Brava

Se apropie Craciunul

114 posts in this topic

50 lei pun si io, da nu mai am card si la ING nu vor sa

primeasca numerar in cont, am sa-i dau lui MC, e bine

asa Vadim? sau ne intalnim inainte de miercuri 15 dec?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iarna ninge cu gesturi umanitare ! Citat din presa de azi !

" Perioada sărbătorilor este sezonul acţiunilor umanitare la care participă toată lumea. Elevi, oameni cu dare de mână şi chiar motociclişti se străduiesc să aducă bucuria pe faţa celor mai puţin norocoşi în preajma sărbătorilor.

Tradiţia campaniilor caritabile este păstrată cu sfinţenie de locuitorii din Banat, an de an, în fiecare iarnă. Iniţiativele de acest gen au trecut dincolo de cine somptuase plătite cu bani grei de persoane cu portofele pline şi au făcut apel la dărnicia tuturor, în cele mai inedite feluri.

Astfel, trei cazuri sociale vor primi sprijin din partea unui club de motociclişti care a organizat o licitaţie caritabilă la finalul acestei săptămâni. Participanţii la eveniment vor putea cumpăra obiecte inedite. „Avem o hartă a Timişoarei făcută manual, un tatuaj, o cască aerografiată şi un bilet de două persoane pentru Revelion”, a spus Adina Zidu, unul dintre organizatori. Fiecare motociclist devine Moş Crăciun pe două roţi şi va împărţi cadouri micuţilor din satele timişene. "

...Noi umblăm din poartă-n poartă

Pe la cei bătuţi de soartă ....

Edited by mariusdaniel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu pun Mini D5-ul la bataie pentru Tecuci .. e mare , poate sa care , mai ales ca o sa aiba si cauciucuri de iarna , MULTUMESC OPUS !!! :P

Pana acum avem in cont 745 Ron si 25 Euro .

Sa aveti o zi placuta !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din pacate , si independent de mine , toata treaba cu Tecuci a cazut .

Ne lovim de aceiasi mentalitate Romaneasca , chiar si cand vine vorba de gesturi caritabile .

Parintii copiilor nu vor , pt ca "citez" nu vor publicitate" , asta desi li-sa explicat ca nu va fi absolut nici un fel de publicitate .

Directoarea scolii nu mai vrea sa faca nominalizari ca sa nu fie partinitoare si sa fie acuzata , iar gasirea familiilor nevoiase in plan independent este anevoioasa din cauza ca , sunt multi care au mai primit ajutoare dar le-au valorificat si cheltuit banii in cel mai pur stil rural .....bautura .

Asa ca , ma vad nevoit sa plec capu de rusine , ....rusine pt. ei , si sa incurajez aceasta mobilizare frumoasa , spre alte persoane care chiar vor aprecia gestul .

Imi pare rau :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Danyx-ule ma bate Dumnezeu pentru ce voi spune acum : " dupa ce ca-s loviti de soarta mai sunt si prosti!" .

Imi pare rau , nu m-am putu abtine, iar cat despre tine ai incercat nu ai de ce sa te simti vinovat.

Sunt si altii pe care " nu- i va deranja publicitatea"

H.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In ziarul Formula As sunt prezentate saptamanal diferite cazuri sociale.Poate ca n-ar fi rau sa ne indreptam atentia spre unul din ele.

Share this post


Link to post
Share on other sites

E tarziu daca pun si eu banii maine sau poimaine cel tarziu?Imi cer scuze de intarziere!

Share this post


Link to post
Share on other sites

E tarziu daca pun si eu banii maine sau poimaine cel tarziu?Imi cer scuze de intarziere!

Niciodata nu e prea tarziu !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna Vadim,

Am virat si eu banutii..100

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hai la intalnire, ca sa hotarâm ce facem cu banii si cu lucrurile strânse !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din pacate eu nu pot veni la intalnire, sunt la Miercurea Ciuc.

Sa-mi spuneti si mie ce s-a hotarat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sooo ... tragem linie si mergem la cumparaturi ?

Acum ... la cine mergem pana la urma ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dragilor, sa stiti ca ideea nu a murit.

Abia ieri am reusit sa intru in posesia unei liste de la Directia Generala pentru Protectia Copilului Sector 6. Este vorba de 5 apartamente sociale in care locuiesc de la 2 la 5 copii, cu varste cuprinse intre 5 si 20 de ani. In seara aceasta, pentru ca tot ne intalnim la Polivalenta, vom decide catre cine ne indreptam, dupa care voi lua legatura cu persoana de contact de la Protectia Copilului pentru a afla exact ce nevoi au copilasii.

Din pacate, nu cred ca vom reusi sa ajungem inainte de Craciun, e timpul prea scurt. Dar cu siguranta intre Craciun si Anul Nou vom ajunge cu darurile la ei.

