Sheghy

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Sheghy

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Alexandria
  • Auto S40
  • Fabricatie 2006

Recent Profile Visitors

421 profile views
  1. S40 2006 2.0D nu mai porneste

    Avand in vedere ca masina se afla in Alexandria si eu in Bucuresti,am vb cu un mecanic,l-am rugat pe taicamio sa il asiste la resuscitarea masinii. A pus testerul pe ea(din cate am inteles este un tester universal) si i-a dat 2 erori:senzorul catalizator de care stiam si inca o eroare necunoscuta cod3010 sau ceva de genu. Chiar daca s-a incalzit afara astazi,in timp ce vorbeam cu mecanicul se auzea pe fundal masina chinuindu-se sa porneasca. Mi-a sugerat sa o duca la service ptr o verificare mai amanuntita. O sa incerc si treaba cu motorina mai buna si ceva aditiv pentru inghet,oricum multumesc mult pentru pareri.
  2. S40 2006 2.0D nu mai porneste

    Surprinzator este ca in momentul in care colegul meu mi-a dat curent si am pornit masina,eroarea respectiva de la ABS a disparut,masina functionand in parametri normali. O alta nelamurire este faptul ca a murit motorul la 10-15 secunde de la pornire nefiind subturata,ba chiar avand 1000 de turatii.
  3. Salutare colegi, Poveste incepe in felul urmator: Saptamana trecuta dupa 3 zile in care nu am folosit masina decid sa o pornesc ptr a reincarca cat de cat bateria. Bun,masina porneste ok,o las 10-15 minute,totul in regula. A 2 a zi dupa o noapte friguroasa cu -11 grade ,dimineata inainte de munca ma duc hotarat sa pornesc din nou masina cu intentia de a tine bateria in viata. Masina porneste,urca turometrul in 1000 de ture, sta cateva secunde dupa care motorul moare.Incerc sa o pornesc din nou,surpriza,nu mai vroia nici de nebuna sa porneasca,am zis e clar bateria...rog un coleg sa vina cu cabluri sa-mi dea curent. Punem cabluri si reusim sa o pornim,am zis ca bateria e moarta. Am reusit sa merg cu ea pe 31 decembrie si 1 ianuarie chiar si la un drum lung in care am crezut ca bateria s-a incarcat cat de cat. De pe 2 ianuarie pana pe 4 ianuarie iar a stationat fara sa o pornesc,cand dau sa o pornesc la fel de moarta ca la inceput,nu pornea deloc. Renunt la gandul ca poate isi revine bateria si ma duc sa iau una noua,o schimb cu cea veche si SURPRIZA masina nu mai porneste. Bateria este pusa in regula,totul actioneaza ok,am uitat sa specific,la fel ca si prima data cand nu a mai pornit ramane martorul ABS pornit. Am chemat maine un mecanic sa se uite la ea insa am rugamintea daca puteti ajuta cu ceva sfaturi ptr a aduna cat mai multe pareri,ar putea fi injectoarele,ar putea fi bujiile,ar putea fi altceva? Multumesc de ajutor.    
  4. Multumesc mult Bogdan.
  5. Salutare, Volvo S40 2.0D 2006,satul de fumul si mirosul de ars,trepidatiile si zgomotul produs de webasto/parking heater doresc sa il dezactivez. Din ce m-am documentat, am inteles ca singura optiune(pe langa cea de a il repara) este cea de a scoate siguranta din panoul de sigurante. Incerc de cateva zile sa identific siguranta si nu reusesc  Am rugamintea daca ma poate ajuta unul din colegi,atasez si poze cu capacul si panoul de sigurante. Multumesc.  
  6. Inexplicabil este faptul ca fumul este alb spre albastru,din putinele mele cunostiinte legate de mecanica defectiunea injectoarelor da fumul negru si lipsa de putere. Tind sa cred ca ceva racorduri sunt desprinse pe undeva deoarece dupa 3000 de turatii incepe ca urle iar la oprirea motorului se aud sunete metalice,ceva desprins. Ma poate ajuta un coleg de pe forum care locuieste in Bucuresti cu o testare si ceva pareri,bineinteles contra-cost. Multumesc.
  7. Salutare colegi,   Sunt de 2-3 luni posesorul unui volvo s40 din 2006 2.0D. Sunt profund dezamagit de masina,dintotdeauna am crezut ca volvo este o marca auto deosebita dar s-a dovedit a fi oposul.(in cazul meu poate) Pe langa altele zeci de probleme la masina am urmatoarea: -miros de motorina nearsa in permanenta fara a fi vizibil fum(miroase exact cum lasa o dara de fum camioanele vechi Roman,miros necacios si intepator) -are momente cand da cu fum alb,da in nas la decelerari,in momentul respectiv lasand ff mult fum;dupa o anumita perioada probabil se incalzeste ceva merge ok,fara fum,fara sa mai dea in nas la decelerari. Va atasez o filmare la relanti din spatele masinii. Multumesc. PS:La accelerare intre 1500-1800 de turatii se aude un sunet metalic provenit din zona injectoarelor cred.     VIDEO0003.mp4
  8. Parking heater

    Salutare, Acum 10 min am crezut ca mi-a luat foc masina,in timp ce parcam masina in spatele blocului a inceput sa iasa un fum alb de sub rotile din fata si capota. Din ce am vazut pe net ar fi ceva legat de webasto?! Mentionez ca masina este S40 2.0D 2006. Ce e de facut in cazul asta,tester? Multumesc de ajutor!