B102RED

Membru
 • Content count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Good

1 Follower

About B102RED

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie bucuresti
 • Auto Volvo C30 D5
 • Fabricatie 2009
 • Auto2 Corsa D 1.6 Turbo OPC 168kw
 • Fabricatie2 2008

Recent Profile Visitors

829 profile views
 1. Fotografie - creatiile noastre

  Noapte si zi in acelaș timp, mamaia românia, 05:30 20170821_052439.mp4
 2. Fotografie - creatiile noastre

  Noul breloc:))
 3. Da Bogdan am inteles trebuie un soft standar, pe accela il agreez, numai soft tuning nu agreez! Sent from my iPhone using Tapatalk
 4. Nu este problema de DPF, eu am intrebat ce piese trebuie sa pun sau sa modific, pentru o performanta de peste 270hp, nu stiu dc primesc intrebari tot eu.
 5. Totusi nu ma refeream la acel soft, ma refer la acel soft care da putere la motor fara a schimba piese, cand prin ex pun injectoare cu debit dublu si prin soft imi pune triplu , la acest soft ma refeream, iar pun turbina de 10 bari si prin soft sa dea 12 bari, si tot asa... adica soft cu valorile reale ale pieselor este ok dar nu vreau cu soft ce forteaza piesele Sent from my iPhone using Tapatalk
 6. Upgrade. V50 <S60 de 1 saptamna

  Foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos fara incidente. Sent from my iPhone using Tapatalk
 7. Cum adica este aceias chestie? Cip tuning este total diferit de adaptarea orcarei alte piese, adaptare nu inseamna si modificare. Adaptare = pacalirea sistemului sa vada piesa noua Cip tining = modificare valorilor, tempoul pieselor cat si modificarea softului original. Care totusi au ceva diferente. Nu ma pricep asa foarte bine dar totusi diferenta dintr-e o adaptare si u soft tuning este destul de mare!
 8. Bogdan G exact ce a zis lik mai sus. Da Cristi numai ca aia se numeste adaptarea noilor componente, si nici decum soft(cip) pentru putere.  
 9. Gata m-am decis nu mai vand masina. Cine ma ajuta si pe mine cu un tuning de la 180cp pana undeva la 270cp din piese fara cip. 1. Ce anume trebuie sa modific? 2. costurile?  
 10. Sau stricat si reparat urmatoarele: bielete de directie, bascule. si  a ramas de reparat swirl-ul pe vineri.
 11. Conversie instrumente de bord xc60

  Nici macar cele de v40, v60? Sent from my iPhone using Tapatalk
 12. Conversie instrumente de bord xc60

  La c30 merge asa ceva? Sent from my iPhone using Tapatalk
 13. kit exterior R

  Foarte bine ai facut, oricum ornamentele alea de la proiectoare sunt degeaba si foarte scumpe doar pentru o culoare... Sent from my iPhone using Tapatalk
 14. kit exterior R

  Nu este rau dar acest kit se numeste paket crome...r-design inseamna alceva Sent from my iPhone using Tapatalk
 15. my C30 D5 facelift manual

  De curand sau schimbat urmatoarele: jante+amvelope noi vara, bielete directie, rulment spate, bascule, ulei filtre, revopsit piele interior, si va urma si un mic detaiiling si binenteles niste poze!