varu

Membru
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About varu

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday January 01

Profile Information

  • Locatie Timisoara
  • Auto Volvo
  1. Ma tenteaza sa incerc si eu masina mea, mai ales ca are varianta pentru toate tipurile de smatphoneuri: iphone, ipad, android, windows phone. A mai incercat-o cineva pana acum, pe oricare dintre variante? reviewurile par pozitive pe site-urile de download, dar de unde stiu eu ca nu sunt puse special?
  2. Made in Romania

    Stii ce-i trist? Ca politistul ala probabil a fost tras la raspundere pentru palma pe care i-a inapoiat-o profesoarei. Are dreptate Roberto, cine stie cum se comporta cu elevii. Este trist ce se intampla.
  3. Ce muzică?

    Stiu eu raspunsul la intrebarea asta! "fericirea este ceva ce nu se poate atinge niciodata, dat in cautarea ei, merita sa alergi toata viata" (am incercat sa integrez video frumos, ca ceilalti, dar nu stiu unde gresesc acum )
  4. Bomboane suedeze

    )) super tare reclama! Am si eu una, dar nu la fel de comica:
  5. youtube & more...

    incep sa regret ca nu am invatat ca lumea germana in scoala generala ) la cat spammuri primesc cu cursuri online si cum sa fac bani repede, cred ca o sa ma reapuc sa invat limba asta. Cat despre video, am avut rabdare sa ma uit pana la sfarsit si am inteles esentialul
  6. Steagul

    pai nu are vreun amic caruia sa i-o trimiti prin bluetooth de pe mobil pe mobil, iar el sa ti-o trimita pe facebook? asa ajunge la tine gratuit, fara sa mai dai banii pe cablu
  7. Bancuri

    -Draga mea,azi am vandut 3 saltele si 20 de perechi de chiloti si-am castigat 100£. -Iubitule,eu in schimb c-o saltea si fara chiloti,am castigat 2000£!
  8. Poze haioase

    tare poza cu pisicile )
  9. Studenti

    Intr-un autobuz, care este ultra aglomerat, urca doi studenti, unul pe usa din fata, celalalt pe usa din spate. Cel din fata striga catre cel din spate: -Costele, unde are ma femeia parul cret? In spate sunt doua doamne grase si simandicoase, care se foiesc nelinistite, vadit deranjate de ce ar putea raspunde Costel. In picioare langa doamne un politist. -Sub brat - raspunde Costel. -Si mai unde au par cret? Doamnele se foiesc din nou. -In cap. -Si mai unde, ma? Una din doamne: -Domnule politist, va rog luati atitudine, e impardonabil! Politistul raspunde plin de el: -Lasati, doamna, numai sa pronunte el cuvantul “pi***”, ca-i f** una cu pulanu’ peste co**, de-l ustura si-n "fund" vreo doua zile!
  10. zodia si sofatul:)

    eu cred ca la capricorn se exagereaza putin. nu ma simt )
  11. Bujii

    eu am bosch, dar nu mai stiu de unde le-am luat, parca de la src. da si tu un mail la office@srcpieseauto.ro si vezi ce bujii au, bineinteles, la ce preturi. sfat: cauta importatori directi, ca sunt mai ieftini.
  12. Ajutor - N-am Inspiratie

    buna. am gasit un concurs pe Merita Citit si vreau sa particip. pentru asta trebuie sa scriu un text care sa aiba legatura cu domeniul auto. mi-ar sta bine cu un voucher de 400 de lei in buzunar, dar nu stiu ce sa scriu. daca il fac prea tehnic imi e frica sa nu fie inteles. daca il fac prea banal imi e frica sa nu fiu luat de prost. despre ce sa scriu?
  13. Am citit azi un articol cu titlul topicului. Se vor construi 3 fabrici in China pentru noile modele Volvo. Inteleg eu ca-i mana de lucru mai ieftina la chinezi, dar de obicei lumea cand ia o chinezarie stie ca e ieftina si nu are o durata de viata prea mare. Eu acum ce sa cred despre noile modele Volvo? 
  14. nou posesor de 740 gl din 89

    eu imi iau piesele de la src. ai cerut o oferta la office@srcpieseauto.ro ? sunt multumit de echipa, vezi daca te pot ajuta si preturi iti dau. bafta!