Stef13

Membru
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Stef13

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie NT
  • Auto XC40 B4 R-Design MY2021
  • Fabricatie
  • Fabricatie 2 0
  1. Cutie de viteze Geartronic

    Eu am vrut sa instalez optimizarea Polestar la al meu B4 MY'21 și cică nu ar fi posibil pe respectivul cod VIN.
  2. Am insistat la dealerul din TM și mi s-a explicat că numărul de înmatriculare al mașinii reprezintă unul dintre elementele rapide de identificare care, la activarea VOC, este comunicat celor care asigură serviciile de urgență. De aceea au primit recomandari clare de la importator să nu activeze serviciul decât atunci când se știe numărul definitiv, altfel pot apărea încurcături. Eu zic că are logică. Probabil e și deranjul mai mare să îl schimbe ei ulterior în baza lor de date.
  3. Adică wireless? Nu, doar prin cablu.
  4. Citind manualul de utilizare, am "descoperit" ca sunt circuite separate pentru partea stângă si cea dreapta a parbrizului, deci siguranțe separate. N-ar strica sa le verifici..
  5. MY2021 față de variantele anterioare (sursa volvoforums.com). Discontinued e cuvântul de ordine.
  6. Chiar dacă-l găsești, cum îl pui, că mașina n-a fost proiectata să aibă mânere de viraj pentru locurile din spate, nu există loc de fixare. Venind vorba de dorințe, eu aș fi bucuros să găsesc undeva placa aceea din portbagaj care se pliază și separă spațiul. Rămân recunoscător oricui îmi poate da un pont. Dealerul a spus ca nu se mai poate găsi nicăieri. Mira-m-aș..
  7. Folosește cineva sistemul Volvo On Call? Mie dealerul mi-a spus că îmi va da acces la el doar după ce obțin numerele definitive. Chiar așa o fi? Mă interesează mai ales pentru partea cu pornirea de la distanță.
  8. Mânere de viraj pentru locurile din spate n-au existat niciodată, și nu cred ca din zgârcenie. Inițial, în lăcașurile respective erau niște cârlige demontabile, care la variantele 2021 au dispărut de tot (aici da cărpănoșie :)) ). Eu am primit cadou de la dealer o plasa separatoare, destul de smecheră, ce se poate monta în acele gauri, precum și în cele de după bancheta din spate.
  9. La fel zic și eu. As face totuși o sesizare în service. Apropo de titlul subiectului, fata de variantele anterioare, cea din 2021 vine cu niste modificari, sa nu le spun lipsuri. Unele tin de design (carcasa cheilor doar din plastic, au ascuns tevile de evacuare gaze, au scos personalizarile RDesign de pe volan si de pe stalpii C), iar altele tin de dotari pe care nu le mai putem avea nici macar in pachetele de optionale (sertar scaun sofer, tetiere spate cu actionare electrica, rabatare electrica spatar spate, placa portbagaj cu posibilitate de separare spatiu, incuietoare torpedou, racire torpedou, agatatori haine deasupra portierelor din spate, proiectoare ceata fara functia cornering).
  10. Salut. Unele filamente nu funcționează: înlocuire parbriz în garanție. Mai greu o sa fie la constatare, presupun.