bartro

Membru
  • Content count

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bartro

  1. Sune a runaway diesel. Si cum ai oprit-o?
  2. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Am vazut indoita din cauza montaj incorect.
  3. Volvo a luat foc pe A2 !

    Nu o fi 'bomba'?
  4. Volvo-uri in trafic/parcate

    Cred ca scrie marca masinii pe roata.
  5. Volvo-uri in trafic/parcate

    Poate e o masina cu o imagina neutru si este produs de o tara care are e un regat? (discount? ) Au fost si produsa in Olanda, Belgia, e cam cel mai apropriat de o marca autohtona.
  6. Volvo-uri in trafic/parcate

    ce ai vrea sa-ti raspund la intrebarea acesta?
  7. Volvo-uri in trafic/parcate

    Azi adbica regina actuala si vine in loc fiul ei, si sunt cu ochii pe stiri.
  8. Volvo-uri in trafic/parcate

    Ceva poze cu masini de la casa regala Olandeza:
  9. Sfat achizitionare S40 2008

    E interesant, ca acuma ceva saptamani nu mai era valabil oferta. Hm. E de vazut si intradevar care a fost motivul pentru care a schimbat mai multe componente din fata.
  10. Accident in parcarea unei firme

    Daca mergi la politia ramai fara carnet pentru ca nu ai declarat accident in 24h, daca intradevar acolo este drum public. La amiabila trebuie vazut ce sunt conditiile impuse de catre asigurator.
  11. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    La ce impozit ai la la 1.6 diesel, nu poti acuza nimeni de hotie cred. Sau mai detii alte masini in afara ce cea din semnatura?
  12. Taxa noua, timbrul verde?

    Ati observat ca acolo merge bine treaba pentru ca diferente sunt la nivel de legislatie, nu la nivel executiv.
  13. Din ruse

    Deja am vazut poze cu dacia 1310 inmatriculat pe BG. Eu inca nu am cedat, nu am traversat Dunare, platesc cuminte impozitul de 2000RON anual, cu speranta ca o sa reusesc sa restaurez rabla si s-o fac vehicul istoric, macar atunci am un pic de protectie fata de planuri cretze ale guvernului. Dar nici cu retro nu e usor, sa uite ciudat la tine, ca vii la retro cu masina doar ca sa scapi de impozit mare. Dar e un pic frustrant, platesc de 40x cat o masina cu motor mic, sau cam cat toate masinile de la mine la bloc adunate. Si nu gasesc loc de parcare mai usor, nu se face semafor verde mai repede cand ma apropriu, nu ma bucur de un drum mai bun. Nici macar nu am masina de lux sau cu o valoare mare, ca sa zic, da domule, platesc, dar si ma lafai. Ma bucur ca nu am motor > 3000cmc ca acolo e chiar grav.
  14. Ramas bun...momentan

    Am avut recent un accident fata-spate cu o Toyota Yaris. Trebuia inlocuite barile, radiatoarele, haion, suporti radiator, podeaua portbagaj, un stop, un far, si inca o gramada de plastice. Capota, aripi fata nu aveau nimic. Nici un airbag sarit. Deviz de la reprezentanta a fost usor peste 7000Euro. Tot cu dauna totala s-a lasat. Si masina mergea inca perfect.
  15. Sfat achizitionare S40 2008

    Cel mai pretentios mi s-a parut interiorul de stofa deschisa. Un interior de piele se curata usor, si cu un pic de grija si intretinere preiodica tine mult. Spor la cautat!
  16. Sfat achizitionare S40 2008

    Am renuntat pentru ca e 2.0d, sotia nu place interior de culoare deschisa, si inca un motiv care o sa-ti spun pe pm. Despre cele de mai jos stiu ceva: 1. sunat, nu mai e de actualitate, nu am vazut-o. 2. Am vazut-o, masina pare ok, intrerior stofa culoare deschisa, trebuie curatat. Parca are high performance audio. limba pe bord e olandeza. Folosita zilnic. Despre km nu stiu nimic dar probabil dati inapoi, ca mai toate S40. 3. Am vazut-o. Foarte dotata. Adus in tara in 2010, apoi nu stiu cati proprietari a avut. Folosita zilnic. Are usa sofer atins dar va fi remediat la vanzare. Interior piele crem cu ceva uzura (inceput de crapaturi) pe suport lombar la sofer, dar per total foarte ok. Limba pe bord e Olandeza. Despre km nu stiu nimic. 4. Am vazut-o si am fost la Bogdan cu ea. E un s40 simplu, interior frumos, sistem audio standard. mici scapari de motorina la tevuse la 2 injectoare, si mai are ceva burduf la turbo crapat. Mai avea un zgomot la fulie cu dublu masa si AC nu mergea (lipsa freon probabil). km.. nu sunt aia, dar nu stiu cati sunt. Masina e din 11/2008. Bord e in Olandeza. Luft capota-aripa la pasager nu e perfect egal si far pare iesit 1-2 mm, dar sunt eu foarte pretentios. E folosita zilnic. Si mai am vazut cativa v50, dar ai intrebat doar de s40.
  17. Sfat achizitionare S40 2008

