silviu30

Membru
  • Content count

    36
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by silviu30


  1. 6 hours ago, yachtmanblue said:

    Cand vad ca oameni de buna credinta care probabil au economisit, si nu usor, o suma de bani pentru a-si indeplini visul (ca si mine) de a-si achizitiona modelul Volvo dorit, dau peste niste nenorociti precum cei din Sovata care stirbesc totul cheful omului de a se apropia de o masina la mana a doua, imi creeaza o stare de greata si revolta pentru ca noi, marea majoritate platitori de taxe, suntem tinte sigure in fata unor jeguri care te mai si scuipa in fata pe banii tai.

    Doar recomand, cautati vanzatori despre care aveti informatii ca sunt ok, ca au firme (ale lor, nu ca masina este pe o oarecare firma si se da unu drept vanzator) si verificati-le daca sunt ok. Unul care are un business corect, pentru a fi competitiv cu specimenele de tipul celor sus mentionati, va face tot posiilul sa cumpere si sa vanda masini care prezinta incredere pentru potentialii clienti (nr.km, revizii efectuate, eventuale accidente, etc.). Cu siguranta sunt mai scumpi pentru ca isi platesc tva-ul la stat.

    Doua exemple de masini mai jos a caror licitatii se incheie astazi si care reflecta un pret real. Cat ajunge masina in Romania ? Pai 12500(val masinii) + 250(taxa de licitatie) + 2550 (tva-ul) + 600 (drumul pe platforma) + 1000 (marja /de ex.) = 16900 euro estimativ.  

    Orice afacere care pare prea buna ca sa fie adevarata, poate ca asa si este.

     

     

    Capture1.JPG

    Capture2.JPG

    Ce site este asta?merci frumos


  2. 14 hours ago, valimihai said:

    Problema e ca masina e in Mures, service Volvo cel mai apropiat la Cluj iar Bogdan banuiesc ca din Buc :)

    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Eu masina am cumparat-o din cluj-napoca.verificarea pt cumparare am facut-o la reprezentanta de acolo,nu bucuresti.


  3. Mai bine mergi pana la bogdan.eu eram acolo cand a verificat o masina pt cineva si  e atent la detalii am vazut.km reali nu prea ai cum sa ii afli sigur(nici la volvo,AM INTREBAT),vezi cutia cand a schimbat uleiul la ea,uzura cauciucuriilor,discuriile.distributia e ieftina.parca 1100 (parca).problemele mari sunt la cutiile automate( gen a mea).


  4. La volvo nu o sa iti zica mai nimic,o sa puna calculatorul si se uita un pic pe sub ea si o sa iti zica k totul e ok.asa am facut si eu,am fost la ei,mi-au zis k totul e ok,super intretinuta si la 4 luni dupa ce am cumparat-o am mai fost odata la ei si ghici ce: PROBLEME DE 20000 lei (fara manopera),majoritatea neadevarate.sa fa faceti o idee

    IMG_3278.PNG


  5. On 9/27/2016 at 5:21 PM, bobeaurelian said:

    Eu personal am cautat in mod special sa-mi iau cu cutie manuala , am considerat urmatoarele:

    Avantaje cutie manuala : usor si ieftin de intretinut

                    Performante ridicate

                    consum de conbustibil redus

                    in cazul defectarii ambreiajului, poate fi inlocuit la orice service la preturi decente

    Dezavantaje cutie manuala eu nu am gasit( nu mi-e greu sa schimb vitezele)

    Avantaje cutie automata: comoditate

    Dezavantaje cutie automata: se intretine scump

                                                performante scazute

                                                 consum de combustibil mai mare

                                                 in cazul unei defectiuni, costuri foarte mari si nu se repara oriunde

     

    Ai perfecta dreptate.eu o am automata si as schimba-o pe una manuala DAR a fost luata pt sotie si STITI cum sunt femeile cu,cutie manuala.automata e cea mai comoda pt ea.


  6. Mi se pare exagerat de mare pretul,acum depinde si numarul de km,dar la fel am patit si eu cu primul,m-am dus initial cand am cumparat-o si mi-au zis ca este super ok,la 9 luni la o inspectie mi-au dat o lista de MAI MULTE de 25000 lei,la alte 9 luni dupa prima inspectie alta lista DAR cu preturi mai mic: 21000 lei aceleasi piese.asta e primus


  7. La ei schimbul cu 16 litri costa 3100 lei.am intrebat eu cand vroiam sa schimb uleiul la cutie.tie ti-a scos uleiul vechi si a bagat unu nou atat.nu a spalat cutia.smuceala grava si mare conteaza,asta k simti k cupleaza nu cred k e o problema.si eu simt cand bag in D ca cupleaza dar important e k nu smuceste