bacy

Membru
  • Content count

    347
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bacy

  1. Becuri arse

    Salut si bine v-am regasit. Am un V40 din 2000 si eu niste intrebari legate de becuri: - bricheta are bec separat si scrumiera separat, sau e unul si acelasi pt. ambele? (Mentionez ca bricheta e in fata schimbatorului. Rog explicatia si la modul de demontare al scrumierei,respectiv brichetei pt.inlocuirea becurilor) - cand apas pe butonul de lumini ceata spate trebuie sa se aprinda vreun bec in bord?(pentru proiectoare se aprinde) - de ce nu mi se aprinde becul dreapta spate de ceata atata timp cat are si bec si locas pentru el in tripla? Daca il leg in paralel cu celalalt credeti ca merge sau detecteaza computerul ceva? Am mai citit pe forum dar nu mi-am dat seama de unele lucruri, pentru care mai cer explicatii inca odata.Va multumesc anticipat.
  2. Am fost azi la un Bosh Car Services doarece aveam ceva batai pe fata la V40-ul meu.Dupa ce au urcat masina pe elevatoor si mi-au verificat-o mi-au spus ca am duse bieletele antiruliu si bucsile de la bara stabilizatoare. 1)- Ce marca de bielete antiruliu sa caut ? 2)- Bucsile de la bara stabilizatoare vin separat sau cu tot cu bara? Daca are cineva magazin de piese auto imi poate dea niste preturi pentru ambele repere?
  3. Cotiera V40

    Am un V40 din 2000 si nu are cotiera intre scaunele din fata.Aveti idee se poate monta una originala (nici nu stiu cum arata si ce sistem de prindere are), sau se poate pune una universala pur si simplu.Eu as prefera originalul.
  4. Daca te intereseaza un rover 45 2.0 V6 benzina 150CP cu cutie steptronic, full.Sunt al II-lea proprietar Ro.Mai pot oferi maxim 500 euro.Singura prolema e parbrizul fisurat la pasager

  5. Salut si bine v-am regasit. Vreau sa iau un Volvo S40 1.8 benzina an 2001 cutie automata care pe langa mici defecte optice, proprietarul spune ca nu-i functioneaza claxonul si ca are si becul de airbag aprins in bord, dar ca airbag-ul nu este sarit. Respectivul spune ca este de la o piesa (care nu mai stiu cum se numeste dar parca incepea cu litera D...... ) si ca deja a cumparat acea piesa dar n-a apucat sa o schimbe. Ce ziceti, poate fi posibil acest simptom de la vreo piesa? Aceasta este masina: http://volvo.anunturi-auto.4tuning.ro/anunturi-auto/masini-second/volvo-s40-1800-9957978.html Daca stie cineva ceva despre aceasta masina astept informatii si sugestii daca se merita sau nu.
  6. Oricum iti multumesc de raspuns.De acele defecte imi spusese si proprietarul plus cateva zgarieturi pe spate.Dar asta nu-i o problema.Masina sa fie functioneze bine si inclusiv cutia automata ca sunt destul de pretentioase daca n-ai grija de ele. Treaba cu aibag-ul e un pic mai delicata.
  7. Salut baietii! Am si eu o nedumerire. De vreo saptamana se aude un harjait,bazait (nu stiu cum sa explic fenomenul) la motor.Motorul merge rotund, nu trepideza la relanti doar ca la un interval de 2-3 secunde se aude ca un bazait in el ceva de genul vrrrrrrr-hrjjjjj-vrrrrrrr-hrjjjj. Mai bine nu pot explica.Poate sa-mi spuna cineva de la ce poate fi?
  8. Cand am luat Rover-ul am dat la schimb V40-ul care la fel functiona impecabil sis si atunci mi-a fost teama ca nu stiam peste ce dau.Cand am vazut prima data Rover-ul si am mers cu el am fost un pic dezamagit de confort si n-am vrut sa-l iau. Il consideram o balarie in comparatie cu V40-ul meu.Dar nu stiu ce a avut ca pana la urma l-am luat si acum m-am obisnuit cu el si la cei 150 CP e fascinant si nu-l mai consider o balarie. Mi se pare chiar o masina buna si foarte stabila pe sosea.Dar imi trebuie ceva cu consum mic pentru facut naveta zilnic. Doar ca ma gandesc ca daca like2008 zice ca e buna la pret, iar Adi 2727 zice ca e de mult timp la vanzare de ce nu a vandut-o pana acum?
  9. Faza e ca nu dau bani pe el.Vreau sa-l dau la combinatie cu un Rover 45 2.0 V6 benzina, an 2001, care functioneaza impecabil si-mi place la nebunie, doar ca din varii motive am nevoie neaparat de ceva cu consum mai mic.
  10. Pe mine me interseseaza cum e ca intretinere si ca fiabilitate.Eu am avut V401,6 benzina.
  11. Am gasit un Volvo S40 din 1999, diesel, ala de 90CP.Nu sunt adeptul motorinei, am spus-o si mai sus, dar din varii motive imi trebuie ceva cu consum mai mic.Ce ziceti se merita la 3900 Euro. Ce nu scrie este nr. de km. Este asta: http://www.autovit.ro/volvo-s40-C17768495.html. Astept pareri.
  12. Te intereseaza schimb cu un Rover 45 V6 benzina 150cp, cutie automata,an 2001?