Va tinem la curent...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Laura , multumim mult pentru implicarea ta. Daca s-a hotarat ceva poate imi spui si mie.

Multumesc mult si Sarbatori fericite alaturi de mica ta artista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am uitat,da a uitat si scufita sa va spuna ca am virat si noi 50 lei.Atat ne-a permis bugetul....sad.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

In principiu, s-a hotarat aseara sa ajutam o familie sociala compusa dintr-o mama sociala si patru copii pe care-i are in ingrijire. Pentru ca s-a decis destul de tarziu, nu a mai fost timp suficient ca sa mergem la cumparaturi inainte de Craciun. Dar nu-i nimic, vom merge marti la cumparaturi si le vom procura cele necesare traiului. Laura s-a ocupat de toate acestea pe care vi le scriu eu, asa ca ea merita felicitarile pentru implicare.

Cel mai probabil, miercuri dupa amiaza vom merge la familia cu pricina, sa le daruim din ceea ce noi, membrii acestui forum am considerat ca ne putem permite sa donam. E un gest frumos, care ne reaminteste motivul pentru care noi, oamenii, stapanim aceasta lume.

Pentru ca lucrurile s-au aranjat in acest fel, pot spune ca mai este timp sa doneze si cei care nu au avut inca timp s-o faca. Ragazul celor doua zile de sarbatoare, poate fi imboldul pentru a mai indulci cu un strop amarul vietii unor semeni de-ai nostri.

De aceea, imi permit sa mai reamintesc inca o data contul unde puteti vira ( pana luni, cel tarziu ) cat va lasa inima si punga :

Titular cont BRAIA VADIM GABRIEL ; CNP : 1910905460057 ; Str.Clucereasa Elena , nr.34 , sector 1 , Bucuresti .

RO 06 INGB 0000 9999 0196 2919 - Lei

RO 66 INGB 0000 9999 0197 8426 - Euro

Mai mult decat atat, va invitam cu drag, sa participati la sesiunea de cumparaturi, ca si la transportul si inmanarea cadourilor noastre pentru aceasta familie. Oricine este binevenit, chiar daca nu a putut dona de data asta.

Draga Vadim,

Pentru ca ai avut aceasta initiativa si ti-ai pus contul la dispozitie, ai dovedit ca esti un OM adevarat, cu un suflet mare.

Te admir si te respect pentru asta.

Iata deci, dragi prieteni, ca inca o data ( ca si la actiunea Let's do it Romania ), tinerii ne arata ca nu sunt cu nimic mai prejos decat celelalte generatii, mai varstnice. Sigur, asculta alta muzica, folosesc alte device-uri, dar sunt cel putin tot la fel de implicati social decat cei cu ani mai multi in buletin.

Te mai rog ceva prietene : Mai rupe un pic din timpul tau si fa o lista cu cei care au donat. si cu cei care vor mai dona pana luni, inclusiv. Ar fi frumos s-o tiparim, asa cu numele de pe forum, sau daca se poate cu numele reale si s-o inmanam celor pe care-i ajutam. Sigur ca in fata tuturor va fi numele Volvo-Club, sub egida caruia facem aceasta fapta buna. Dar in spatele acestui nume onorabil stau oameni adevarati !

Multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce comercial suna ..... sa ne ducem cu ajutoare din parte lu Vasile -Nicu-Ion -Florin ...etc, sau din parte volvo-club .

Nea Marius Daniel ..... este un ajutor umanitar , nu publicitate . La ce ar ajuta sau cum ar conta daca , acea familie va sti de la cine vine acest ajutor ?

Multumirile nu sunt de ajuns ?

Personal nu imbratisez aceasta idee ...de a ne trece numele sau sa amintim de forumul volvo-club .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marius,fara lista te rog. Nu ii vad rostul...

Share this post


Link to post
Share on other sites

La urma am reusit sa strang mai mult decat m-am asteptat.

Eu doar imbracaminte, sincaltaminte si jucarii am strans, care au fost distribuite astfel:

- hainele de barbati/femei la adapostul de noapte din Baia Mare, unde oamenii au intrat la ora 18 si pe rand ce au intrat s-au ales hainele care li se potriveau (pozele 1.1, 1.2, 1.3);

- hainele de copii - prima jumatate din hainele stranse au fost duse la Caritas Baia Mare, unde copii din familiile dezorganizate si sarace vin dupa scoala si asistentii sociali au impartit hainele copiilor (pozele 2.1, 2.2, 2.3);

- hainele de copii - a 2-a jumatate din lucrurile stranse au fost duse la HHC (Hope and Homes for Children) Baia Mare, aici lucrurile stranse vor fi impartite dupa data de 3 ianuarie, atumci reiau activitatea de distribuire a donatiilor, pozele (3.1, 3.2, 3.3, 3.4).

Poze cu impartirea donatiilor nu se pot face (fiind institutie publica si copii sunt minori) si nici nu se cuvenea, nu e "momentul si locul potrivit" de a face poze unor oameni cu "probleme" care isi ridica "niste haine/cadouri).

