Marian Sabou

Membru
  • Content count

    229
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Marian Sabou

  1. Ceasuri bord - bec ars

    Asa arata placa din spatele bordului, tu ai defapt un smd ars. 
  2. Suspensie sport reglabila

    Am ales pana la urma arcuri eibach pro kit, le am deja pe masina de 6-7 luni si sunt multumit. Garda la sol a scazut 30mm fata/ 30mm spate.  EDIT: Cost aprox 1000RON
  3. Buna , m-ar interesa o suspensie sport REGLABILA , pentru volvo s40/v50 2.0D pana acuma am gasit Ta-Technix la 1300 si ceva de lei insa eu pana acum nu am mai auzit de aceasta marca . A montat cineva pana acuma pe s40 suspensie sport reglabila ? Pareri costuri ?  Stiu ca exista topicul lui @larahau la DIY , dar nu este mentionat nimic despre alte tipuri de suspensii preturi si chiar pareri in legatura cu alte marci . 
  4. Dezmembrari Volvo S60/S40/V50/V70

    Salut  am nevoie de mufa de plastic (cred ca e de plastic) care intră in injector , iar pe cele 2 ieșiri se conecteaza furtunele de retur. Am atașat 2 poze sistemul de injectie este siemens . 
  5. problema deschidere portbagaj

    Conductorul e rupt si cel mai probabil face contact cu un alt conductor , de aia nu sesizeaza deschiderea in bord si nu se aprinde becul , la mine a fost exact invers era inchis portbagajul dar becul ramanea aprins , iar in bord aparea mesajul cu Portbagaj deschis.  Spor la munca e mult mai usor daca se deschide portbagajul decat atunci cand trebe sa lucrii pe spate sa il deschizi prima data.
  6. problema deschidere portbagaj

    Cand ai portbagajul deschis in bord iti apare acest lucru  ?  Becul se aprinde doar daca senzorul indica faptul ca e deschis portbagajul . Daca nu indica verifica din nou toate firele eu le-am schimbat din interior pana in portbagaj toate ca sa fiu sigur de un lucru .  
  7. Lumina faruri mai buna, cum?

    Nu ai nevoie de fir de masa separat lui masa din far de pe faza si pentru ridicarea coborarea lupei luai semnal de pe becul de faza lunga , mai simplu legai lupa in paralel pe becul de faza lunga si nu ar trebuii sa ai probleme . La mine functioneaza perfect. 
  8. Lumina faruri mai buna, cum?

    Eu le-am pus in far fara nici o problema .. Stau acolo cam de 6-7 luni si functioneaza perfect 
  9. Adaugare optiune

    Salut as fi interesat daca a incercat careva dintre voi sa adauge ulterior optiuni la masinã , pe mine m-ar interesa coborârea automata a geamurilor . Momentan am doar ridicarea automata , iar pe perioada de vara ar fi mult mai confortabil .. Sent from my SM-G925F using Tapatalk
  10. Adaugare optiune

    Pai poate o sa treci mai in viitorul apropiat .. si rezolvam problema atunci   
  11. Adaugare optiune

    @CataP o sa probez acum cand cobor la masina dar pana acum nu am auzit niciun click . @Dinoco Asta inseamna ca nu trebuie neaparat la reprezentanta e o parte buna . O sa vad pe cineva la Cluj sau in zona macar . 
  12. Telecomanda

    @offtopic si eu am patit la fel cu switchul de la portbagaj, nu a mers vreo 2-3 zile si dupa si-a revenit  , dar oricum astept sa ajunga la @Midnight Caller cel nou si il schimb sa fiu sigur de o treaba
  13. Lampa numar

    E bine ca ai rezolvat problema Sent from my SM-G925F using Tapatalk
  14. Telecomanda

    Ai verificat in spate la placuta unde face contact partea din cauciuc cu placa de baza ? S-ar putea sa ai ceva mizerii acolo si sa nu faca bine contact ... 
  15. Anvelope pt Jante 17' s40 2008

    Eu am pus 215/45/17 si sunt foarte multumit ..    LE: Pot sa iti trimit maine poze daca vrei sau sunama pentru mai multe detalii   
  16. Telecomanda

