Baxy

Membru
  • Content count

    39
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Baxy


  1. Vezi ca la masinile achizitionate de acolo nu se plateste TVA pentru ca este un vehicul scos pentru revanzare "Directiva Europeana 2006/112/EC - art. 130-1, este scutit de TVA conform sectiunii 39 bis1. a codului TVA pentru o livrare inter-comunitara ". Lucruri pe care le gasesti bine prezentate si in Codul Fiscal (L571/2003) Titlul VI.

    ...iar costurile privind transportul catre Romania + toate comisioanele , crede-ma ca este asa cum am spus eu, 1000 E

    A mea a fost adusa din Olanda cu 300 euro, pret total.


  2. Uite exact pentru asta sunt irascibil - pentru cei care pun intrebari aiurea, si nici nu stau sa citeasca ce le raspunzi (ca sa nu mai zic restul topicului). Pentru cei cu care vorbesti si descoperi ca de fapt comunici in alta limba. Pentru cei care intreaba - "nimeni nu foloseste?" ca sa se trezeasca peste mai putin de o ora sa zica - "deci am avut dreptate - nimeni". (mai am un exemplu, pe la parbrize ). Pentru cei care spun ceva, si dupa ce raspunzi realizezi ca au mai bagat o editare care schimba total acel "ceva" spus :P.

    Cu acel link i-am dat un exemplu de "search pe forum". Daca te uiti mai bine, vorbea si de. Si in nici un caz nu am dat eu cu parul ...

    Vita_Fresh - iti multumesc de sfat. Daca te uiti doua pagini mai acana..De cand am luat masina papa 2T . Dupa ce am citit acest topic cap-coada, am decis ca merita efortul pentru posibilele rezultate pozitive. Tocmai pentru ca il folosesc de la inceput, nu am cum sa imi dau cu parerea de beneficii (before and after). Dar nici nu vreau sa le descopar, asa ca bag in continuare.

    PS - Amway nr.1, si ma ai prieten pe viata oricum . Nu de alta, dar eu cu marketing ma hranesc, si incerc sa il filtrez :P

    Vad ca esti tare suparat, poate daca vrei vorbim de flori, florarese si distributia florilor, daca tot s-a realizat acest topic.

    No offence dar nu inteleg ce ti s-a parut asa deplasat in intrebarile mele !!!

    In rest no coment.

    Vita_fresh - multumesc pentru raspunsurile constructive si ajutatoare.;)


  3. Am folosit eu Megasel... e bun, dacă-ţi place să crezi că e bun. Mie-mi place să cred că nu există scăpare, am aruncat banii degeaba... ;D

    Mda ... vezi, efectul placebo de care vorbeam.Masina merge pe motorina si mananca bani nu placebo.

    "nimeni" este relativ... mai cauta pe forum.

    Nu sincer am gasit destule pareri dar nu asa de bune precum 2T-ul, ba chiar unii s-au plans de Metabond Megasel, unde la 2T nu am vazut astfel de oameni.


  4. Acest Metabond este un produs cu retea de distributie fantoma (gen Amway, cu manageri si distribuitori, cote si comisioane etc. - de aici valoare produs vs costuri de vanzare tragi tu concluzia). Poti sa iei de la ei mega uleiurile ultra performante si nemaipomenite, dar si capcane de muste, "produse pentru sanatate" gen licoare de aloe vera sau din puta de maimuta polineziana. Acum...daca tu vrei sa bagi astea in rezervor, este treaba ta. Motorul tau, banii tai samd.

    Normal ca nu vreau sa bag puta de maimuta in masina :D, o sa folosesc desigur uleiul cel mai folosit si cu cele mai mutle pareri.Pana acum 2T nu a daunat cu nimic, ca nu a facut minuni la toti nu mai conteaza, important este ca nu face rau deci risc 0 daca incerc.Pe cand Metabond Megasel se pare ca este ... nimeni ... si nu ma risc.

    PS - Amway nu este o companie fantoma, ci aproape numarul 1 in SUA.Dar am inteles ce ai vrut sa zici.


  5. :smile:)). This is neverending.

    Aici ai fani 2T si "opozitia". Deci tot pareri impartite. Doar ca, asa cum ai spus si tu, este mai ieftin :P

    Pai daca Metabond Megasel face mai mult bine sau macar face bine cu adevarat, si nu doar efecte placebo, mai bine as cumpara pe cel mai scump nu !!!

