cristi1979

Membru
  • Content count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About cristi1979

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Rm. Valcea
  • Auto Volvo S80
  • Fabricatie 2010

Recent Profile Visitors

789 profile views
  1. Planetara distrusa.

    Domnilor,  Am scris si in alta parte. Am si eu o problema asemanantoare. Cand virez stanga, huruie incredibil. Cand merg drept nu se aude nimic. Si da, la viteze de peste 80-100 simt ceva in volan, dar nu este de la roti. Vreo sugestie, vă rog?   Multumesc frumos!!!
  2. Zgomot roata fata

    Buna seara domnilor,  Recunosc ca nu ma pricep asa de bine la masini, dar m-am gandit sa va spun si eu of-ul meu. Am schimbat amortizoarele. Am schimbat o bascula pe partea stanga. Nu bate nu troncane nimic. Masina mergea bine pana acum doua saptamani. Pe la 100 la ora am inceput sa simt o mica vibratie in volan. Am mers la echilibrat. Degeaba  Bani aruncati pe fereastra. Am reglat directia de doua ori. Alti bani pe fereastra  Nu stiu, dar atunci cand virez stanga si o turez la 1500 face un poc (de mai multe ori...ce-i drept). Mecanicul mi-a zis ca nu este impartita corespunzator directia. Habar nu am ce-i aia. Au planetarele sau capetele lor vreo vina aici? Mentionez ca la drum drept nu troncane deloc. M-ar ajuta tare mult un sfat inainte sa aleg varianta Primus Auto. Astept parerile dvs si va multmesc! Cristi   
  3. Schimbare "limba" meniu la volvo

    Am sunat ieri la Volvo (Primus). Pentru S80-ul meu din 2011, cu soft in (Le Francais :)) mi-au cerut 750 ron. Zi buna tuturor!
  4. ce fel de ulei sa folosesc?

    Atunci voi merge pe OEM 5W-30. Multumesc de sfaturi! Zi buna! Dinoco, Am gustat gluma ta. Multumesc
  5. ce fel de ulei sa folosesc?

    Midnight Caller, M-am uitat in manual. Ei recomanda Castrol 0W-30. Tu ce zici? Sa merg pe ce zice la carte, sau pe ce spui tu? Multumesc frumos!
  6. ce fel de ulei sa folosesc?

    Domnilor, Sub capota masinii mele scrie următoarele: Volvo recomands Castrol. Asta am inteles. Unde sa ma uit sa vad daca trebuie 0-30? Cat de bun este oem-ul si unde il gasesc. Multumesc frumos!
  7. ce fel de ulei sa folosesc?

    Multumesc Cristian. Voi verifica.
  8. Pneuri iarna

    Stiu, sunt scumpe...dar ei zic de bine despre ele. Eu m-am gandit sa ma sfatuiesc si cu voi. Multumesc mult!
  9. Pneuri iarna

    Multumesc pentru sfaturile oferite. Seara buna tuturor!
  10. ce fel de ulei sa folosesc?

    Domnilor, Pentru un S80 din 2011, 160.000. km, imi sugerati si mie un ulei bun? Pretul nu conteaza. "Sunt prea sarac ca sa imi iau lucuri ieftine". Tin la sanatatea masinii. Multumesc frumos!
  11. Pneuri iarna

    Domnilor, Ce parerea aveti despre cauciucurile acestea? https://www.anvelope.ro/anvelope-all-seasons-michelin-crossclimate-22550-r17-98-v-xl.htm Multumesc frumos!
  12. Navigatie s80

    Fara sa stiu, la S80 din 2011, hartile sunt pe dvd-uri. Am cumparat hartile si am rezolvat problema. Seara buna tuturor!
  13. Navigatie s80

    Multumesc frumos, Junior. O sa sun maine la Bucuresti. Respect si seara buna!
  14. Navigatie s80

    Marius-Daniel, Am intrat pe un site de la volvo in care cereau VIN-ul ca sa poata actualiza hartile, numai ca nu a mers inregistrarea. Le-am trimis un mesaj si au zis ca ma vor contacta. O sa revin cu detalii. ZI buna!