• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
larahau

Sugestii pentru concediul de vara

110 posts in this topic

Trebuie sa ajung intre 1 si 15 august, adica exact cind e cel mai scump. Doar atunci pot sa am concediu...

Nu e nimic, Florin. Oricum iesi la jumatate de pret fata de Mamaia in perioada respectiva.

La noi ,vara, in Romania o recomandare?

Nu ma intereseaza litoralul.

Yep ;)

La o prima cerere de oferta: hotelul Flamingo Grand, 7 nopti, 2 adulti si un copil, mic dejun + pranz sau cina:

1237 euro (?!)...Cam mult.

Mai caut...

Incearca si la hotel Kaliakra. Are conditii de confort similare si e la 5 metri de plaja, vedere superba la mare. Cere Kaliakra superior.

Bună recomandare, deşi n-am fost încă la Yep, am auzit că e 'shto... ;D

Ahhh, pardon, am citit gresit! si anume "e recomandare" .... si na, am raspuns, scuze :D:P

M-ar tenta Zanzibar toamna asta...aveti cunostinta de locatia asta, experiente, e.t.c. ?

Edited by larahau

Foarte putin offtopic , dar de ce nu incercati Muntii Retezat , cu un final de Nationala tot in aceiasi zona ?

Va garantez ca zona este superba , una din locatii in care nu am reusit sa ajung dar sigur o voi face , sunt Cheile Nerei .

Este FANTASTIC .

Foarte putin offtopic , dar de ce nu incercati Muntii Retezat , cu un final de Nationala tot in aceiasi zona ?

Va garantez ca zona este superba , una din locatii in care nu am reusit sa ajung dar sigur o voi face , sunt Cheile Nerei .

Este FANTASTIC .

Eu sint offtopic ,clar ...aceeasi zona ..... aceiasi copii. (G-ul este campion) Danyx esti moderatorul ,corector chiar de sau daca mai gresim, uneori. :smile:

Edited by V50Saphir