vpr

Membru
  • Content count

    425
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vpr

  1. Salutare, In aceasta vara am de gand sa incep un proiect pe al meu V40, care in prima instanta o sa cuprinda: -duze injectoare mai mari -capul de presiune din pompa de injectie mai mare -turbina mai mare -intercooler+tubulaturi mai mari -soft Intrucat nu am prea gasit pe nimeni care sa fi facut asa o lucrare, vreau sa va cer tuturor sfaturi si pareri. Prima mea nelamurire, galeriile de admisie/evacuare de pe motorul de 122 cp sunt mai mari de cat cele ce le am eu?Se potrivesc prinderile pe chiuloasa mea? La prima vedere imi par mai mari dar nu stiu prinderile daca difera. Va multumesc anticipat celor care ma pot ajuta!
  2. Saalutare, Abia ce mi-au ajuns parasolarele de la bogdan asa ca am deciis sa il montez repede pe cel de pe partea soferulu al meu fiind rupt si nu mai statea sus... Am dat jos parasolarul, al meu fiind cu ogllinda si iluminare am tot cautat eu o mufa ceva pentru deconectarea firelor care duc la becurile din parasolar dar vazand ca nu gasesc am zis ca le tai si le izolez ca oricum cel de la bogdan nu are iluminare si nu am de gand sa il mai schimb, Am taiat firele, le-am izolat, am pus parasolarul nou sus si cand sa incui masina, nu se mai incuia. Am urcat la volan si bordul era stins( nu indica km masinii). Am pus contactul s-a aprins totul normal, mai putin iluminarea interioara sii CD-playerul+ aveam eroare de usa deschisa. Cand am luat contaactul iar s-a stins bordul de tot! Daca incerc sa incui masina din interior se incuie si instantaneu se descuie, cu telecomanda nici macar nu reactioneaza. Pana la urma se incuie din cheie, normal. Am verificat sigurantele fiindca am taiat firele fara sa decuplez bateria dar sigurantele sunt ok! Ma poate ajuta cineva cu vreo parere? Multumesc!
  3. Eu ziceam de V40-ul meu, cred ca avand acelasi consum cu colegul de mai sus nu am fost prea explicit...
  4. 8,6, ce e drept la un stil de condus foarte agresiv cu viteze de 160 foarte des, urcari coborari... Mi se pare putin cam mult...
  5. Consum Ulei Volvo V40

    5w e indicele de rece si 40/30 e indicele de cald! Ree si cald insemnand temeperatra mediului! W-ul fiind de la WINTER! Din ce zic colegii mai sus ai nevoie de 5w30!
  6. Consum Ulei Volvo V40

    La fel folosesc si eu! In cartea tehnica a masinii este specificat ca e interzisa folosirea uleiului 5w40 la peste 10 grade pentru motorul asta!
  7. Consum Ulei Volvo V40

    10w40 este recomandat motorului care il am eu, cel de 95 de cai! Tu ai nevoie de 5w40 sau 5w30, colegii stiu mai bine! Cat despre turbina, jocul in ax este indicat sa il verifici din ambele parti odata! la noi mecanicii scot doar tubulatura de admisie.. Desfa conducata ce intra in partea de jos a intercoolerului si vezi daca curge ulei din intercooler!
  8. Saluatre, mi s-a stricat pistolul pneumatic exact inainte sa se desfaca surubul de la fulie in mijlocul operatiunii de schimbare a distributiei... intrucat e deja aproape intuneric am lasat-o pe maine. Stie cineva sa imi spuna daca am vreo posibilitate de a bloca volanta de sub masina ca sa desfac manual? Vreun locas intre cutie si motor unde as putea baga o cala? Multumesc!
  9. de ce nu va certati cu pozitiile?
  10. Intalniri SIBIU

    Pai hai sa organizam o intalnire:P
  11. Volan volvo s40/v40 02-04

    Eu il am pe cel in 4 spite, daca se potriveste pot oferii 150 de lei!
  12. Macar nu ne-a facut o nota la toti 50 cati am fost:))
  13. Dezmembrari Volvo Braila

    Salut, 2 faruri clare de V40 ai? Si la ce pret! Mersi!
  14. Ce fel de ulei ?

    dar e fabricat in germania!!!!
  15. Afisaj bord, nefunctional

    sunt si sigurante sub bord!
  16. Stiu cum e in cluj ca trec des prin cluj:P In Brasov mai mare de atat nu o sa gasesti! Daca nu raman la brasov, ne intalnim la iesirea din sighisoara spre brasov? cei care veniti din cluj-mures?
  17. Poza asta e pentru @Onezero! In parcarea de la Coresi. Proaspat montate!
  18. Am verificat toate sigurantele la multimetru( scoase afara) dar mai are 3 sigurante intro "carcasa" care nu am reusit sa o scot si am verificat sigurantele la multimetru( nu aveam lampa de control...) dar circuitul se inchidea oricum prin becuri deci nu a avut nic io importanta verificarea. Cand am ajuns la sighisoara si am avut scule am rezolvato repede!
  19. Problema rezolvata! pe stalpul parbrizului era mufa care ar fi trebuit sa o scot in loc sa tai firele la care era rupt plusul si se sprijinea frumos de piciorusul de la minus.( inainte sa tai firele am tras putin de ele sa vad daca nu cumva am vreo mufa in apropiere si probabil atunci a facut poc! Am schimbat siguranta, am deconectat mufele si totul este perfect! Am uitat sa mentionez ca alternatorul nu are nimic! Aparatul de masura cu care am masurat ramanea fara baterie si probabil de acolo si valoarea asta la incarcare!
  20. înmatriculare v40

    Depinde ce an si ce motor e!
  21. astazi il contactez pe Cipilika sa vad daca are cumva un alternator, si daca e maine le montez sus!
  22. Sigurantele le-am verificat cu aparatul de masura! Marian, 100% e si la mine aeeasi rezolvare dar mai ramane sa vad cu alternatorul ce e...
  23. Telecomanda merge si daca o usa e dechisa! Dar daca nu am becuri "aprinse", martorul se stinge! deci cand motorul e oprit si fara consumatori porniti ar fi trebuit sa mearga! La mine nu reactioneaza de loc, nici macar nu incearca sa incuie, parca nu ar avea baterie!
  24. sigurantele sunt bune! Am incarcarea de 18,9V. Am in plafoniera la bec 12V si cand pun becul nu se aprinde. plus becul de usa deschisa care se aprinde de fiecare data cand aprind lumina... Nu le-am taiat ambele odata dar le-am atins din greseala de cleste. Cred ca s-a cam dus in pix modulul de comfort daca il pot numi asa. cel de sub radio... Nu vad altfel ce legatura ar avea aprinderea becurilor cu cu martorul de usa deschisa si lipsa reactiei la telecomanda de inchidere...
  25. Swag s-a rupt la montaj! si meyle dupa 7.000 de km!