Swift

Membru
  • Content count

    43
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Swift


  1. Buna ziua și eu incerc sa mă hotărăsc la un V40 ( 2016 -2017 ) de preferat in 5 cilindri poate. Vreun posesor pe aici care ne poate da mai multe informații legate de fiabilitatea acestui model . 

    Am renunțat să mă uit la xc60 pentru că nu se justifica ( pentru mine ) acest model am un S60 2.4 D și nu prea fac km ( 8000km/ an )  și nici de 4x4 nu am nevoie de aia am ales că model V40 . Insa nu știu cât e de bun portbagajul pentru familie ( 3 persoane ). Nu vreau combi


  2. La 7/9/2017 at 10:56 PM, Vyo a spus:

    Salut! O diagnoza te poate lamuri  singurul lucru pe care il poti constata vizual o metoda empirica de altfel este sa te uiti in zona motorului sa nu ai mufe,cabluri furtune scoase sau deteriorate pe traseul admisiei pornind de la filtrul de aer pana la turbina! Tipul tau de motor nu este dotat cu tija clapetelor de vartej de aer fiind o generatie dinaintea echiparii D 5-urilor cu tija vartej si filtru de particule si de aceea nu o gasesti!

     

    Asta ar insemna sa merg la tester cat timp mesajul este activ pe bord? Ca daca opresc motorul si il repornesc mesajul dispare si merge corect. Astept si alte opinii , multumesc Vyo


  3. Buna seara am si eu o intrebare , primesc acelasi mesaj pe bord cateodata cand o turez si dupa aia nu mai trage , dar dupa ce repornesc motoroul mesajul dispare si trage cum trebuie. M-am uitat la motor nu gasesc acea tija , S60 D5 2002 . S-o fi schimbat tija ?


  4. Buna seara am si eu o problema putin asemanatoare privind mesajul ideea e in felul urmator la mine eu am scos doar siguranta din stanga volanului pe care SRS ( siguranta nr 25 ) fara sa scot borna de pe baterie , de atunci imi apare eroarea aceasta cu SRS urgent service required . Am pus-o pe tester ziceau baietii ca nu pot scoate eroarea ca e permanenta. Codul de eroare e 00D4


  5. Buna seara , am si eu o intrebare folosesc un damf kracher profesional insa in schimb lichidul de spalare nu e de calitate e din dedeman 75 lei , imi puteti recomanda ceva mai bun ?


  6. Conteaza sa fie curentul de pornire mare ?

    Detaliaza ce figuri face , eu am un bosh de 95ah si merge ok.Are 5ani bateria .

    Probleme poate sa iti faca masina, adica daca ai masele oxidate trebuie curatate si gresate inclusiv electromotor si alternator .Eu am patit-o cu masele oxidate si la fel ca tine am dat vina pe baterie pana cand am demontat toate firele de masa le-am curatat si gresat si de cand am facut operatia asta nu mai am probleme .

    Simptomele nu le prea stiu , doar ca imi apare pe bord eroare 063 si nu porneste am patit chiar sambata pe la vreo 2 noapte am rulat cu ea apoi am parcat-o si pana a 2 a zi pe la vreo 1 dupamasa cand am vrut sa o pornesc si nu a mai mers. Am verificat masa si e buna nu e oxidata. Daca mi-ar fi problema de la alternator sau electromotor nu mi-ar porni dupa ce o incarc.


  7. Am si eu ca sa zic asa o problema asemanatoare , aseara mi-a tras una de maner mai tare si mi-a sarit din loc tija actioneaza dar nu se deschide din interior , din exterior pot sa o deschid si la fel si de la inchiderea centralizata , adevaru-i ca imi sta putin ciudat pe lăcaş. nu pare a fi rupta. Exista o pozitie in care totusi se misca tija dar nu se deschide