vs_27_val

Membru
  • Content count

    36
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

3 Followers

About vs_27_val

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 09/27/1980

Profile Information

  • Locatie barlad
  • Auto volvo s40 1.9 td
  • Fabricatie 2001

Recent Profile Visitors

2,492 profile views
  1. faza scurta stinsa brusc

    Sigurantele pentru faza scurta, stanga si dreapta, le ai in tabloul din fata. Daca ai pus becuri mai mari de 55w sau xenon, tot ce se poate sa se fi ars unul din releele ce vin in calculatorul de sub bord.
  2. faza scurta stinsa brusc

    Salut! Vezi ca e gresit spus in bord. E la piciorul stang, in stanga pedalei de ambreiaj. Ai sa gasesti un capac negru peste ele, cam de 4/5 cm.
  3. probleme inchidere centralizata s40

    Colegul se refera la faptul ca va trebui sa mergi la cineva care monteaza sisteme de alarma aftermarket, ca e posibil sa te poata ajuta si cu ceva setari. Alarma originala nu are functia de auto-inchidere a portierelor cand masina se pune in miscare.
  4. probleme la motor

    Volanta ai pus tot cu masa dubla? Ca daca nu, sa nu te intrebi de ce se comporta asa!
  5. Probleme motor in mers

    Salutare! Am masina cu acelasi tip de motor, de 102cp, iar la mine pot sa iti spun ca problema a fost la cablajul care vine la senzorul de temperatura.Din cauza vibratiilor si a faptului ca sa intarit izolatia firelor, sau rupt exact de la intrarea in mufa. Verifica continuitatea intre cabluri si pinii din mufa, asta in timp ce flexezi de mufa. La mine asa s-a rezolvat problema! Succes, asta daca nu cumva ai si reparat-o intre timp!
  6. Tuning t4

    Eu ma gandeam ca pentru Romania iti trebuie curaj pentru un proiect de genul asta. In Suedia e mama lor, asa ca au cu ce sa le faca, plus ca banutii sunt altii acolo! Midnight Caller, tu stii mai bine, ca doar esti implicat in proiecte de genu'!
  7. Tuning t4

    Mutumesc pentru raspuns! Inca o data, felicitari pentru ce faci! Nu multi au curajul sa realizeze asa ceva din s/v40-ul lor, asta pentru ca nu e prea buna pentru asa ceva.
  8. Tuning t4

    M-a gândeam ca varianta clasica e mai buna, decât cea cu volanta cu masa dubla. Asta bineînțeles dacă e mai ieftină si totodata mai durabilă.
  9. Tuning t4

    Felicitari! O masina care sigur intoarce privirile, fie ele si a necunoscatorilor. Vrei sa spui ca ai gasit combinatia perfecta la ambreiaj, incat nu ai modificat nici o piesa? Oare se poate pune si pe 19d de 102 cai?
  10. Reparare/ vopsire zgarieturi cotiera

    Incearca cu un pistol cu aer cald! Daca e vopsea pe plastic, scuze, nu va merge! Doar daca e plastic simplu.
  11. Problema alimentare, benzina

    In cazul asta ar mai fi un releu pentru pompa de benzina sa fie cauza, daca are! Încearcă sa alimentezi pompa pe direct, daca ai identificat firele corect, sa vezi daca merge pornita!
  12. Problema alimentare, benzina

    Sa nu cumva ca instalația de gpl sa întrerupă alimentarea cu benzina!
  13. Lichid servo sub volan...

    Îți va trebui o pompa de frana! Daca e afectata si membrana din servofrână (de la lichid) atunci îți trebuie si o servofrana (acea tulumba neagra pe care e prinsa pompa). Sa înțeleg ca pierzi de ceva timp lichid, de ai reușit sa o umpli pana la tija. http://www.autokarma.ro/set+reparatie+pompa+centrala+frana/autofren/volvo/s40-i/1-9-di/11403/10106/10126/10566 Sau poți încerca cu un set de garnituri! Nu uita sa golești servofrana de lichid!
  14. Cele pe gri s-au dat fara anvelope. Raman la vânzare jantele pe negru, fara capacele/sigla la prețul de 500ron si anvelopele separat. Tel: 0744576240
  15. diferente s/v40 phase I/phase II

    O poza cu o aripa fata privita din lateral cu tot cu roata de poate? Ma intereseaza sa vad daca distanta dintre aripa, in spate, si bara, inspre fata, si roata este egala. Eu, de nevoie, am facut un downgrade la phase II cu piese de phase I, si e foarte aproape bara de roata. Mersi!