    Nu risti sa pierzi memoria , dar poza care ai puso tu este de la cheie de pana in 2004 , de aia ziceam ca nu apare in bord , poti sa o schimbi acasa hand made sa fi atent doar sa cumperi acelasi tip baterie (O gasesti la ceasornicarii) . Sus in topic ai precizat 2001. 
  17. Lampa numar

    Cu o surubelnita lata , sau cu o perie de "sarma" (se zice la noi in ardeal) curata foarte bine soclu unde intra lamelele , problema este ca in momentul incare imbingi ansamblul bec + suport in soclu , in partea din spate ai un contact imperfect de aia lumineaza putin , iar contactul imperfect apare din cauza mizeriei de pe lamelele suportului sau lamelele soclului dupa ce o sa le cureti bine va functiona .  Ar fi ok sa revii si cu un feedback dupa , daca a functionat .   
  18. Telecomanda

    La modelul pana in 2004 nu apare niciun mesaj in bord , trebuie doar sa schimbi bateria .. si o sa functioneze din nou . 
  19. Dublura cheie v50

    Sincer si mie imi place mai mult modelul nou de cheie , am desfacut acum pe a mea si nu cred ca se pot modifica pentru ca nu poti muta "varfu" cheii , cel care intra in contact ..    
  20. problema deschidere portbagaj

    Recomandarea mea este sa pornesti pozitiile , parca sunt 7 fire care iti intra in tubulatura pe langa stopul din stanga , gasesti firul pe care ai tensiune acolo , desfaci tapiteria de la portbagaj , dupa care o sa gasesti 4 fire care intra in iala si faci punte intre firul pe care ai tensiune sigur si firele de la iala le iei pe rand si la unul dintre ele o sa se deschida , se poate sa ai intrerupt firul care se intoarce de la switch cu semnalul de deschidere . Switchul il poti verifica cu un multimetru poti sa il scoti afara si fara sa deschizi portbagaju.    Eu am schimbat toate firele din masina pana in spatele tapiteriei de la portbagaj , iar din tubulatura am scos bucata de plastic unde se tot bloca , dupa ce o sa desfaci o sa iti dai seama despre care bucata vorbesc , daca ai ceva nelamuriri poti sa ma suni .  
  21. Suspensie sport reglabila

    Eu ma refeream ca ajungeam la un pret de 3000-4000 de RON cu cel de la polestar pe nou cu siguranta daca nu si mai mult sau cel de r-design nu ma refeream la diferenta dintre cele 2 , ma refeream la diferenta dintre ceea ce am schimbat (ARCURI EIBACH SPORT PRO KIT) si unul dintre kiturile complete pentru ca deja daca vrei sa cobori mai mult ai nevoie de la bari anti-ruliu , bielete , telescoape sport si ajungi la o suma mult mai mare . 
  22. Suspensie sport reglabila

    Eu am cautat iti dai seama pe la dezmembrari prin tara prin italia , dar nu am avut noroc sa gasesc asa ceva si am ales aceasta varianta (arcuri sport eiback pro kit ) , si pe nou nu am cautat pentru ca cu siguranta costa de 3-4 ori mai mult , iar pentru un DAILY RIDE mie imi este ok ceea ce am gasit ...   
  23. Suspensie sport reglabila

    Pana la urma am ales kit-ul Eibach sport kit   ,  , aici e doar cu arcurile pe fata schimbate   , poza cu rezultatu  , inainte  , dupa am facut masuratorile din nou si am costatat o coborare pe fata cu aprox 35mm , si pe spate cu 30-32mm cred ca erau mai "obosite arcurile" pe spate . (Anvelope 215/45/ZR17)  Momentan sunt multumit a crescut rigiditatea masini , am pierdut normal din comfort (era un compromis cu care am fost deacrod de la bun inceput ) . COSTURI: APROX 1000RON. + a trebuit sa fac si un reglaj de directie deoarece nu am putut sa desfac un surub pe spate si am umblat la directie pe spate ( am desfacut pe acolo ) .
  24. Suspensie sport reglabila

    UPDATE: M-am mai documentat putin in legatura cu kit-ul de suspensie Ta-Technix . Parerile sunt impartite si pe alte forumuri , insa am ales sa schimb doar arcurile si astept o oferta pentru Eibach sau HR , totusi cred ca o sa optez pentru Eibach .. o sa revin cu poze "Before and afther" .
  25. onezero's voLOWvo

    opel bertone ?