nairpic

Membru
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nairpic


  1. La 5 ani lichidul de racire

    Luna trecuta am facut service-ul in reprezentanta si i-am rugat pe baieti ca, pe langa lichidul de frana, sa schimbe si lichidul de racire (daca e nevoie). Se pare ca nu au considerat necesar schimbul de antigel, desi nu l-am inlocuit de aproape patru ani.


  2. Salut! Pentru viteza am 2 amenzi luate pe limitari de 70 km\h: am fost înregistrat de radar cu 78 si 76 km\h. Amenda cumulata app. 350€. Cam aceeasi suma au fost si amenzile de parcare ilegala. Asta in ultimii 7 ani pe camion. Cu masina personala am 2 amenzi de parcare + un accident la un semafor când un nene cu un Audi a reusit sa facă acordeoane din 4 masini printre care si a mea. Încerc sa merg legal pt. ca mi-e o ciuda imensa când trebuie sa plătesc amenzi.

    1 person likes this

  3. Multi nemti vin sa lucreze in Suedia, Lund are un centru universitar cu renume mondial ( chiar daca a mai cazut in ultimile clasamente) si cea mai veche masina parcata in fata blocului e volvoul meu. Nasterea copilului a costat ~ 60 euro ( am stat 3 zile cu sotia intr-o camera separata din cauza unor mici complicatii). Suedezii sunt reci in prima faza in schimb se incalzesc pe masura ce te cunosc, fel de a fi pe care am inceput sa-l apreciez de-abia acum trei ani cand am fost pentru 2 saptamani in Romania ca sa rezolv niste acte. Singurele cozi la care stau aici sunt cele de la magazin, in relatia cu autoritatile, bancile, etc, exista telefonul, posta, internetul.

    Fiecare tara are coruptii ei, insa Romania adaposteste muult mai multe animale..

    7 people like this

  4. Problema este ca nu prea poti revigora rasa atunci cand importezi oameni cu o religie restrictiva ca cea musulmana. Traiesc in Suedia de 7 ani si nu prea am auzit de relatii reusite intre musulmani si crestini. Fetele arabe care au relatii cu europeni sunt batute de familii sau chiar dispar. Statul incearca sa intervina, insa nu pare sa cunoasca problemele arabe in profunzime. In ceea ce priveste jihadul..problemele europei de-abia incep.

    Se traieste bine si inca mai astept sa ma violeze suedezele cand ies noaptea sa ma plimb pe strada.

    6 people like this