mirku

Membru
  • Content count

    45
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

10 Good

1 Follower

About mirku

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Belgia
  • Auto Volvo V60 D3 OCEAN RACE
  • Fabricatie 2012
  • Auto 2 Peugeot 308 1.6HDi
  • Fabricatie 2 2010

Recent Profile Visitors

1,550 profile views
  1. La pornire este ok.nu se aude nici un zgomot. Problema este decat oprire. 
  2. Gata l-am terminat de instalat. Oauu...diferenta este enorma din punct de vedere al calitatii sonore. Nu este tipul de subwoofer care iti face tabla de pe masina sa vibreze sau sa ii sara plamanii din loc vecinului de la semafor dar este perfect pentru a adauga acel plus care lipseste sistemului audio.   Telecomanda am instalat-o in cotiera pentru acces la functiile subwooferului. Circuitul de comanda isi face treaba impecabil,porneste subwooferul atunci cand vede un semnal pe difuzoare si preamplifica semnalul pentru amplificatorul subwooferului . Am o mica problema la oprire: subwooferul activ se opreste brusc si scoate un sunet "profund" de "boom" . Credeti ca se poate rezolva cu adaugare unui condensator pe circuitul de trigger ca oprirea sa fie mai "lina" !?     Referitor la punctul 1) , am vazut si eu ca cablul de alimentare este mai gros dar vazand ca este protejat de o siguranta de 15A ca cea a firului de la priza de 12V din portbagaj mi-am zis ca e ok.Deci in teorie , nu poate sa traga mai mult de 15A. Punctul 2) s-a rezolvat cu adaugarea circuitului de commanda care transforma semnalul amplificat in preamplificat. Pentru punctul 3) nu exista contact pe plus in mufa verde , l-am verificat pe toate cu si fara sistemul audio pornit. Singurul care e posibil sa fie pe plus este cablul gros care alimenteaza amplificatorul, mufa separata.    
  3. continuare .... Am desfacut scaunul din fata , am scos amplificatorul si m-am legat la firele difuzoarelor din fata (nu la cele din spate). Le-am ales pe cele din fata deoarece volumul este lor este mai ridicat decat al celor din spate, avand drept consecinta un semnal de intrare mai puternic pentru amplificatorul subwooferului (sper sa nu gresesc). Am desfacut toate protectiile de plastic de pe langa chedere si am rutat spre portbagaj cablurile, pe sub mocheta, folosind ghidurile deja existente. Am alimentat subwooferul de la priza de 12V suplimentara din portbagaj , siguranta acesteia fiind deja pregatita in blocul sigurantelor pentru 15A. Am masurat toate cablurile si de la amplificator si de prin portbagaj dar nu am gasit nici un cablu care sa se puna sub tensiune cand pui contactul si care sa imi dea un semnal de pornire pentru subwoofer (deci o sa cumpar un convertor HighLow si o sa-l instalez). O sa revin cu poze.  
  4. Salut, Eu am rulez cu tipul urmator de jenti : Pontos 235/45 R17 si pot sa afirm ca am o diferenta de +/-2 Km/h, in minus, intre ceasul din bord ai alte aparate de masura.  
  5. Salutare, Din dorinta de a imbunatatii calitatea sistemului audio High Performance fara a pierde in capacitate de stocaj ,m-am decis sa adaug un subwoofer activ tip : Pioneer TS-WX710A. Urmand instructiunile din topicul MotorTalk si citind in amanunt topicul Sweedespeed instalarea este foarte simpla. Am o intrebare tousi cu privire la semnanul trigger de start pe care il primeste subwooferul : stie cineva daca exista vreo iesire/intare a amplificatorului HighPerformance care se poate folosi pe post de semnal de start pentru subwoofer ? In topicurile mentionate mai sus , s-au folosit circuite HighLow cuplate pe semnalul difuzoarelor. O sa revin cu poze dupa si din timpul instalarii.   Multumesc.    
  6. Link-uri cu magazine de piese din afara

    Am dat din intamplare peste site-ul urmator cu piese second hand din Olanda : http://autoonderdelentweedehands.nl/
  7. Cred ca e posibil sa se evite incalzirea (cel putin pe timpul zilei sau si noaptea daca nu va deranjeaza) daca se diminueaza intensitarea luminoasa a panoului de bord. Nu am incercat dar la urmatorul drum lung o sa incerc.
  8. Scara garaj

    Scuze. http://www.dobbit.be/nl/nieuwsdetail/50240471/V11004I0044XPCH/de-trap-op
  9. Scara garaj

    Pentru cei carora le place sa mestereasca singuri si nu au loc mult ientru o scara sa urce in pod recomand: http://www.dobbit.be/nl/nieuwsdetail/50240471/V11004I0044XPCH/de-trap-op Ideea este foarte simpla si usor de pus in practica Spor!
  10. Led-uri kilometraj

    Nu nu...vreau sa schimb becurile din interiorul masinii (plafoniere,picioare,torpedou,portbagaj) cu leduri asemanatoare celor care lumineaza bordul. Culoare este foarte placuta si deloc obositoare.
  11. Led-uri kilometraj

    stiti ceva despre marca de SMD si caracteristicile technice ?
  12. Se pot monta fara probleme.Gasesti codul pieselor in lista de accesorii de pe situl Volvo http://accessories.volvocars.com/AccessoriesWeb/Accessories.mvc/en-GB/UK E ceva de munca pentru ca trebuie trase cablurile pana in spate unde se afla receptorul senzorilor.Dupa trebuie incarcate niste modificari in soft-ul masinii. O sa gasesti in lista de accesorii documentul pdf cu privire la montaj. Ti-am atasat niste poze cu senzorii originali de pe spate in cazul in care ii gasesti mai ieftini pe ebay sau second.Cred ca cei de fata sunt identici sau poate sensibilitatea e diferita (las expertii sa confirme).
  13. Salutare! Stiti cumva ce fel de led-uri foloseste Volvo pentru iluminarea kilometrajului? Am atasat o poza si am incercuit "spoturile" de la kilometraj. Multulmesc.
  14. Poti sa te uiti pe http://www.heicosportiv.de Nu stiu daca motorul D2 se afla in lista de optiuni pentru un ECU upgrade dar poti sa le scrii un e-mail si sa intrebi eventual.
  15. Buton Start/Stop

    ok, merci pentru explicatie.