  13. Vreau sa-mi schimb parbrizul

    Eu am cerut oferta la ei la Marctec Bucuresti si mi-au trimis raspuns 305 ron cu tot cu montaj.Bineinteles parbrizul nu este original si am inteles ca e mai subtire un pic.Pretul sigur acesta este deoarece a schimbat un prieten de-al meu anul trecut la un Nissan Primera P12 si la costat 450ron cu tot cu montaj.Cereti si voi o oferta de pret in functie de tipul de masina pe care-l detineti.
  14. Vreau sa-mi schimb parbrizul

    Eu gasisem la Bucuresti la o firma Marctec 305 lei cu montaj cu tot dar pentru V40.
  15. Salut! Fa-mi te rogo oferta de pret pentru:

    - 6 litri ulei motor 10W/40 Castrol

    - 5 litri ulei cutie viteze septronic Parca Dexron III pt. un Rover 45 motor 2.0V6 benzina an 2001)

  16. Curenteaza ! ! !

    Si mie mi s-a intamplat cand aveam Reanult Simbol si doar il cumparasem.Era nou nou.Aveam o bluza de trening de fas si cu aia mereu ma curentam ba mai mult noaptea face si scantei cand atingeam usa cu mana.Azi mi s-a intamplat cand mi-am sarutat sotia.Am sarit amandoi ca arsi.Am simtit ca ne-a intepat ceva pe buze.
  17. Aici ai dreptate.Dar daca e sa le fure nu cred ca au nevoie de ajutorul nostru.Deja sunt experti.
  18. Pe mine n-ai cum sa ma invinovatesti. Metoda descrisa de mine este cea descrisa in manualul utilizatorului pentru S/V 40 si e perfect legala.
  19. Ma bucur ca ai rezolvat problema.Tia-m spus; am trecut si eu prin asta si starea de spirit era la pamant fiind si in necunostinta de cauza, dar am citit intr-un manual Volvo S/V40 Owner'S Manual si m-am edificat atunci. Bafta!
  20. La mine a mers si se pare ca si la DanMan.Pozitia I, astepti 2 ore fix cu radio-cd-ul deschis si o sa-ti ceara din nou codul.
  21. cd-player

    Trebuie tinuta cheia in contact in pozitia I 2 ore, unitatea audio trebuie sa fie deschisa, iar dupa 2 ore FIX va aparea din nou CODE, dupa care se reintroduce codul corect. TRebuie sa mearga.Am patit-o si eu si a mers. Cauta in "Owner's manual for volvo s/v40" si scrie acolo mai in amanunt.
  22. Daca stii codul corect, trebuie sa astepti 2 ore cu cheia in contact la pozitia I si cu CD-ul pornit.Dupa 2 ore o sa-ti apara din nou CODE si va trebui sa introduci codul corect. Dupa ce ai introdus codul corect totul va fi OK. Am patit-o si eu.
  23. Stop ceata dreapta

    Asemenea.
  24. Stop ceata dreapta

    Ai indepartat dopul, dar banuiesc ca ai tras si fire.
  25. Sincer eu ma gandesc ca e de la calitatea uleiului.Am Mobil1 5W40 si se apropie schimbul.Faza e ca atunci cand e rece, si automat si uleiul e mai vascos, nu face absolut niciun zgomot.D-aia ma gandesc sa-i fac schimbul si sa pun cumva ulei 10W40 Mobil1 sau Castrol, ca am vazut ca unii de pe forum au rezolvat problema astfel. Crezi ca e posibil sa mearga?