George Dragos Petrache

Membru
  • Content count

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by George Dragos Petrache


  1. Se poate verifica si de catre patrula auto sau pedestra..cu ajutorul statiilor...eventual puteti intreba la sectia pe raza careia se afla masina.....

    pot sa va spun doar atat ... e din 2000, e 2.5 i, culoarea maro....


  2. Salutare!!Am avut ceva probleme cu clapeta de acceleratie..am mers la un service si problema e rezolvata..faza interesanta e ca imi apare uneori engine sistem check required...si la tester spunea ceva de pozitia clapetei ..inainte nu statea la relanti,,acum sta insa rar tremura masina-initial am crezut ca e de la benzina,dar cei de la service mi-au dat de inteles ca trebuie schimbata clapeta.Pot afla ce cod are fara sa o dau jos ?


  3. 2 probleme ciudate...a inceput cu geamul de la sofer(dreapta),a coborat si acolo a ramas...au venit 2 colegi sa ma ajute ..cat demontam panoul portiera dreapta sa verificam mufele,unul a scos siguranta de la geam fara a apuca sa scot bornele de pe baterie...ceea ce a rezultat srs-airbag urgent service dar dupa remontare panoului geamul a luat-o,asta e una , a 2-a :am un mesaj brake failure ,am frana dar..cand apas pedala se aude un fasait ....pfff orice sunt dar nu si mecanic:)) ma poate ajuta cineva cu o lamurire?

    si am obervat ca acum nici cruise nu merge...


  4. Azi a fost operatiunea" termostatul"...urca acul de la apa in tandem cu cel de la kilometraj:))nene , sa vezi panica..in mijlocul drumului ..halt!!,am aflat ca e de la termostat....si incet-incet am mers la un magazin de piese auto si mi-am luat unul..pfiuu ce m-a speriat,ca nici nu eram atent la acul de la apa:))))cand deodata....belea!termostatul era din martie 2001 original volvo..gata ,i-a ajuns!


  5. De la ce a plecat infiintarea unui forum volvo?banuiesc ca din dragoste pentru aceasta marca...aici ar trebui sa impartasim ce ,cum, de ce s-a intamplat cu masina noastra,cu ceilalti,nu?singura legatura dintr noi e aceiasi marca;drept e ca in timp , prin intermediul intalnirilor se creeaza si legaturi intersociale intre membri,majoritatea riverani cu locul intalnirii....acum,eu din Bacau rar voi ajunge la Bucuresti la o intalnire,la fel si cel din Satu Mare.Eu nu sunt priceput la mecanica sau electronica ,insa respect pe cel care e...poate sunt multi in cazul meu..si putini cei care iti vor da un sfat avizat,acum se vede si din postari care-s grei forumului:)))Eu vreau sa ramana un loc unde sa poti ajuta sau sa fii ajutat de cei care au masina cu aceeiasi marca ca a ta..e simplu!!Sunt unii care au bani la greu ,insa nu-si va lua un volvo pentru ca ii place masina,ci pentru ca da bine undeva...el va merge de fiecare data in reprezentanta si va da ordin :nu merge aia ,aia ,ailalta..fa-le !!!eu ,mai amarastean ,voi apela un coleg de forum sa ma ajute daca poate..si ,de ce sa nu zic AM FOST AJUTAT PROPMT!VA MULTUMESC CA EXSISTATI!

    1 person likes this