serge

Membru
  • Content count

    521
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by serge


  1. Acum 1 oră, Bogdan G a spus:

    @serge, se poate ca reprezentata din Cluj sa aibă alt normativ. Oricum trebuia sa lași și ora de manopera și atunci se vedea clar prețul final pt ca acela este cel mai important. 

    Oricum e ciudat rau devizul pt ca normal trebuia sa ai toate operațiunile.  Adică demontat bara, intercooler etc. La Volvo București asa apar pe deviz . 

    @Ironman, se poate schimba și mai repede însă numai la reprezentanta unde asta fac în fiecare zi. Cauta un service care sa-ți dea un preț mai mic și mai ales garanție.

    Ora de manopera a fost 100 lei + TVA.

    Totalul lucrarii si al materialelor (freon, ulei, substanta UV) a fost 340,93.

    Desi nu apare pe deviz, au dat jos bara si intercooler. De aceea spuneam, la mine atata a costat si durata de aici o stiu.

    Anyway, important e sa fie lucrarea buna si, evident, service-ul OK pt garantie etc.


  2. Acum 10 ore, Bogdan G a spus:

    @Serge, angajez si eu oameni asa iscusiti ca tine care demonteaza si monteaza  un condensor intr-o ora .

    Mersi de oferta de munca, Bogdane. :) Not interested.

    Acum 10 ore, Bogdan G a spus:

    Idiotii de la Volvo o normeaza 3,5 ore manopera si 1,2 ore manopera vidat instalatie, testat si bagat freon, total 4,7 ore iar tu o dat gata in 1,5 ore . Ce sa zic , esti angajat . 

    Am atasat devizul meu de acu 3 ani, ca sa vezi de ce spuneam ceea ce spuneam. :) Nu e loc de rautati, poate eu ziceam una si tu te refereai la alta.

    Referitor la experienta MEA, imi mentin pozitia - 2h. :)

    IMG_20160601_083005.jpg


  3. Interesant. Stiam ca au avut probleme la un batch, din cauza materialelor, dar nu stiam ca au dat si cu vopsea neagra. La mine si al doilea e tot argintiu.

    L.E.: dar da, am auzit si eu lucruri bune si de NRF. Doar ca trebuie atentie la coduri (sunt doua modele asemanatoare la 1,6d). Si, chiar si asa, eu am nimerit odata unul care avea codul corect pe cutie, iar piesa era "pe invers". :)


  4. @MC, Poi tocmai ca nu intra in limitare, totul se comporta normal. :) Doar eroarea aparuta pe bord imi da de furca, adica triunghi rosu + "motorsystem service urgent".

    Mentionez ca pana acum parea ca erorile vin cand trebuie, la fel si limitarea (ex. a intrat in limitare si a dat eroare cand aveam bujiile duse).


  5. Salut,

    Legat de aditiv, am urmatoarea problema:

    Acum cca 10 zile, imi moare motorul (culpa proprie, in intersectie). Pornesc, apare triunghi rosu cu mesaj de service "Motorsystem service urgent". In ultimii ani, mi-a mai murit motorul de cateva ori si eroarea aparea, insa disparea dupa cateva secunde. Acum a ramas.

    Masina se comporta normal, insa. La diagnoza cu DICE mi-au aparut erorile atasate. Ma surprind erorile de ADM, eu avand DPF off de 3 ani.

    Stiti cumva care ar putea fi cauza aparitiei si/sau ce ar trebui facut sa scap de ele?

    Multumesc!

     

    eroare.JPG