sil67

Membru
  • Content count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About sil67

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 03/15/1967

Profile Information

  • Locatie suceava
  • Auto volvo s80
  • Fabricatie 2002
  1. Cum as putea afla ce sistem audio am pe masina(C 70 D3 2011 Xenium),Cu seria de la sasiu as putea afla daca  ma adresez celor de la Volvo?Va multumesc.

  2. navigatie reactualizata

    Am incercat cu 8xDVD+R DL Verbatim,nu merge,(apare pe ecran Volvo RTI System si atit),azi voi incerca cu DVD-r Dl poate poate.Sau poate nu am copiat ce trebuia.
  3. Avem un S 80 din 2002 cu navigatie MY02-06,DVD care le am cred ca sunt din 2007,problema e ca anul trecut cind am fost in concediu,am cam avut probleme prin Budapesta cu iesirea de pe M0 si pe la Mestre,eu mergeam pe autostrada si ea arata ca merg pe cimp.Cred ca ar trebui niste DVD reactualizate.Cu as putea face rost de ele?Nu ma intereseaza Romania.
  4. schimb ulei

    Cei de la Autonet mi-au recomandat marca 8100X-Cess 5w40,8 litri sunt suficienti pentru motor 2401,D5.
  5. cod radio

    HU-801
  6. cod radio

    Am schimbat bateria fara sa dau mare importanta la acest amanunt,dar nu am avut probleme,S 80 2002.
  7. schimb ulei

    Ce parere aveti de marca Motul,ca ulei de motor,5w40 este bun?
  8. Te plingi de un rulment?Nu ti-as dori sa ajungi vreodata sa schimbi volanta,Doamne fereste,(ma refer la manopera si pret),turbina ca pret s.a,astea un rulment,un capat de bara sunt fleacuri.Dar ne place cind mergem cu un S80.Capul sus si tot-nainte......!
  9. Cum sa opresti motorul

    Din toata discutia cam asta ar rezulta,ca este foarte greu sa opresti motorul,aproape imposibil,ca nu stim pe nimeni care a patit asa ceva cu un D5,si ar cam fi citeva semne care ne-ar duce cu gindul ca ar putea sa o ia pe ulei,turbina infundata,fluiera turbina,consuma ulei,ect. si cred ca daca aceste lucruri ar fi remediate la timp, nu se intimpla asa ceva.
  10. Cum sa opresti motorul

    Dar daca calci treptat,usor dar pina la fund frina,si treci schimbatorul de pe D in jos in pozitia 4,si ramii cu frina calcata,oare ce se intimpla.Chestia cu ambreajul cade ca nu are,fiind cutie automata.Singura varianta cred ca ar opturarea aerulul,desfacut colierul(cel de dupa MAF si infundata admisia),daca este timp.
  11. Cum sa opresti motorul

    Din tot ce s-a discutat pina acum as putea intelege ca este aproape imposibil sa opresti un motor D5,cu cutie automata ,in cazul in care o ia pe ulei.Dupa cum a spus Bogdan G ,acest lucru este influientat de un motor uzat,cu consum de ulei si o turbina cu joc la ax,numai atunci s-ar putea intimpla asa ceva.
  12. Cum sa opresti motorul

    Da este o idei si asta
  13. Cum sa opresti motorul

    Te-as ruga daca nu te superi sa fii mai clar.Ce este un,,kill switch,(intrerupator criminal)cum arata si unde se afla,in vocabularul uzual cam care i-ar fi denumirea mai pe romaneste?Nu de alta dar iii voi spune mecanicului sa-mi arate ,kill swtch,si-mi va spune ca asa ceva nu exista,sau poate il stie sub alta denumire.
  14. Cum sa opresti motorul

    Un amic are un service si zilele trecute a venit cineva cu o skoda cu motorul praf.S-a strica turbina,a luat-o pe ulei si nu a reusit sa opreasca motoru,pistoanele erau jumatate.Am incercat sa strigem furtunul de aspiratie,nu am reusit,e foarte gros si nu reusesti sa-l opturez.Partea nasoala e ca o conduce sotia si daca nu am reusit noi barbati sa-l oprim prin strangulare pentru o femeie cred ca este imposibil.
  15. Cum as putea opri motorul in cazul in care s-ar duce turbina(Doamne fereste) si,, o i-a pe ulei,,motor D5,cutie automata,?