horea12

Membru
  • Content count

    46
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About horea12

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 01/10/1970

Profile Information

  • Locatie Timisoara
  • Auto Volvo 850 T5
  • Fabricatie 1995
  • Auto 2 Volvo XC70 D5
  • Fabricatie 2 2007

Recent Profile Visitors

1,529 profile views
  1. Scriere injectoare V40 - Vida Dice

    Salut, imi puteti spune daca se pot scrie codurile la injectoare cu Vida, pentru D5, 136 KW, XC70 2005-2007? Si cum se procedeaza?
  2. Faruri bi-xenon

    Multumesc! #kecs
  3. Faruri bi-xenon

    Salut, as vrea sa inlocuiesc farurile care au  becuri halogen cu faruri care au xenon pe faza scurta. Daca le inlocuiesc cu totul functioneaza? Primesc acea eroare de bec ars? Este vorba de S60 din 2008. Multumesc. 
  4. Esapament /zgomot pronuntat in habitaclu

    Am si eu o problema la xc70 2006 185 CP. Motorul e putin zgomotos si are vibratii care se transmit sin habitaclu si parca simt si in pedala de acceleratie. La rece vibratiile sunt mai pronuntate. Stiti care poate fi motivul?
  5. XC70

    Are DSTC. Se activeaza din meniul de pe clapeta de semnalizare.
  6. Nu functioneaza reglajul farurilor pe inaltime de la potentiometrul din interior. Este foarte deranjant deoraece cand incarc masina mai mult sau cand tractez o remorca ii orbesc pe ceilalti participanti la trafic. Am verificat sigurantele si par in regula. Am montat alt bloc de lumini si tot nu funtioneaza. Sa se deterioreze ambele motorase in acelasi timp, cred ca e putin probabil. Sistemul are si releu? Aveti idee unde poate fi defectiunea?
  7. VIDA-DICE...?

    Am rezolvat conform linkului de mai jos. Multumesc. https://www.youtube.com/watch?v=xcMmXVF2Y-A  
  8. VIDA-DICE...?

    Merci, o sa incerc  
  9. VIDA-DICE...?

    Mario74, ai gasit ce problema are DICE? Am cumparat zilele trecute unul si se comporta la fel, nu se conecteaza la laptop.  Multumesc
  10. Probleme clima

    Are cineva de vanzare o unitate de control clima ECC? Cod original: 9134769  W429k. Multumesc.
  11. Probleme clima

    Scuze, am fost plecat din tara. Da, cand pun contactul merge la turatie maxima. Dupa ce porneste motorul nu mai merge nimic. Nici becurile nu se aprind. Pedala, sper ca te referi la placa de la ECC.  
  12. Probleme clima

    Sigurantele sunt bune. Am desfacut ECC-ul si nu vad pe cablaj nimic deosebit. Matrixxx, acum ventilatorul nu mai merge deloc, doar cand pun contactul. Nu inteleg de ce nu pot citi codurile de eroare. Am inlocuit odata acel modul, dar atunci am putut citi defectiunea. Pedala, scuze, ce este PCB-ul?
  13. Probleme clima

    Salut. Am o problema foarte deranjata cu clima. Ventilatorul functioneaza ori la maxima turatie ori se opreste total. Reglajul de temperatura, pozitie si viteza aer nu are nicio influenta. Becurile de la ECC palpaie cum vor ele, raman aprinse sau nu se aprind deloc. Nu pot citi nici un cod pe B1. Se aprinde led-ul doar cat tin apasat utonul. Credeti ca s-a defectat ECC-ul? Multumesc
  14. Probleme clima

    Multumesc Cristian. Am vazut metodele. Ai putea sa detaliezi de ce nu cupleaza din cauza uzurii? Nu ar fi normal sa cupleze si sa patineze?   
  15. Probleme clima

    !