bartro

Membru
  • Content count

    58
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bartro


  1. Oare aceste personaje de la ghisee nu sunt tot oameni, nu suntem noi?

    Au fost odata. Cand vad ce oameni stau uneori la coada, ma mir cum funcionari nu le iau la bataie.

    alta tara, in alta viata, ca in viata asta nu apucam asa ceva AICI!

    Ati observat ca acolo merge bine treaba pentru ca diferente sunt la nivel de legislatie, nu la nivel executiv.


  2. Deja am vazut poze cu dacia 1310 inmatriculat pe BG.

    Eu inca nu am cedat, nu am traversat Dunare, platesc cuminte impozitul de 2000RON anual, cu speranta ca o sa reusesc sa restaurez rabla si s-o fac vehicul istoric, macar atunci am un pic de protectie fata de planuri cretze ale guvernului. Dar nici cu retro nu e usor, sa uite ciudat la tine, ca vii la retro cu masina doar ca sa scapi de impozit mare.

    Dar e un pic frustrant, platesc de 40x cat o masina cu motor mic, sau cam cat toate masinile de la mine la bloc adunate. Si nu gasesc loc de parcare mai usor, nu se face semafor verde mai repede cand ma apropriu, nu ma bucur de un drum mai bun. Nici macar nu am masina de lux sau cu o valoare mare, ca sa zic, da domule, platesc, dar si ma lafai.

    Ma bucur ca nu am motor > 3000cmc ca acolo e chiar grav.

    2 people like this

  3. Am avut recent un accident fata-spate cu o Toyota Yaris. Trebuia inlocuite barile, radiatoarele, haion, suporti radiator, podeaua portbagaj, un stop, un far, si inca o gramada de plastice. Capota, aripi fata nu aveau nimic. Nici un airbag sarit. Deviz de la reprezentanta a fost usor peste 7000Euro. Tot cu dauna totala s-a lasat. Si masina mergea inca perfect.


  4. Am renuntat pentru ca e 2.0d, sotia nu place interior de culoare deschisa, si inca un motiv care o sa-ti spun pe pm. Despre cele de mai jos stiu ceva:

    1. sunat, nu mai e de actualitate, nu am vazut-o.

    2. Am vazut-o, masina pare ok, intrerior stofa culoare deschisa, trebuie curatat. Parca are high performance audio. limba pe bord e olandeza. Folosita zilnic. Despre km nu stiu nimic dar probabil dati inapoi, ca mai toate S40.

    3. Am vazut-o. Foarte dotata. Adus in tara in 2010, apoi nu stiu cati proprietari a avut. Folosita zilnic. Are usa sofer atins dar va fi remediat la vanzare. Interior piele crem cu ceva uzura (inceput de crapaturi) pe suport lombar la sofer, dar per total foarte ok. Limba pe bord e Olandeza. Despre km nu stiu nimic.

    4. Am vazut-o si am fost la Bogdan cu ea. E un s40 simplu, interior frumos, sistem audio standard. mici scapari de motorina la tevuse la 2 injectoare, si mai are ceva burduf la turbo crapat. Mai avea un zgomot la fulie cu dublu masa si AC nu mergea (lipsa freon probabil). km.. nu sunt aia, dar nu stiu cati sunt. Masina e din 11/2008. Bord e in Olandeza. Luft capota-aripa la pasager nu e perfect egal si far pare iesit 1-2 mm, dar sunt eu foarte pretentios. E folosita zilnic.

    Si mai am vazut cativa v50, dar ai intrebat doar de s40.

    1 person likes this

  5. In seara asta am ales o masina. Nu e S40, nici V50, si nici Volvo. Regret, pentru ca s40 mi se pare o masina foarte reusita, chiar daca nu e volvo pur-sange. Am optat pentru un VW passat cc , nu e cel mai practic dar e o masina pe care o sa cumparam de la un prieten de familie. Daca stiam, as fi sfatuit proprietarul in 2010 sa-si ia un Volvo :D

    Multumesc toate lumea care m-a ajutat cu sfaturi, informatie, ganduri. Cu ajutorul vostru am invatat multe despre S40 in timp scurt.