biltdaniel

Membru
  • Content count

    27
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by biltdaniel


  1. Instalezi VMware, în el instalezi windows 7 sau XP și în el instalezi Vida. E mai bine oricum ca nu-ti încarci sistemul de zi cu zi cu baza de date și serviciile greoaie ale Vida.

    Sent from my Z10 using Tapatalk 2

    Multumesc pentru raspuns, dar prefer daca reusesc sa il am instalat normal.

    Acuma scot 2013A poate cu asta va merge.

    Multumesc inca odata pentru raspuns.


  2. Si am tot citit, citit...pana cand mi=am zis sa las cititul si sa trec la treaba.Asa ca , azi, pe o vreme de "sa-ti bati copii"am bagat mare si am schimbat bordul.Partea proasta e ca bordul era de UK asa ca, afisajul este tot de UK.Deci...tre sa imi iau alte ceasuri.Pe langa asta, mai am clasicile probleme:

    1.temperatura la apa(dar intai sa verific cu urmatorul bord..poate poate.).Daca nu...nea' BogdanG ce zici, ma poti ajuta si pe mine cu ceva electronica? Nu de alta dar antitalent este o caracterizare modesta pentru mine la capitolul asta.

    2.Senzorul de temperatura exterioara. CUm nu aveam deloc senzor..nici nu avea ce sa imi afiseze.L=am cumparat, dar nu prea imi dau seama unde vine bagat.Poate careva cu VADIS sa imi puna si mie o poza cu locul unde vine prins?

    La mine este montat in fata, cum deschizi capota intre radiator si bara de protectie. Trebuie sa fie acolo o mufa in care sa bagi senzoru.

    Nu am o poza sa iti pun, poate iti fac una cand ies cu ea.


  3. Salut,

    Sa ne tii la curent cu bateria de la alarma... daca ai facut rost de ea. Am aceeasi problema :hello:

    Revin...Am gasit un link foarte explicit pentru problema/schimbarea bateriei de la alarma: http://www.matthewsv...hp?f=11&t=17479

    Intrebarea mea este daca ai facut acelasi lucru - adica ai taiat sirena pentru a ajunge la acumulator... si daca da, cum ai de gand sa o lipesti la loc?

    Merci,

    ... daca tot am inceput, sa continui: http://ro.rsdelivers...ah/0422371.aspx

    15 euro 3 baterii. suna mult mai bine decat 800 ron o sirena!

    Am primit si raspunsul....

    "Va multumim pentru cererea dvs.

    Avest tip de acumulator de 7,2V poate fi disponibil pe comanda ferma la

    pretul de 22 EUR/buc plus T.V.A.…"

    Toate cele bune.


  4. Poti incerca la o reprezentanta Volvo sau cei de pe forum care vand piese originale dar mai ieftine ca la dealer. Sau poti desface folia de pe cea veche sa vezi din ce acumulatori este compusa, cumperi unii la fel sau asemanatori si poate iesi mai ieftin!

    Multumesc pentru raspuns. Sincer nu tare vreau sa stiu cat imi cere o reprezentanta pentru asa ceva :rolleyes2:

    Mergi pe site la GP Bateries si vezi acolo daca gasesti ceva .Nu am observat ca esti din Baia Mare ca deja te trimiteam sa cumperi din Buc. :smile:

    Multumesc pentru sugestie. Am facut o cerere de pret si mi-au spus ca nu au modelu asta, dar pot confectiona din mai multi elemnti. Peste doua saptamani primesc marfa noua si m-au rugat sa revin atunci.

    Toate cele bune.


  5. In primul rand, daca ai clima, urmareste cu atentie cele trei leduri (recirculare, dezaburire luneta/oglinzi si AC) dupa ce pornesti motorul, in primele 3 minute, si vezi daca incep sa clipeasca. Daca o fac inseamana ca ai o eroare la sistemul de climatizare, si o poti diagnostica. Se gaseste greu insa un service care face asa ceva...

    Uite cum am iesit eu dintr-o situatie similara. Nu spun ca acelasi lucru ai patit si tu, insa e de verificat daca piesa aia lucreaza cand selectezi diferite temperaturi.

    http://www.volvo-clu...pic,1015.0.html

    Sper sa iti ajute.

    Imi spui si mie cum ai rezolvat respectiva problema ca nu mai merge link-ul?

    La mine, pe tester da urmatoarea eroare: AC (Climatizare - CCM (Climatizare)) -->> CCM-0013 Amortizor motor distributie aer, blocat <<--

    Precizez ca am ajuns in zona respectiva si am vazut motorasu ala, am pus contactu si am invartit de potentiometru pe maxim cald si se misca parghia aia.

    Ce diferenta am observat dintre al meu si cel din desenul atasat este ca imi lipseste o piesa inca nu stiu exact ce e...Atasez poza si un PDF.

    Multumesc.

    post-1874-0-91963000-1347298152_thumb.gi

    Temperature damper motor.pdf


  6. Sirena este plasata dupa aripa dreapta fata. Trebuie scos semnalizatoru si carenaju de la roata ca sa se poata scoate usor. Precizez ca masina mea este cu volan pe dreapta...deci s-ar putea ca la tine sa fie dupa aripa stanga. Daca scoti semalizatoru si te uiti dupa aripa ai sa vezi.

    Am si eu aceeasi eroare...am scos acumulatorul dar din pacate nu gasesc nicaieri de cumparat asa ceva. Daca stie cineva pe unde gasesc si sa ne spuna ar fi super.

    Atasez cateva fotografii cu sirena si acumulatoru.

    Toate cele bune!

    post-1874-0-16854000-1347288705_thumb.jp

    post-1874-0-60398400-1347288763_thumb.jp

    post-1874-0-48053600-1347288905_thumb.jp


  7. Salutare

    Nu am vrut sa deschid un topic nou, asa ca am postat aici.

    Am si eu o problema. Piesa din prima imagine are scapari de ulei/presiune. Poate sa ma lamureasca cineva cum se numeste acea piesa, ce rol are si cum pot remedia problema?

    In a doua poza este un furtun metalic care intra in partea de jos a galeriei de admisie (deasupra furtunului de presiune de la turbo), e si ea plina de ulei. Cum pot remedia problema?

    Multumesc

    post-1874-0-79219400-1336045449_thumb.jp

    post-1874-0-89815300-1336045456_thumb.jp