav?


  5. După ce am mers la echilibrat roțile,surprizăă!colegul Claudiu a avut dreptate!!janta de pe dreapta fața îndoită!!am refăcut-o si e ok doar ca acum a intervenit alta problema.la viteză de 100 am un balans enorm stânga dreapta și nu mă simt deloc in siguranță..de la ce ar putea proveni balansul asta?

    1 person likes this