• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

horea12

Membru
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About horea12

 • Rank
  Nou venit
 • Birthday 01/01/1970

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Timisoara
 • Auto Volvo 850 T5
 • Fabricatie 1995
 • Auto2 Volvo XC70 D5
 • Fabricatie2 2006

Recent Profile Visitors

1,151 profile views
 1. VIDA-DICE...?

  Am rezolvat conform linkului de mai jos. Multumesc. https://www.youtube.com/watch?v=xcMmXVF2Y-A  
 2. VIDA-DICE...?

  Merci, o sa incerc  
 3. VIDA-DICE...?

  Mario74, ai gasit ce problema are DICE? Am cumparat zilele trecute unul si se comporta la fel, nu se conecteaza la laptop.  Multumesc
 4. Probleme clima

  Are cineva de vanzare o unitate de control clima ECC? Cod original: 9134769  W429k. Multumesc.
 5. Probleme clima

  Scuze, am fost plecat din tara. Da, cand pun contactul merge la turatie maxima. Dupa ce porneste motorul nu mai merge nimic. Nici becurile nu se aprind. Pedala, sper ca te referi la placa de la ECC.  
 6. Probleme clima

  Sigurantele sunt bune. Am desfacut ECC-ul si nu vad pe cablaj nimic deosebit. Matrixxx, acum ventilatorul nu mai merge deloc, doar cand pun contactul. Nu inteleg de ce nu pot citi codurile de eroare. Am inlocuit odata acel modul, dar atunci am putut citi defectiunea. Pedala, scuze, ce este PCB-ul?
 7. Probleme clima

  Salut. Am o problema foarte deranjata cu clima. Ventilatorul functioneaza ori la maxima turatie ori se opreste total. Reglajul de temperatura, pozitie si viteza aer nu are nicio influenta. Becurile de la ECC palpaie cum vor ele, raman aprinse sau nu se aprind deloc. Nu pot citi nici un cod pe B1. Se aprinde led-ul doar cat tin apasat utonul. Credeti ca s-a defectat ECC-ul? Multumesc
 8. Probleme clima

  Multumesc Cristian. Am vazut metodele. Ai putea sa detaliezi de ce nu cupleaza din cauza uzurii? Nu ar fi normal sa cupleze si sa patineze?   
 9. Probleme clima

  !
 10. Probleme clima

  Se pare ca mi-a venit si mie randul sa am probleme cu clima. Deci, Volvo 850 T5 1995, climatronic bizonal. De ceva vreme compresorul functioneaza intre 2 si 30 min apoi decupleaza si foarte rar mai cupleaza dupa o vreme. Daca il opresc de la buton si il las sa se "odihneasca" 10-15 min, cupleaza din nou si raceste cateva minute. Am crezut ca am prea putin freon si am reunplut sistemul. Au recuperat 690 g. Am avut doar o eroare la senzorul de la pasager. L-am curatat si acum totul pare ok, nu mai am nici un cod de eroare. Puteti sa-mi spuneti ce poate fi? Cand este cuplat compresorul am 10,6 V la plusul lui. E normal?
 11. Amestec sarac - de ce ?

  Cred ca acel tremurat este din ambreiaj. O sa-l desfac la un moment dat. Amestecul sarac (bujii albe si relanti aprox. 750 r/min) pot sa provina si de la epuratorul de gaze sau supapa EGR? Cat trebuie sa fie presiunea in rampa? Am schimbat filtrul de cmbustibili nu am sesizat nici o schimbare. PS Computerul nu imi d nici o eroare.
 12. Amestec sarac - de ce ?

  Am 2 probleme: 1.Bujiile sunt foarte albe. 2. La plecarea de pe loc masina tremura, de asemenea se aude un fel de zgomot (nu mecanic) pana motorul depaseste 2000 de rotatii chiar daca e in treapta intai. Ce credeti ca genereaza aceste simtome?
 13. Probleme ventilatie 850 t5 210 cp

  Va multumesc. Se pare ca este defect regulatorul din poza de mai sus.
 14. Am o problema cu ventilatia. Acum ceva timp am observat ca puterea ventilatiei a scazut si am primit pe B1 codul 4-1-7 Passenger’s side interior temperature inlet fan seized . Dupa cateva zile ventilatia s-a oprit de tot si pe linaga codul 4-1-7 a aparut si 4–1–8 No control signal to blower fan power stage. Am verificat ventilatorul si este bun. Cand mut pozitia comutatorului de pe zero pe "auto" sau spre dreapta se aude ca releul cupleaza. Credeti ca este vorba de un senzor. Stiti unde ar putea fi?
 15. Mers neregulat al motorului

  La masina mea, turatia este in jur de 750 - 800 rpm si acul sta fix. Crezi ca ar trebui s-o mai cresc?