Adrians

Membru
  • Content count

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Adrians


  1. @vinovatu000 Notiunea de premium e data de un cumul de factori. In cazul de fata eu am ales S60 pentru siguranta, aici sa stii ca intra ani de R&D, software, tabla, imbinari, calitatea materialelor, pana si jantele sunt optimizate pentru impact.. etc...

    Am avut in calcul sa imi iau seria 3, care are probleme majore cu lantul de distributie, cauta n47, tot masina premium, mult mai sportiva ca un s60.

    Audi A5, A4 masini premium, care au probleme mari cu motoarele pe benzina, consuma ulei in prostie si la interior daca nu sunt cel putin s-line arata ca fotolile bunicilor.

    In final am ales ideea de premium pentru siguranta... adica exact pe ceea ce Volvo pune accent.

     

     


  2. Eu iti recomand sa iti iei cel putin 2.0. Am testat D2-ul si nu a m-a impresionat cu nimic, masina este foarte grea pt. 115 CP. Personal si D3-ul, 2.0 163 cp mi se pare puturos.

    Daca as avea de ales doar din cele 2, as alege pe cea manuala si i-as face o remapare. Din ce am inteles cutia automata pe D2 nu ar fi cea mai stralucita.


  3. De curand am fost la un service care mi-au facut geometria si de atunci directia este foarte rigida, volanul se misca foarte greoi.

    Am verificat si lichidul de servo si este la minim la rece. Trebuie schimbat? Daca da, pot sa il schimb eu? nu prea am gasit nimic in carte.

    Masina are 70000km, 2012, d3 automatic.


  4. Salut,

    Am nevoie de niste recomandari, vreau sa scot crom-ul de la usi si grila si din ce am cautat pe net o solutie foarte buna este plasti dip.

    Am gasit de unde pot sa cumpar dar sincer caut pe cineva profesionist care sa imi faca o lucrare buna.

    Aveti ceva recomandari, am folosit google dar fara prea multe rezultate, am gasit un service in Baia Mare, foarte departe de Bucuresti.

    Thanks