tm42vds

Membru
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tm42vds

  1. unde pot repara turbo,sau cum?

    Daca are fum negru pot fi si alte cauze, ...tubulatura intercooler sparta ....aer fals ...  
  2. unde pot repara turbo,sau cum?

    Fumul albastru nu e neaparat de la turbina, e de la un motor uzat! Daca turbina are joc la ax , e cam dusa, ...
  3. vechimea curelei de distributie

    Am primit raspuns de la Gates, de la fabricant! 4H21 = date of packing = 2014, 21st of August. Multumesc!
  4. vechimea curelei de distributie

    Am cumparat o curea Gates, model 5552xs, si apar 2 coduri; 4h21 si 5 412571 996593. Intrebare, daca cineva ma poate ajuta ... in ce data a fost fabricata si daca merita sa o montez pe masina sau sa cer sa o schimb? De la magazin mi-au spus ca nu pot sa-mi spuna data fabricatiei, .... Multumesc tare mult!
  5. HEELP! am ramas blocat !

    Am patit si eu odatadar ca norocul eu am putut "pescui" cheile din masina! Poate doar daca bagi o tija prin chederul de la usa si sa apesi pe intrerupatorul ala care blocheaza/deblocheaza usile!
  6. Trebuie verificate furtunele de la Turbo, pot fi si destranse nu neaparat gaurite! Daca are o mica pierdere de presiune cantitatea de aer este insuficienta si motorina arde incomplet, face fum!
  7. Buna seara, Poate cineva a castigat o experienta pretioasa cu schimbarea bucselor la bara stabilizatoare fata! Cam ce piese ar fi cele indicate, nu originale...sau originale? Cum ar trebui abordata problema, cat de facil e accesul la ele ... mersi!
  8. o sa fac niste poze, poate ii ajuta pe altii, sa caute si sa gaseasca direct aici pe volvo-club! MS!
  9. Mersi! Asta a fost buna, dar e in engleza! In romana nu am gasit ceva asemanator! Ms! http://volvoforums.com/forum/volvo-v40-19/sway-bar-bushing-replacement-tips-please-33738/
  10. "La cata munca e ".... se pare ca esti singurul care stie cum se schimba piesele alea, daca spui ca e mult de munca!
  11. Mersi de sfat! Nu o sa fac ca tine, vad ca esti patit!! O sa le schimb si daca e ceva complicat o sa va spun! Sper sa nu fie! o seara placuta, multumesc tare mult!
  12. Nu e chiar asa, toate masinile au particularitatile lor si volvo e mai rara in Romania, asa ca ... pot sa apara greutati, de asta apar si serviceuri specializate pe o marca auto sau alta . Daca nu au manuale de reparatii merg dupa ureche, bajbaie... si nu e de dorit! In Tm e un singur service/reprezentanta de volvo, ... am fost la ei pt o diagnoza si cand sa-mi dea pe hartie unele masuratori, erori,etc. mi-au spus ca totul e ok si ca le e stricata imprimanta!
  13. Pai motorul e fabricat de Renault, la mine cel putin! Altii spuneau ca v40 e copiat dupa Ford focus... asa ca poate ar fi o idee buna sa merg la service de Ford sau Renault?
  14. Mersi! Spuneau unii ca trebuie demontata toata fata si nu stiam ce inseamna "toata" asta! Poate unii care si-au facut la masinile lor au facut-o deja in "easy way" si pot sa ma ajute, doar daca e ceva de stiu, daca nu stie mecanicul! Altii povesteau ca mecanicii au avut o surpriza neplacuta si au spus ca daca stiau ca e atat de mult de demontat nici nu s-ar fi apucat de treaba!
  15. Despre cum se schimba nu stie nimeni nimic!? Daca mecanicul la care merg nu a mai schimbat la V40 ar trebui sa stie ceva anume?!
  16. Pai na, am inteles! Incerc cu originale, normal doar daca nu-s de 5x pretul! Mai era o intrebare, daca cineva si le-a schimbat, cam cum trebuie abordat, ce trebuie demontat sau se face usor schmbare! MS!
  17. Merg sa vad la Volvo in Tm cat sunt alea originale! Am mai fost pt bare antiruliu spate si aveau pretul de 7x mai mare ca cele aftermarket!
  18. Pai nu cred ca toate aftermarket sunt mizerii! Poate unele s-au dovedit ok! Am gasit SWAG, merita sa schimb cu astea?!
  19. Pai da un v40 de 1,9 l td 85 kw din 2002! E vreo chichitza? De unde sa cumpar bucse de schimb, cam care-s preturile? Ce trebuie abordat ca mecanicul la care merg nu cred ca a mai schimbat la volvo si am inteles ca-s cam naspa dispuse, cu acces greu! ms
  20. Unde pot schimba distributia la Volvo XC 90

    De schimbat distributia in Timisoara, stie cineva unde??! Daca motorul de 1,9l la V40 e de Renault merge si la service-uri care fac Renault!? Am rugamintea sa folosesti functia ''SEARCH'' a forumului inainte de a posta ceva unde nu isi are locul.Si mai intai de toate citeste Regulamentul! Multumesc anticipat!
  21. Offf ...da' ce-mi place!

    Randamentul turbinelor cu aburi este muuult mai mare decat randamentul motoarelor diesel sau OTTO! Deci curentul eletric produs in termocentrale e mai "verde" decat energia (mecanica) produsa in vehicule cu motor cu ardere interna!
  22. SERVICE VOLVO

    Sunt cam putine resprezentantze VOLVO in tzara si toata lumea stie ca sunt foarte scumpe! Am putea face o baza de date cu mecanici seriosi, rezonabili ca pretz de serviciile carora am fost multumiti unii dintre noi! De exemplu in Timisoara, e TODORUTZ ..astia vindeau vopsea, acus-s mecanici...si-s si scumpi! Daca intzelegetzi ce vreau sa zic!! SALUTARI LA POPOR 1. Urata exprimare pentru primul mesaj al tau . Prima data iert, pe toata lumea , a 2-a oara sterg  a 5-a oara dau "ban" 2. Mai exista astfel de topic-uri daca te uiti atent