In concluzie se putea si mai bine, dar ma bucur ca am reusit macar atata.

Felicitari initiatorului!!!

Sa aveti Sarbatori fericite in continuare!!!

post-521-054480900 1293353803_thumb.jpg

post-521-076881200 1293353804_thumb.jpg

post-521-067322300 1293353805_thumb.jpg

post-521-065454200 1293353806_thumb.jpg

post-521-058759100 1293353807_thumb.jpg

post-521-049499200 1293353808_thumb.jpg

post-521-051034100 1293353809_thumb.jpg

post-521-039077400 1293353810_thumb.jpg

post-521-046604800 1293353811_thumb.jpg

post-521-037069600 1293353812_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca fiecare roman caruia ii prisosesc o gramada de haine,incaltari,jucarii,etc. ar face la fel, s-ar mai alina putin din drama traita de atitia copii amariti...mai ales de Craciun, cind toate aceste sentimente se multiplica dureros...

Va felicit e putin spus - pentru fiecare initiativa de acest gen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca fiecare roman caruia ii prisosesc o gramada de haine,incaltari,jucarii,etc. ar face la fel, s-ar mai alina putin din drama traita de atitia copii amariti...mai ales de Craciun, cind toate aceste sentimente se multiplica dureros...

Va felicit e putin spus - pentru fiecare initiativa de acest gen.

Da asa e... si noi de pe forum putem face, dar trebuie mai mult "curaj".

Tipul de la HHC mi-a zis ca sa nu-mi fac probleme ca nu am reusit sa duc mai repede si nu au ajuns de craciun, caci in ianuarie o sa aiba un "impact" si mai mare, si are dreptate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In principiu, s-a hotarat aseara sa ajutam o familie sociala compusa dintr-o mama sociala si patru copii pe care-i are in ingrijire. Pentru ca s-a decis destul de tarziu, nu a mai fost timp suficient ca sa mergem la cumparaturi inainte de Craciun. Dar nu-i nimic, vom merge marti la cumparaturi si le vom procura cele necesare traiului. Laura s-a ocupat de toate acestea pe care vi le scriu eu, asa ca ea merita felicitarile pentru implicare.

Cel mai probabil, miercuri dupa amiaza vom merge la familia cu pricina, sa le daruim din ceea ce noi, membrii acestui forum am considerat ca ne putem permite sa donam. E un gest frumos, care ne reaminteste motivul pentru care noi, oamenii, stapanim aceasta lume.

Pentru ca lucrurile s-au aranjat in acest fel, pot spune ca mai este timp sa doneze si cei care nu au avut inca timp s-o faca. Ragazul celor doua zile de sarbatoare, poate fi imboldul pentru a mai indulci cu un strop amarul vietii unor semeni de-ai nostri.

De aceea, imi permit sa mai reamintesc inca o data contul unde puteti vira ( pana luni, cel tarziu ) cat va lasa inima si punga :

Titular cont BRAIA VADIM GABRIEL ; CNP : 1910905460057 ; Str.Clucereasa Elena , nr.34 , sector 1 , Bucuresti .

RO 06 INGB 0000 9999 0196 2919 - Lei

RO 66 INGB 0000 9999 0197 8426 - Euro

Mai mult decat atat, va invitam cu drag, sa participati la sesiunea de cumparaturi, ca si la transportul si inmanarea cadourilor noastre pentru aceasta familie. Oricine este binevenit, chiar daca nu a putut dona de data asta.

Draga Vadim,

Pentru ca ai avut aceasta initiativa si ti-ai pus contul la dispozitie, ai dovedit ca esti un OM adevarat, cu un suflet mare.

Te admir si te respect pentru asta.

Iata deci, dragi prieteni, ca inca o data ( ca si la actiunea Let's do it Romania ), tinerii ne arata ca nu sunt cu nimic mai prejos decat celelalte generatii, mai varstnice. Sigur, asculta alta muzica, folosesc alte device-uri, dar sunt cel putin tot la fel de implicati social decat cei cu ani mai multi in buletin.

Te mai rog ceva prietene : Mai rupe un pic din timpul tau si fa o lista cu cei care au donat. si cu cei care vor mai dona pana luni, inclusiv. Ar fi frumos s-o tiparim, asa cu numele de pe forum, sau daca se poate cu numele reale si s-o inmanam celor pe care-i ajutam. Sigur ca in fata tuturor va fi numele Volvo-Club, sub egida caruia facem aceasta fapta buna. Dar in spatele acestui nume onorabil stau oameni adevarati !

Multumesc.

Sunt de acord cu alegerea familiei de mai sus,si in cazul in care va fii nevoie de transport,va stau la dispozitie la tel.0768974122.

Si nu in ultimul rand apreciez intiativa Laurei si lui Vadim.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now