IulianE

Membru
  • Content count

    228
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by IulianE


  1. hankook kinergy pot sa iti recomand,foarte confortabile,aderenta foarte buna,foarte bune pe ploaie,se uzeaza un picutz mai repede.

    continental premium contact 6 daca vrei sa treci in liga urmatoare...exceptionale la toate capitolele

    Cam astea sunt din experienta personala


  2. nu va mai plangeti atat....(am vrut sa spun 2kti pe voi) ,cablajul acela e destul de ieftin,se gaseste pe stoc si se schimba si repede.

    Eu cand am vrut sa il repar si am am dat mansonul la o parte am vazut ca fusese deja reparat,si am luat unul nou.Dupa 1 saptamana cand aprindeam pozitiile se deschidea portbagajul :) ....se futuse si botonul de deschidere.Comandat dupa o zi pe alta,schimbat in 10 min si asta e...no big deal.


  3. Am sa iti dau o informatie pretioasa...merg lupele de bmw E46 plug&play ,cu ocazia asta poti sa faci upgrade la lupe bixenon si vei avea lumina de 5-6 ori mai buna.Eu am facut asta de 3 ani jumate.Iei cele mai bune balasturi digitale si nu interfereaza cu restul masinii.

    1 person likes this

  4. 2 hours ago, i love VOLVO said:

    Cred ca sunt singurul de pe grup care te intelege perfect. Sa ai o masina de 16 ani si sa te astepti sa mearga perfect si sa nu zdrangane nimic prin ea asta inseamna sa fi nebun. La mine ma refer. Nu te pot sfatui ca nu ma prea stiu dar sper sa gasesri buba

    restul masinii merge foarte bine ,sunt foarte incantat,o alerg de fiecare data ,vede frecvent peste 4k rpm,nu scoate fum(cel putin eu nu vad nimic in oglinda) ,vara face Grecia lejer,consuma aproape nimic...absolut nimic de reprosat,mai bate si in 300k km

    1 person likes this

  5. nu ai fi primul care rade de mine,nevasta-mea la fel.A devenit o chestie de mandrie si ambitie ,ca sincer m-am obisnuit cu zgomotul.Si cand nu ai alte probleme mai importante te enerveaza astea mici

    Rezervorul asta nu are "spargator de val" inauntru ?sau baffle ,altfel nu stiu cum sa ii spun

     

    1 person likes this

  6. daca era mai cald ma bagam sub ea si faceam un filmulet....dar cine stie poate imi fac curaj

    Mi-am amintit ca am pus si niste benzi de cauciuc intre bridele care prind rezervorul.

    Nu prea imi vine sa dau rezervorul jos sa ma uit sus macar.Am sa incerc sa bag o camera endoscopica sus ,poate e ceva acolo.


  7. am verificat,am mers 2 luni fara ea si fara cric....am schimbat tot pe puntea spate inclusiv sistemul de bara stabilizatoare de la mizeriile alea de saibe de plastic cu surub pe post de bieleta la bielete adevarate.Am.scos tot din portbagaj,capitonaj,tot...a. scos carenaj stanga am crezut ca e gatul de rezervor,dar nu.

    zgrangane fix rezervorul

    Masina are amortizoare Bilstein ,asa am luat-o,cred ca erau proaspat schimbate ca prea erau etichetele intacte,si este foarte dura,are duritate de suspensie sport.Am verificat inclusiv amortizoarele sa fie compatibile ca prea mi se pareau dure,sunt ce trebuie.

    Cand am luat masina se auzea ca o caruta pe spate,ceva de speriat,am schimbat flansele de amortizoare ,bieletele de bara stabiliz ,am strans suruburile la scutul termic de la rezervor,am infasurat cablurile de frana de mana ca loveau in plasticele care acopera bratele longitudinale si am scapat de 80% din zgomot dar tot a ramas ceva enervant

     


  8. Ca orice posesor de volvo wannabe am zgomote enervante in masina,am reusit sa le elimin pe toate dar a ramas unul pe puntea spate,si anume in rezervor,daca bat usor cu podul palmei sub masina direct in rezervor acesta zdrangane destul de tare,tind sa cred ca e deasupra lui,nu cred ca totusi se aude inauntru.Nu conteaza daca e gol sau plin suna la fel.Suna de parca si-ar fi uitat un mecanic o tubulara sus pe la sonda de combustibil.

    Nu as vrea sa ma apuc sa demontez rezervorul degeaba

    Idei?