RaresC30

Membru
  • Content count

    82
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RaresC30

  1. onezero's voLOWvo

    la cat is de prost pot fi si cu masinile asa:)))))
  2. ce fel de ulei sa folosesc?

    Dar eu nu sunt agresiv deloc .Poate in trafic Adica vrei sa spui ca am vorbit agresiv? Si vrei sa imi dai ceva avertisment sau ban sau cum se numeste ? )haha fao ! Avand in vedere modul tau de exprimare , cred ca exmatricularea este cea mai buna expresie . Deci ....ca la scoala , exmatriculare 7 zile .
  3. onezero's voLOWvo

    eu ii dau panica mereu la arthur cand il vad parcat undeva ca is nebun
  4. ce fel de ulei sa folosesc?

    si ce imi pasa mie ca tu il iei cu 50 lei ?...si mai iti dai si facepalm pe banii mei. Sa ma apuc sa fac foamea ca la un schimb am iesit mai scump cu 100 lei ca nu stiu cine? Chiar nu imi pasa atata timp cat sunt banii mei . Si totusi de ce majoritatea raspunsurilor se leaga strict de pretul platit si nu se leaga de Calitate,Usurinta in a fi gasit , Poze cu sticla produsului ,si mai apoi Pretul raportat la Calitate ?
  5. onezero's voLOWvo

    ai o masina careia i-as dura oglinzile cand sta pe 7Strazi parcata cuminte
  6. ce fel de ulei sa folosesc?

    intra si manopera in pret am uitat sa precizez la unul din cele mai de top serviceuri din Cluj adica 4x80=320 lei + filtrele si minuni dealea fara sa mai platesti manopera deci in opinia mea e rentabil . lasand povestile cu diferente de 2-3 lei ideea topicului cred ca e legata de uleiul si calitatea lui nu de pret pt ca aicia fiecare gandeste in functie de buzunarul lui:)
  7. ce fel de ulei sa folosesc?

    eu folosesc asa ceva si e 80 lei litrul
  8. un prieten de al meu , S40 2005 , aprox. 400 000 km f ingrijita masina , jante Medusa 18', piele ,trapa , eleron . O masina f ok
  9. Consum C30

    update consum :6,2 mixt cu cauciucuri de iarna , jante pe 17'
  10. ce fel de ulei sa folosesc?

    Hmm interesant e ca de vreo o luna doar a inceput sa intampina dificultate si masina am condus-o doar eu.
  11. ce fel de ulei sa folosesc?

    ok, am sa verific maine dimineata PS:a mai intalnit cineva prioblema cu joja care intampina dificultate la scoaterea jojei? adica eu cand vreau sa o scot ea tinde sa se intepeneasca desi nu este indoita sau ceva
  12. Consum C30

    1.6 chiar
  13. ce fel de ulei sa folosesc?

    mie mi-au alimentat 3.8 l . ar trebui sa scot din el macar 300 ml?
  14. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Saptamana aceasta : Schimb de ulei -am folosit CASTROL EDGE PROFESSIONAL 5w30 1l-80 lei , schimbat filtre. Astazi , am schimbat toate colierele la furtunul de la turbo si am prins calumea furtunul epuratorului deoarece am avut mai demult problema clasica a ruperii clemelor de plastic . Urmeaza saptamana viitoare sa imi pun si pe fata folii OMOLOGATE cu protectie UV ( nu sunt negre sau fumurii sau cum le stiti , iar pt nestiutori , exista si pt geamurile din fata folii omologate atata timp cat vizibilitatea este de 95%).
  15. da sau nu? part a2a

    deci am dat-o bine cam ce si cum
  16. Volvo C30 2.0D - 2009

    Powershift... asta nu e o cutie conceputa pt masini . Eu conduc un New Holland cu powershift cu aproape 10 mii de ore de lucru si se comporta ca si cum era de nou . La fel si CVT , o cutie conceputa pt tractoare si utilaje pe senile ;in rest frectie la picior de lemn ,o tehnologie care costa undeva la 10 mii de euro adusa laminimum minimorum pusa pe masini .
  17. da sau nu? part a2a

    categoric NU. Jantele in 3 spite merg mai degraba pe un Polo sau ceva micut . La masina ta ceva in minim 5 spite ar merge bine si pe o dimensiune de minim 16' . De ce? Pt ca e un wagon , e o masina mare ,iar la masinile mari merg jantele cu multe spite
  18. Duminica pt mine e ok ca atunci vin de la dej
  19. pai hai ne vedem miercuri seara ce ziceti ? pe la 7-8 la polus -decathlon
  20. Eu plec azi la Dej pana duminica, deci de duminica dp masa incolo oricand
  21. Auzi tu mai ministrule , eu ti-am zis care e parerea mea despre cum iti exploatezi masina nu ca ce am facut eu cu ea . Inainte sa ma incluzi tu pe mine la capitolul taran cu Volvo trebuie sa iti permiti sa poti face asta nu ca povesti si vrajeli si sfaturi , ca majoritatea stim ce "sfatosi" sunteti voi astia din sud care faceti si dregeti tara asta si de voi nu misca un amarat din alta zona in fata dar nu stiti face un ban corect . Si daca ai ceva personal cu mine da-mi PM si stiu cum sa te educ la astia 19 ani ce ii am si te invit sa imi zici si in fata cand vin pe la Bucuresti . Ca gura e mare in spatele tastaturii si toti suntem fii de mafioti si facem legea acolo,doar ca defapt in realitate o dam pe cararea de la stanga si pe aia de la dreapta cand e sa zici ceva in fata ! Vezi-ti tu de Bucurestiul ala a tau unde majoritatea va ofticati pt fiecare cal in plus ce il are prietenul vostru tot cu volvo . Hai noapte buna si da-ti-mi spam sau ce poate puterea din spatele monitorului ....CRITICIENILOR!!!
  22. aicia e efectiv problema fiecaruia cum isi forteaza , exploateaza masina si ce face pe drumurile publice .
  23. 1.6D VS 2.0D

    C30 1.6d :astazi am facut 10 mii de km de cand am adus-o (are 134 700) si am investit in ea ~500 de euro din care probleme tehnice 100 lei etansat DPF (restul sunt schimbat de ulei , filtre , placute frana ,kit distributie si montat folii llumar ) . Pe viitor , suspensii reglabile , folii cu protectie uv pe fata ,jante pe 18` si invers proportional cu lookul sa speram sa fie cele mecanice sunt de parere ca , cu cat o exploatezi mai mult la drum intins eviti problemele mecanice
  24. Tunning nereusit

    worst than my diarrhea!!