Roberto

Atat mi-a fost ! Aventura impotriva administratiei drumurilor din Arad

14 posts in this topic

Spuneam odata in topicul "Cum va simtiti in Volvo" intr-unul din posturi urmatorul fragment :

Chiar azi am dat peste un bolovan, caramida, sau ce cristosii masii o fi fost la coborare de pe un pod, de unde a aparut nu stiu, dar drept am zis ca ma duc in fata la primarie si le-o arunc pe geam, cum a bubuit masina cand am dat peste ea, nici nu am cuvinte, pur si simplu am zis ca atata de rau imi pare ca o chinui pe drumurile astea, trebuia sa imi iau ceva 4x4, cu suspensii pe foi, garda la sol de juma' de metru, gume imense, etc.

Astazi am fost sa dau jos gumele rupte de vara si sa le pun temporar pe cele de iarna.

Cand mecanicul a dat jos rotile de pe partea stanga imi face semn sa vin pana la el.

Cand ma uit : Ambele jante de pe partea stanga indoite, cauciucurile si ele credca sarma rupta. Imediat mi-a venit in minte faza cu caramida de pe podul vietii.

M-a luat asa un val de nervi de am zis ca iau cauciucul in spate si pe ploaia torentiala care era, ma duc sa il arunc la astia in primarie.

Deci concluzie - Mi-am rupt gumele + 2 jante indoite datorita drumurilor romanesti f####e nezo' si toti sfintii.

Asa ca m-am hotarat, maine merg sa fac poze la drum si la caramida ( sper sa o mai gasesc ), ma duc sa fac poze la jante, ma pun si fac poze la gume apoi le si tai ca oricum nu mai sunt bune de nimic si fac poza la sarma rupta.Ma duc sa imi indrept jantele ( 50 Ron\buc ) si iau chitanta.

Am trimis un mail la primarie sa imi spuna unde pot trimite o sesizare legata de drumuri, astept raspuns, si ma pun sa fac un dosar frate cu tot ce s-a intamplat si sa fiu al dracului ca daca nu ma despagubesc pentru costurile de reparatii bazate pe chitante, trimit toata povestea la toate ziarele, ca eu unul m-am saturat, atat mi-a fost, pai sa0mi bag ceva in tara asta.

Am mai citit in Observator, exact la fel a patit un aradean pe alt drum care si acum e in stare jalnica, exact la fel a procedat si a fost despagubit, dar dupa ce a aparut povestea in ziar evident.

Pentru ce dracu platesc taxe de drumuri ?

Gume noi + indreptat jante is cateva sute de euro, eu unul m-am saturat.

Banii aia ii foloseam sa vin la intalnirea nationala cu voi :D

Voi reveni cu detalii despre aventura impotriva Sistem-ului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spiritual sunt alaturi de tine! Succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asa ar trebui sa facem toti cand ni se va intampla ceva de genul asta. Ca sigur ni se va intampla fiecaruia dintre noi....

Bafta Roberto!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asa am patit eu cu 2 cauciucuri Pirelli Roso Zero de 205/55/17 cu galme (vreo 11 milioane bucata in 2004) , plimba asiguratorul la fata locului sa vada santul sapat pentru semafor in intersectie, cauta specialist in cauciucuri autorizat de RAR sa-mi dea hartie la mana ca n-au fost defecte din fabricatie (masina avea 2 saptamani), du-te pe la politie de n-spe ori si altele. Pana la urma a ramas cum am stabilit.

Poate la primarie ai noroc...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Decat sa faci atata tevatura, care oricum nu-ti aduce nimic, mai bine fugi in Germania, sau Congo, Etiopia ca oricum s-ar putea sa te bage cineva in seama. Incearca, dar nu stiu zau... succes oricum  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

roberto.... mutate la cluj :) nus bune drumurile dar is un pic mai bune ca si la voi

succes iti doresc. ca o sa ai nevoie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

acelasi lucru l-am patit si eu Roberto exact in sambata mare...dar eu am dat intr-o groapa...pagubele : jantele de pe partea stanga indoite rau , gume taiate si tripla de semnalizare iesise din acele clipsuri in care era prinsa si se mai tinea doar in cabluri...asta e tara in care platim taxe si tara in care trebuie sa platesc 3000 eur taxa de mediu...iti doresc mult succes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma credeti ca daca gasesc maine bolovanul il iau cu mine, il pun intr-o punga si daca isi bat joc cei de la primarie ma duc si le-o duc ?

Sa fiu al dracului de nu', stiu ca am luat-o razna dar sa fiu de nu. Daca tot ma iau cu ei pana la capat ma duc.

P.S : Mi-am pus aparatul foto la incarcat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iti doresc sa reusesti macar ceva, in toata aceasta actiune impotriva marlaniei statului roman. Iti doresc sa ai rabdare, nervi de otel si perseverenta. Si la sfarsit, sa iti regasesti linistea, pierduta din suflet.

P.s. Poate ar trebui dupa ce faci poza bolovanului respectiv, sa iei si un martor - sa confirme faptul ca bolovanul pus pe tejgheaua primariei este cel "vinovat", nu vreunul luat de linga vreun gard.  :D

Asta ca sa te mai inveselesti putin.    :-*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu cred ca nu ai luat-o razna. Asa e normal sa porcedezi cand se intampla ceva de genul asta. Daca toata lumea ar face asa ar ramane primariile fara buget. Numai asa am putea indrazni sa visam la schimbare.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi se pare foarte corect si normal cum vrei sa procedezi. Si eu as face la fel - asta daca as rezista impulsului sa nu dau foc primariei. Am mai scris pe undeva ca ma incep sa ma lase nervii rau de tot si numai cand citesc intaplari din astea. Mi se pare normal sa-ti plateasca si daune morale pt nervii provocati si timpul pierdut. Sper sa ne dai vesti bune cat de curand.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imi pare rau pentru cele intamplate cu soselele noastre mult iubite . Iti urez multa bafta si rabdare !! pt ca Justitia din romania este de KKo .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noroc si nervi de otel ca despre dreptate, este greu in tara asta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am fost azi la podul respectiv sa caut si sa fac poze dar ca si prin minune nu mai e bolovanul acolo.

100% unul din cei care au mai dat peste el l-a luat si l-a aruncat in fara primariei sau peste balustrada podului pe sinele de tren CFR, sau pe vagonul vreuni tren.

Of of.

Oricum am jantele care o sa le pozez si o sa imi mentin oricum ideea.

Apropo : Nici acum nu mi-au raspuns cei de la primarie la intrebarea unde pot depunde o plangere legata de drumuri. Tipic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now