Ujio

Membru
  • Content count

    346
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ujio


  1. Eu in masina o bag fara roata de fata,o scot in doua secunde ca nu are piulita la butuc fata,ci aripioara,clema.Nu am cumparat bare originale de acoperis,si eventual suport de biciclete pentru bare.Normal cel original e pe acoperis la tine.Dar vad pe net ca in lipsa de carlig poti pune pe plafon sau pe haion.In functie de buget.

    1 person likes this

  2. Autokarma,ce crezi ca reprezinta?Niste dumnezei in piese auto?:lol:E doar un Srl,ce multi ani avea un singur magazin prin Tei,si ulterior s-a extins.Dovada ca nu sunt decat niste vanzatori este ca vand si aftermarket si originale,nici macar nu au o politica de a vinde numai piese originale.


  3. 23 hours ago, Sepukku said:

    Oameni buni, daca ati ajuns sa respingeti progresul tehnologic pe un forum de masini probabil ca ati uitat scopul acestei comunitati. 

    Scopul oricarui form de discutii pe teme de auto este sa ne sustinem reciproc,adica cei ce stiu sa ajute pe cei ce stiu mai putin.In cazul masinilor prezervativ,moderne,din plastic predominant,singurul remediu la probleme este schimbarea pieselor,din pacate.


  4. Odata cu varsta unii raman la cazane vechi,altii-mai optimisti continua sa cumpere masini moderne,ca in final sa ramina tot la vechituri,din motiv de fiabilitate.E o chestiune de maturitate in gandire,sau de a pretui roadele muncii tale in loc sa le arunci pe plastice,softuri,leduri si alte bazaconii.Parerea mea,buna dimineata.


  5. Salut.Fa rost de o carte de revizii service a modelului si acolo vei gasi interventiile recomandate si la ce numar de km se recomanda.Dar trebuie sa schimbi conform la ce scrie acolo tot,de la 0 la numarul de km ce are masina interesata,altfel degeaba te interesezi.Si de obicei nu se scrie legat.


  6. E povestea celor ce se imbata privind o masina de generatie noua.Va meritati soarta,ca ati pus botu la gunoaie recente,si meritati sa platiti ratele la ele pina nu veti mai putea.Oricum,apreciez sinceritatea ta.Bafta sa te scapi de ea.


  7. Cineva care lucra mecanic la un service MB a descris mai demult o problema,dupa mine cam sf,dar credibila.A afirmat ca de la mersul masinii cu amortizor mort se mareste travaliul permanent pe arcul respectiv si ii scade viata.In traducere,amortizorul fiind ca si inexistent acolo lucreaza doar arcul.


  8. Incerc sa ajut.Sunt cam in aceeasi barca daca privesti ce masini avem.Personal,consider ca piesele la VW sunt mult mai ieftine,iar manopera e sigur mai ieftina,posesorii de Volvo sunt considerati boieri in patrie si taxati ca atare.Nu stiu ce intrari de bani ai si cit este decent pentru tine sa cheltui pe intretinerea unei masini,plus ce masina vei nimeri.Eu as ramine la vw in locul tau.Insa daca este absolut necesar sa treci la Volvo,as trece la 5 pistoane.Am ascultat de sfatul lui Gutu,si am constatat ca am facut bine.

    1 person likes this

  9. Buna dimineata si Craciun fericit tuturor.Intentionam sa nu mai particip la acest forum,dar mai fac o incercare.Pentru ca am o varsta ce incepe sa fie cam respectabila si am trait prea multi ani printre oameni de calitate,am un defect-nu accept sa mi se stearga postarile,indiferent de calitatea si continutul lor.E o lipsa de respect,e ca si cum mi se pune mana la gura,prefer sa fiu avertizat sau mai mult.Am sa va rog daca considerati ca e oportun sa mai exist aici sa nu le mai stergeti.Daca continuati sa le stergeti,voi intelege mai clar decat pina acum ca nu sunt dorit aici si ma voi retrage de pe acest forum.Revenind ontopic,as vrea sa schimb furnizorul de motorina,deoarece am probleme cu sonda din rezervor la Audi,din motiv de apa si mizerii in carburant,orice sugestie e binevenita.Nu uitati ca furnizorii sunt toti francize,si carburantii sunt......cam la fel...Sarbatori fericite tuturor!