• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
opus

Mi-au lovit 850-ul...

39 posts in this topic

Numaratoarea inversa a inceput....in seara asta m-am despartit cu lacrimi in ochi...... :dontknow:....de 850...a ramas la serviz.....2-3 zile spun ei.................acum astept si plang....astept...mananc :smile:

Azi a fost cel de-al doi-lea termen cand 850 a-r fi trebuit sa fie gata...[era vorba de 2 zile].....azi m-au sunat ca au probleme, ca geamul la fixare  le-a creat probleme....nahhh....nu vreau sa zic inca nimic :violent1: :violent1: :rant: :rant: :banghead: :banghead: :banghead:...tre sa astept pana saptamana viitoare marti........si uite se face o luna de cand mi-au lovit 850-ul in parcare si saracul inca sufera..................ca si eu dealtfel :-[

N-am vrut sa-ti amarasc sufletul dar e ceva normal,era de asteptat as putea spune.Un prietn de-al meu,tot asa....masina la service,nu e gata,maine,poimaine si intr-o zi ce sa vezi.Merge la service si intra in hala sa vada stadiul lucrarilor.E.....ce sa vezi un muppets statea si dormea in masina,scaunul un pic pe spate si el dormea.cand l-a vazut asta....aoleu mama a doua zi masina a fost gata.S-a intamplat la Dacia Service in tudor

Eu cand am avut probleme, m-au "dus cu zaharelul", ba ca dureaza mult comanda, ba ca a venit nu stiu ce plastic spart si trebuie sa faca retur....ba ca a intrat nu stiu cati in concediu nu au oameni suficienti....(service-ul se numeste "ComNico Serv" candva renumit si eu multumit, dar ultima data total nemultumit) asa este peste tot

Cred ca daca-l gaseam pe-ala dormind in masina mea, il dadeam cu capul de stalpul usii pina ma tragea cineva inapoi !

Si chemam si niste redactori de la ziare, ca sa tina pagina 1, ca da bine ca scandal, se vinde ziarul !

Apoi chemam niste prieteni (mai negrii, asa cam la 190 cm/120 kg) sa-i puna niste intrebari in particular, mai retras asa, intr-un colt de service ! Mama lor de mecanici !

Opus, iti tin pumnii ! Sa-ti vezi odata gata bijuteria ta !!!!

Sau daca tot e service, CHEIA FRANCEZA, unealta cu cele mai multe domenii de utilizare.

In sfarsit 850-ul e gata. Si sunt multumit de rezultatul obtinut de domnii de la service. :kiss2: Nu exista diferenta de nuanta, culoarea si luciul original s-a comportat ok la cei 12 ani ai masini si au reusit s-o faca ca noua. Desigur fiind schimbat doar stopul superior se vede diferenta dintre nou si vechi....dar le voi schimba si pe celelalte si spatele va intinerii.....in sfarsit s-a terminat......manopera si piese 2246 RON.[treaba omniasigului]........multam pt cei care mi-ati srans pumnii :beertogether::occasion14::thumbsup2:

post-232-12877846448975_thumb.jpg

post-232-1287784645015_thumb.jpg

post-232-12877846451247_thumb.jpg

Bine ca ai rezolvat, nici nu a fost un deviz f mare. Chiar ieftinache....vezi pe unde o mai parkezi, chiar a iesit f bine din ce se vede in poze

Bine ca ai facut-o frumoasa din nou, ptiu-ptiu sa nu ti-o deochi :D  Da, arata de parca nici nu a intrat ala in tine - eu unul nu vad nici o urma din pozele tale. Doar cea de pe sufletul tau, dar se pare ca deja s-a vindecat !  :D

Hai, calareste-o, ca-i place  :D:hello2:

Azi au ajuns acasa cele doua stopuri superioare pe care mi le-a cumparat un volvist din Ungaria.....100 Ron bucata a meritat, mai ales ca arata ca noi.......[cel lovit era matuit, la fel e si cea de pe masina de pe partea dreapta si cum la service mi-au montat unul nou acum arata naspa.....pana maine ;D][ reusiti sa vedeti expresia buzelor care pronunta VOVO?? :D]

post-232-12877846591007_thumb.jpg

post-232-12877846592144_thumb.jpg

post-232-12877846593376_thumb.jpg

Sa-ti traiasca minunea de fetita !

P.s. Arata foarte bine ! Daca mai gasesti asa chilipir (ma refer la pretul stopurilor), anunta-ma si pe mine ;)

Multumesc Matrixxx.....la fel i-ti doresc si eu.......uite am montat azi stopurile superioare sh.......sunt ca noi la aspect.............veti vedea si diferenta dintre un stop matuit si unul ok[ ambele sunt Valeo, France....atat stiu ei sa faca >:(].....oricum acum arata mult mai bine......daca le mai schimba cineva e bine de stiut ca sculele din poza sunt suficiente fiind vorba de doar patru piulite de 8mm ce trebuiesc desfacute.......eventual asigurati cheia cu un snur ca de i-l scapati acolo ramane :D...

post-232-12877846613117_thumb.jpg

post-232-12877846614434_thumb.jpg

post-232-12877846615524_thumb.jpg

post-232-12877846616737_thumb.jpg

post-232-12877846617884_thumb.jpg

post-232-12877846619186_thumb.jpg

post-232-12877846620278_thumb.jpg

post-232-12877846621327_thumb.jpg