valer

Membru
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About valer

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie teleorman
  • Auto volvo s 40
  • Fabricatie 2008

Recent Profile Visitors

727 profile views
  1. Probleme 1.6D

    Salutare!! Vreau sa-mi cumpar S60 dupa 2011,i-mi place f mult ,dar as vrea cateva pareri despre ce motorizare sa aleg. Care sa fie mai bun intre 1,6 si 2.0 litri?? (diesel) Ma gandesc ca 1,6 este prea mic pt o masina asa ca S60,Astept pareri. Va multumesc!!!
  2. posesor s60 nou

    si eu vreau sa mi cumpar un S60 dupa 2011,insa nu stiu ce motor sa aleg intre 1,6 sau 2,0 l diesel?Va rog sa-mi spune-ti parerile voastre
  3. Salutare! In curand vreau sa-mi cumpar S60 ,insa am o mare dilema. Ce motor sa aleg 1,6 110 cp sau 2,0 136.... Gandesc ca 1,6 este cam mic pt caroseria lui S60. Astept parerile voastre. Va multumesc!
  4. am rezolvat problema!!!!! furtun spart sensor presiune dpf,le-am schimbat,masina merge bine. va multumesc pt sfaturi.acum,daca am mers o perioada cu furtunul spart,oare sa mai facut regenerarea?
  5. salut! dupa ce am citit probleme cu DPF-ul,m-am hotarat: vand masina,dar inainte de asta trebuie s-o repar cat de cat! ce se intampla. de vreo 2 luni,am observat lipsa putere,cand accelerez,de f multe ori trebuie sa astept pana cand creste turatia. am mers la un test la AUTOPRIMUS la buc si in urma testului nu au gasit niciun defect,dar au gasit unul din furtunele de la sensorii presiune DPF spart si mi-au spus ca daia nu am alarma,pt ca,( probabil), acel furtun este spart si sigur am DPF infundat.Acum masina este in service ca sa-i schimb acele furtune,dupa care voi afla ce este cu dpf-ul. intrebare; este posibil ca sa fie modificat soft-ul si sa nu mai genereze alarme ? Va multumesc si astept raspuns!!!
  6. Xenon

    Alles klar!!! va multumesc!!
  7. Xenon

    salve! de curand ,faza scurta s-a ars lampa. problema e ca eu nu stiu cum sa-l schimb,din ce am vazut eu,acolo intra si un xenon de pe faza lunga. ajutor!1
  8. domnilor ,unde se afla rezervorul pt solutie regenerare DPF??????tot aud ca trebuie sa completez ,dar eu nu stiu unde se afla. am volvo s40 1,6 diesel din 2008. multumesc
  9. Probleme aer conditionat...

    aceasi problema am si eu cu ac. daca ai rezolvat,spune-mi si mie ce ai gasit. mersi!!!!
  10. salve!! am aceasi problema cam de vreo 2 saptamani. nu se tureaza mai mult de 3000 rpm si nu reusesc mai mult de 120 km/h!!!!!nici cu motorul pe liber nu se tureaza mai mult si am fost la un test la ford si mi-au spus ca DPF-ul arata ca ar fi cam infundat,dar nu mi-se aprinde nimic in bord,acel martor ma refer. ce crede-ti ca ar fi??? va multumesc!!!
  11. salutare!! am un s40 din 2008 si cand l-am cumparat avea jante de tabla pe 16,iar eu am pus acum jante aliaj pe 17,cineva mi-a spus ca scrie chiar si in talon ca jantele pe 17 se potrivesc. . am facut bine sau nu? va multumesc.
  12. salutare!! am un s 40 din 2008 1,6 diesel si cand pornesc dimineata,se aude un zgomot ascutit in zona curelei de accesori,multi mi-au spus ca ar fi de vina cureaua sau fulia ....dar dupa 20,30 de minute de mers zgomotul dispare. ce-ar putea fi?? va multumesc
  13. distributie s40 1.6 D

    Salut! vreau sa schimb distributia si accesorii pe un s40 1,6 disel fab 2008. ce-mi recomandati si de unde pot gasi piesele mai ieftin? va multumesc!!!!