    Stie pentru ca si eu m-am interesat de masina asta, si asa m-a zis proprietarul. Daca mai ai intrebari despre un S40 sau V50 anuma - eu foarte recent am vazut o gramada..
  18. Intrebari legate de S40 1.6d

    Da, e lunga. E un compromis. Multumesc pentru urari!
  19. Salut, Imi cer scuze pentru greseli de gramatica, nu sunt Roman. Sunt nou pe forum is nou in ce tine de volvo, si nici nu am avut odata o masina pe motorina. Insa, recent am am inceput sa caut o masina economica, de familia, dar totusi si ceva iesit din comun. Nu trebuie sa fie prea veche, nici prea scumpa. Am vazut un S40 si m-am indragostit un pic. Mi se pare ca e fix ce caut. Apoi am inceput sa ma documentez despre motoarele, si cele potrivite pentru mine ar fi 1,6 benzina sau 1,6 diesel. Cel pe benzina cred ca o sa consuma cam 11% in Bucuresti, asa ca devine foarte atragator diesel, dar ma sperie un pic in aclelas timp, un diesel modern. Injectie directa, turbo, EGR, DPF. Am vazut ca motorul este proiectat de PSA si folosit (printre alte) si pe Ford. Asa ca am contactat un amic care lucreaza la Ford, si spre dezamagirea mea, el a fost foarte negativ despre motoarele respective. Problemele enumerate de el incud turbina (citez, 'o schimbi odata cu placute de frana'), etansare la injectoarele, si uzura la axa cu came. Am cautat si 'pe net' si am gasit intradevar si pe forumuri straine niste relatari de oameni care au avut problema. Cred ca undeva la baza sta ulei, aparent motorul uzeaza repede uleilu si se formeaza 'sludge', ce rezulta la ungere deficienta la turbina si la motor in general. Acuma, ma gandesc, volvo totusi este o marca buna, si parca motoarele diesel de PSA au fost considerate bune (in trecut). O fi o exagerare? Sau chiar apar probleme? Sau apar doar in anumite cazuri? As vrea sa aud niste pareri despre motoarele. Si pe diesel, dar si pe benzina. Am vazut azi o masina interesanta (adus acuma), diesel, si din pacate a fost spalat motorul, ce mi se pare pacat. M-ar fi placut sa-l vad acolo prafuit dar fara scurgeri. Masina e adusa din Olanda, e din 2010 si are cam 100.000 la bord. M-a promis vanzatorul ca luni(?) o sa-mi arate si carte de service. In actele e trecut Euro5 dar nu sunt sigur ca si la rar gandesc asa. Am fost si la Primus, probabil o sa trec acolo cu masina pentru o diagnoza DAR foarte surprinzator m-au zis ca nu ma poate comunica daca km afisati in bord sunt adevarati pentru ca nu sunt proprietar..
  20. Intrebari legate de S40 1.6d

    In seara asta am ales o masina. Nu e S40, nici V50, si nici Volvo. Regret, pentru ca s40 mi se pare o masina foarte reusita, chiar daca nu e volvo pur-sange. Am optat pentru un VW passat cc , nu e cel mai practic dar e o masina pe care o sa cumparam de la un prieten de familie. Daca stiam, as fi sfatuit proprietarul in 2010 sa-si ia un Volvo Multumesc toate lumea care m-a ajutat cu sfaturi, informatie, ganduri. Cu ajutorul vostru am invatat multe despre S40 in timp scurt.
  21. Volvo-uri in trafic/parcate

    Un C70:
  22. Distanta e masurata corect? Poti verifica pe autostrada sau DN-uri la indicatoare hectometrice. In carte trebuie sa scrie ce dimensiuni de roti sunt valabile la masina ta. Daca ai alceva pe masina, poti verifica aici cat o sa fie deviatie de viteza.
  23. Taxa noua, timbrul verde?

    Asta nu mi se pare tocmai legal.
  24. Adaugare soft

    Si cine te opreste?
  25. Intrebari legate de S40 1.6d

    30.000 e un caz foarte fericit.