Ygrec

Membru
  • Content count

    121
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ygrec

  1. salutare tuturor... sunt proaspat posesor de V50 (prima masina proprietate personala) si sunt uimit pe zi ce trece de ea.... si in aceeasi masura creste inima in mine cand citesc pe forum despre cate satisfactii aduce si nu numai.... dar sa trecem si la oful meu : am probleme cu semalizarea pe sensul dreapta. Dau semnal dreapta, dupa manevra, retrag manual maneta in pozitia "0", maneta revine si imi dau seam ca semnalizarea pe dreapta ramane activa !!! sau.... in mers, pe macadam sau drumuri improprii, ma trezesc ca masina semnalizeaza dreapta desi maneta este in pozitia "0" !!! patesc asta mai ales dupa amiaza, dupa ce masina a stat in soare... s-a mai lovit cineva de ceva asemanator ? V50 din Oct 2007 2.0 D multumesc anticipat.
  2. Deci ? Ne strângem la o pizza ?
  3. apa in portbagaj

    ON TOPIC.   Pana la urma are idee cineva cum se solutioneaza acesta problema ? Se pare ca este prezenta si la mine.....
  4. Sticla oglinda stânga S40/V50  ?
  5. Cati km aveti in bord?

    Fresh one...
  6. La multi ani Bogdan G!

    Trăiască !
  7. Polish Bucuresti

    Cat fu$e tot deranjul ?
  8. Tot ansamblul OE pentru deschiderea hayon-ului ajunge la ~100 (ron), la V50. Nu cred ca la C30 sa fie mult mai scump. Uita de butoane improvizate sau alte artificii. ..
  9. Zgomot ușa pasager

    Verifică ornamentul exterior din partea de jos a ușii. Dacă este slăbit și joacă, el poate face gălăgie.
  10. polish admisie

    Pentru servicii de sablare cu gheață: În București www.vulpeapamatuf.ro În Timișoara www.icesistem.ro Preț ~ 100 euro / ora Este arhisuficient timp pentru câteva piese gata demontate. .. Din câte știu eu, Acest tip de sablare de fapt elimina foarte bine depunerile de pe o suprafață, nu polisheaza, nu lustruiește, nu îmbunătățește rugozitatea fata de momentul inițial. ...
  11. Micro-switch-ul trebuie înlocuit. Am trecut și eu prin aceste simptome. La un moment dat , după oprirea motorului, se închidea și deschidea atât de repede, ca nu apucam sa încui mașina. ~100ron unul nou în cutie "albastră"
  12. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    și acela, însă a fost postat ca și soluționare în secțiunea în care a fost generat " Ce s-a mai stricat..."
  13. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Inlocuit radiator AC. De data asta am folosit VALEO. "Titan ICE. Alta viata !"
  14. DONE ! Schimbat micro switch de la yala hayon.
  15. Sfaturi achizitionare V50

    aha... și în pușcărie cum mai este ? plictiseală mare ? mai grav este ca astfel de practici au invadat lumea virtuala și nu numai, dar au ajuns pana și la vânzările de animale de companie (caini/pisici)..