    Dar se pare ca aici nimeni nu a folosit produsul, toata lumea este fan 2T.


  6. Normal ca nu arata la fel, colegul Adi nu cred ca a dat vreodata jos EGRul la masina lui, nu de alta dar se face bucati cand se demonteaza . Asa din spatele tastaturii arata bine, dar in realitate e mai greu .

    La 1.6D este o problema cand se pune la loc, trebuie pus exact in acelasi loc, altfel se incaleca furca si mare surpriza, nu mai porneste motorul .

    Bogdan tu poti sa faci o astfel de curatare, daca e sa vin la tine, decat la alte service-uri care nu cunosc si nu se stie ce se intampla ?


  7. eu am sa il curat singur,nu e mare filozofie daca ai cateva notiuni de mecanica si sa ai rebdare....si timp!

    Nu cred ca e vorba de rabdare si timp, cred ca este de mecanica, eu nici nu stiu cum arata deci ...

    In plus fiecare cu masina lui nu este in acelas loc, nu arata probabil la fel si nu se desface la fel.


  8. Am schimbat fluidele saptamana asta, iar dupa schimbarea celui de servo s-a simtit o diferenta enorma.

    Am citit ca cei care au mai schimbat nu s-a simtit foarte diferit, e la mine se simte diferenta radicala.

    La frana la fel si mai putin la antigel care, nu are ce diferenta sa fie, mai ales ca cel vechi scos arata impecabil, atata ca era putin si am decis sa il schimb cu totul daca tot ma apuc.

    Manopera am facut-o la service-ul www.coastadeest.ro, cu pretul de 133 ron fara factura sau 133+ TVA daca vreti factura.

    Mecanicul care s-a ocupat de mine se numeste Marius, care este foarte priceput doar ca la schimbul de lichid servo a lasat un incepator care il educa pe acolo, si nu mi-a strans bine o piulita si mi-a curs tot lichidul pe drum spre casa.

    Oricum m-am intors si mi-au platit baietii lichidul si mi-a si rezolvat problema.

    Toate fluidele le-am luat de la Midnight Caller, originale volvo.


  9. Sunt mai multi colegi pe forum care dezmembreaza masini, poti incerca la unul dintre ei.

    Si la fel, daca vrei nou, sunt mai multi colegi care iti pot face o oferta buna.

    Ii gasesti in sectiunea forumului dedicata pieselor.

    Eu am gasit la o firma cu 470 ron, 120 manopera la service si 150 incarcare freon.

    Nu mai gasesc numerele de telefon dar daca dau de ele, le postez, poate te ajuta.

    Eu am gasit la o firma cu 470 ron, 120 manopera la service si 150 incarcare freon.

    Nu mai gasesc numerele de telefon dar daca dau de ele, le postez, poate te ajuta.

    http://www.srcpieseauto.ro/

    Sorin Petras - 0747.631.550 / 0758.046.712

    Alexandru Cotea - 0744.638.112 / 0735.547.717

    Bafta.


  10. Daca te deranjai un pic sa intri si in sectiunea de magazine de pe forum, gaseai cel putin 3 locuri de unde poti lua. Eu il vand cam la 120ron/litrul.

    Galaxy S on IceCream Sandwich

    Am cautat si la tine am dat comanda sunt cel cu comanda de ulei frana, racire si servo.

    Acum poate ma poti ajuta cu un service sau cineva care imi poate face toate cele 3 operatiuni, eu sunt pe langa total deci nici o sansa sa pot singur.


  11. Salutare,

    in primul rand as dori sa va spun La Multi Ani si sa aveti un an nou fericit! Numele meu este Mihnea si sunt fericitul posesor al unui S40 de aproape un an.

    Astazi am descoperit ca nivelul lichidului de servodirectie este sub minim :-O Desi in curand ma voi programa la revizia anuala, as dori sa completez pana atunci nivelul acestui lichid. Aveti idee va rog unde as putea gasi ? Banuiesc ca in weekend nu gasesc nici un magazin de piese deschis, sa incerc la vreo benzinarie sau supermarket pentru un produs echivalent?

    In manual codul este WSS M2C204-A.

    Multumesc anticipat!

    Cele bune,

    Mihnea

    Acelas cod il am si eu, chiar nimeni nu ne poate raspunde, cum se inlocuieste, unde se gaseste uleiul etc. ?