bartro

Membru
  • Content count

    58
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About bartro

  • Rank
    Junior

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto BMW E12 528
  • Fabricatie 1980
  1. Sune a runaway diesel. Si cum ai oprit-o?
  2. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Am vazut indoita din cauza montaj incorect.
  3. Volvo a luat foc pe A2 !

    Nu o fi 'bomba'?
  4. Volvo-uri in trafic/parcate

    Cred ca scrie marca masinii pe roata.
  5. Volvo-uri in trafic/parcate

    Poate e o masina cu o imagina neutru si este produs de o tara care are e un regat? (discount? ) Au fost si produsa in Olanda, Belgia, e cam cel mai apropriat de o marca autohtona.
  6. Volvo-uri in trafic/parcate

    ce ai vrea sa-ti raspund la intrebarea acesta?
  7. Volvo-uri in trafic/parcate

    Azi adbica regina actuala si vine in loc fiul ei, si sunt cu ochii pe stiri.
  8. Volvo-uri in trafic/parcate

    Ceva poze cu masini de la casa regala Olandeza:
  9. Sfat achizitionare S40 2008

    E interesant, ca acuma ceva saptamani nu mai era valabil oferta. Hm. E de vazut si intradevar care a fost motivul pentru care a schimbat mai multe componente din fata.
  10. Accident in parcarea unei firme

    Daca mergi la politia ramai fara carnet pentru ca nu ai declarat accident in 24h, daca intradevar acolo este drum public. La amiabila trebuie vazut ce sunt conditiile impuse de catre asigurator.
  11. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    La ce impozit ai la la 1.6 diesel, nu poti acuza nimeni de hotie cred. Sau mai detii alte masini in afara ce cea din semnatura?
  12. Taxa noua, timbrul verde?

    Ati observat ca acolo merge bine treaba pentru ca diferente sunt la nivel de legislatie, nu la nivel executiv.
  13. Din ruse

    Deja am vazut poze cu dacia 1310 inmatriculat pe BG. Eu inca nu am cedat, nu am traversat Dunare, platesc cuminte impozitul de 2000RON anual, cu speranta ca o sa reusesc sa restaurez rabla si s-o fac vehicul istoric, macar atunci am un pic de protectie fata de planuri cretze ale guvernului. Dar nici cu retro nu e usor, sa uite ciudat la tine, ca vii la retro cu masina doar ca sa scapi de impozit mare. Dar e un pic frustrant, platesc de 40x cat o masina cu motor mic, sau cam cat toate masinile de la mine la bloc adunate. Si nu gasesc loc de parcare mai usor, nu se face semafor verde mai repede cand ma apropriu, nu ma bucur de un drum mai bun. Nici macar nu am masina de lux sau cu o valoare mare, ca sa zic, da domule, platesc, dar si ma lafai. Ma bucur ca nu am motor > 3000cmc ca acolo e chiar grav.
  14. Ramas bun...momentan

    Am avut recent un accident fata-spate cu o Toyota Yaris. Trebuia inlocuite barile, radiatoarele, haion, suporti radiator, podeaua portbagaj, un stop, un far, si inca o gramada de plastice. Capota, aripi fata nu aveau nimic. Nici un airbag sarit. Deviz de la reprezentanta a fost usor peste 7000Euro. Tot cu dauna totala s-a lasat. Si masina mergea inca perfect.
  15. Sfat achizitionare S40 2008

    Cel mai pretentios mi s-a parut interiorul de stofa deschisa. Un interior de piele se curata usor, si cu un pic de grija si intretinere preiodica tine mult. Spor la cautat!