• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
ursu48

Cum ii ziceti la a voastră?

119 posts in this topic

Eu imi alint masina ´´Volvosescu´´ 8)

Merg cel putin o data pe luna "taica"

O sosea intinsa...fara gropi, fara pietoni sinucigasi, fara jmecheri cu bmw, fara faze lungi venind din fata si fara semafoare...

Era sa uit. Si fara limita de viteza  ;)

Merg cel putin o data pe luna "taica"

O sosea intinsa...fara gropi, fara pietoni sinucigasi, fara jmecheri cu bmw, fara faze lungi venind din fata si fara semafoare...

Du-te taica in Germania cat mai este no speed limit, ca in curand si cele cateva vor disparea si o sa regreti.

GERMANIIIAAA!!!!!!

Mie imi place sa conduc o ea....asa ca volvina  i-a ramas, dragoste la prima vedere.....

Mie imi place sa conduc o ea....asa ca volvina  i-a ramas, dragoste la prima vedere.....

un pic pervers....  de la volvina incepe un joc de cuvinte destul de interesant.  :downtown:

Fericitule, care esti :D :D

Aiurea...mai mult de 150-160 nu merg nici pe autostrada.

Nu vad rostul

de la stanga la dreapta : blackie,red-beauty,greeny  ;)

post-68-12877851554559_thumb.jpg

Eu ii zic Uncle BRA

post-1287-12877851555568_thumb.jpg

de la stanga la dreapta : blackie,red-beauty,greeny  ;)

frumos trio.... trebuie vazut

Decat sa va zic cum i-am spus Volvo-ului meu actual si atat, va scriu si numele masinilor mele anterioare.

Prima mea masina, dacia 1310 berlina alba BH 12 ARC se numea Sageata™ pt ca a sarit ca o sageata din arc intr-un sant odata, demult.

A doua masina Volvo 740 BH 22 TER s-a numit TERoarea Oradei™

Masina actuala Volvo S60 BH 82 ATG imi place sa-l alint ATraGatorul™ pentru ca-mi atrage privirea intotdeauna

Eu cand mi am cumparat-o am vrut sa mi-o inmatriculez cu B 01 WCU....dar nu mi au dat aia de la Udriste nr....

asha ca numele de alint a ramas "wc-u"...

Idei pt nick masinii.....toroapa...roaba...cazan...pubela...etc...

Asha ca ....daca vedeti WC-U meu pe starada purtatii respect !!! :D :D :D

A mea are numele:"Ingerasul",iar cand ma supara:"Scorpia".Eu salut masina zilnic si stiu ca nu sunt sanatos,nu trebuie sa-mi spuneti voi !

eu am vrut nr inmat

B 10 RGA

de la     IO RGA(numele meu de familie) dar m-am gandit sa nu dau spre zona "SEF" "BOS" "VIP" etc cu un numar asa de posesiv

la nume nu m-am gandit insa.

AAAAA pot sa-i zic "LINDA" - cine stie filmele de pe bulgari pe cand eram io mic :))

Salut

Pe a mea o cheama "Blackbeauty" este neagra o iubesc , dragoste la prima vedere ...

o mai mangai din cand in cand " adica zilnic" stiu sunt nebun ..de salutat nu mai zic

Nr IF 04 WYS  pentru ca este un vis implinit si nu vreau sa uit asta.......cred ca o merit si ea ma merita pe mine ....o singura data a vazut 200km/h pentru 30 sec in rest la drum intins merg pana in 140km/h deoarece consuma doar 7-8 l/100km la viteza asta si este si o viteza sigura

ha,ha.....bune toate nick-urile

ce ziceti de GALBENUS????;D ;D ;D

l-a botezat nevasta-mea si fiica-mea, asa ca nu am mai avut drept de apel...dar ne intelegem bine. sper sa nu iasa vreodata omleta!!!

post-2651-12877861727794_thumb.jpg

Eu am dricu` normal si dricu` catarator ;D

T A N C U