Posted 13 June · Report post Acum 19 ore, MMihai a spus: Noxa ca noxa... de barait, baraie? :)) Are note de bass in plus pe la mijloc. Jos e liniste, sus urla frumos, aproximativ la fel cu evacuarea OE. https://youtu.be/4PScxqlAP1I?si=EX3VnU8RNR-HgrRH Fiind DP cu angled flange pentru modelele 98+, am avut nevoie sa fac rapid o prelungire de cablaj pentru lambda 1 ecu. Mufa mama dintr-o instalație donatoare, mufa tata de la o sonda veche și făcut repede 4 fire cu pini bosch noi. Elegant, curat și fără cabluri legate cu banda. M-am plimbat ieri după montaj cu un zâmbet de copil tălâmb. :))) Noul tip de turbina sa vina. 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted Wednesday at 5:59 AM (edited) · Report post Salutari! Ajuns turbina. Trecem pe una puțin mai mică, sa ne ajute cu viteza de spooling. Comanda custom de la Kamak: Kinugawa TD04HL-20T, parte rece billet 11+0, dublu rulment ceramic, profil turbo parte calda STS55. Parte calda angled portata la nu mai știu cât, maxim oricum. :)) WG cu deschidere la 1 bar. 620-630 CFM după niște aproximari discutabile. Ceas Innovate cu funcție safe boost. Afișează presiune turbo și AFR printr-un wideband LSU4.9 Steme noi și un mic “nice touch”. Mai urmează! :)) Edited Wednesday at 6:02 AM by Bogdan S 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted Thursday at 3:18 PM · Report post Salutam! Ajuns intercoolerul și radiatorul de la DO88. Full aluminiu. Foarte misto fitmentul împreuna. Vin la pachet cu prinderi, toate șuruburile necesare și instrucțiuni. Am câteva weekenduri pline înaintea mea. :)) Part number: Intercooler: ICM-130. Radiator: WC-200-00. Chapeau! Share this post Link to post Share on other sites