Andu G

Problema radio-cd !

80 posts in this topic

Salut!

Am sa incerc la Primus in decembrie cand ajung in tara,sper sa ma ajute daca merg personal...la telefon au zis ca e masina veche...probabil nu vor sa isi bata capul cu mine,dar daca au mai facut am sa insist la fata locului :).Va multumesc frumos pentru ajutor!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/9/2013 at 8:13 AM, paunionutz said:

Buna seara, am avut si eu o problema asemanatoare, am luat de curand un xc90, care in ultimii trei ani a facut 1000 km, masina luata din reprezentanta, cu caiet de service si istoric corect, cunoscand-ul si pe proprietar. Era oprit la un singur post si numai puteam face nici o alta miscare, nici mai incet nici mai tare. Si-a revenit dupa o zi de mers si de atunci merge bine ...sper sa nu mai faca figuri. In schimb am observat ca nu pot modifica volumul la subwoofer, se aude bine dar nu-l pot da mai incet sau mai tare. PEecran im iarata ca se da mai incet sau tare , dar auditiv este neschimbat. Vreo ideie ?!! , MERCI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Salutare!
Chiar daca nu s-a mai postat demult in acest topic, poate este cineva care ma poate ajuta cu urmatoarea problema:
 
Am un Volvo XC90, 2012, la care nu mai merge ICM-ul. La pornire se aprinde display-ul, funcționează selectorul din dreapta (îmi arată pe display opțiunile existente: aux, usb, cd, bt) in rest nu funcționează: nimic pe partea audio (radio, cd, usb, bluetooth), senzorii parcare spate, navigația din bord, memorie scaun. Poate întâmplător (sau nu) problema a apărut după ce am spălat masina. Poate fi problemă cu lipitura rece la procesorul din ICM sau unul din modulele cu care comunică sa fie defect ? Ce am mai observat este că se aude periodic (la aprox 1 secunda) o mica pocnitura in boxe.
Stie cineva cine/cum se poate repara ICM-ul ?
Multumesc anticipat !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, 

Memoria scaun nu stiu sa aiba legatura cu ICM - insa orice e posibil. Cred ca primul pas ar fi o diagnoza - fie la colegii de pe forum fie la dealer. Din diagnoza ma gandesc ca vei vedea care e urmatorul pas - remediere contact, inlocuire piesa, ce o fi. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare!

Din fericire am gasit problema. Unitatea MMI, de sub scaunul soferului era defecta. Am facut bypass la fibra optica si acum am totul functional, mai putin navigatia, pe care oricum nu o foloseam.

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now