• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
tommytza

Probleme cu computerul

108 posts in this topic

Hop si eu cu o eventuala problema. Ieri am reformatat laptopul, toate bune si frumoase merge de zbarnaie iar dupa am instalat google chrome (ca mozzila nu-mi place) a aparut ecranul albastru plin cu scris si s-a resetat automat. Deocamdata vad ca merge bine dar intrebarea e: Sa ma astept sa ma lase si asta?

@i love volvo...........Foloseste Opera ca si browser.Apoi este o coincidenta ca ti-a dat crash insa ,experimenteaza mai multe browsere si ai sa vezi care etse mai fiabil ,stabil si cu interfata cea mai prietenoasa nevoilor tale .

@Adi.....reinstaleaza driverul (potrivit S.O.) .Se intimpla ca deh este o matrice si mai da rateuri.

@I love VOLVO : BSOD-ul (Blue Screen Of Death) apare in mod uzual de la o incompatibiltate a driverelor cu sistemul de operare, un conflict intre drivere sau o problema cu RAM-ul. Fa un CD boot-abil cu memtest, daca mai face figuri, si verifica-i RAM-ul.

@V50Saphir: e o matrice rezistiva din cate stiu, si daca din murdarie sau umezeala au inceput sa aiba alte rezistente traseele alea, nu stiu daca mai are ce sa-i faca...

Pai vede el daca nu mai are ce sa ii faca,pad-ului. :smile:

Va multumesc.

In momentul in care am auzit cuvantul magic, "stricat", m-am pus cu burta pe carte si am rezolvat in 15 minute o problema ce dura de cateva luni. :)

Am descoperit ca are functii de gestures... pe care le-am acordat putin si vad ca momentan nu mai face.

http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19463685.aspx

Super ! Probabil alea erau date peste cap si credea ca ai doua degete pe pad in loc de unul...

@V50Saphir In mod normal Mozzila am vazut ca-mi merge foarte bine, dar m-am obisnuit cu google chrome.

@Midnight Caller Cred ca stii tu ce stii ca aseara cand mi-a instalat driverele a dat si ceva erori pe acolo dar baiatu' asa apasa tasta "continue anyway" . Daca numai asta ar fi problema ca nu prea sunt compatibile driverele cu "lepotopu" n-as intra in panica.