Chris

Membru
  • Content count

    94
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Chris


  1. Faptul ca erati cu un x3 cu cauciucuri de tot kktul nu e vina mașinii. Asta cu am ramas cu x3 pe iarba uda si ne a făcut de ras si un copil cu o tricicleta e un bullshit. Sau exista oricand posibilitatea sa ramaneti împotmoliti daca soferul e foarte prost.

    2 people like this

  2. Masina este superba dar sunt cateva lucruri care ma deranjeaza foarte mult.

    1. Ca orice brand auto mic fara o imagina foarte clara, au schimbat emblema, foarte putin dar se vad schimbarile(Mercedes, Bmw, Audi nu au facut niciodata asta, doar Pejo, Citroen, Opel, Fiat etc)

    2. Pretul e aberant. Nu zic sa coste 30.000, dar deja cand ceri 100.000 de euro, intri in clasa cu Range-ul nou care oricat ar fi de reusit Xc-ul, Range-ul ramane Range.

    3. Deja e in urma cu motorizarile, Avem un 2.0 de 225 de cp la diesel care este si motorizarea de top iar X5 incepe cu un motor diesel de 2.0 si 218 cp si se duce pana la 381.

    Insa sunt sigur ca pretul va scadea si atunci va gasi o nisa de atac, din punctul meu de vedere masina asta va fura clienti doar de la Mercedes ML, Touareg (asta cand va ajunge la preturi mai decente) si posibil Q7(asta pana cand va aparea noul model). Una peste alta masina arata foarte bine.


  3. Exact, nu mai tineam minte unde l-am citit daca aici sau pe forumurile din afara. Nu a dat roade pentru ca nu ai dat unde trebuie. Deci ideea este sa insisti cu wd40 la... "teava" aia imediat cum se termina spatarul la capetele ei, ea se misca putin in cadru si de acolo incepe sa troncane tot scaunul. Eu am facut operatiunea asta anul trecut si la cum facea scaunul mai ales cel de la sofer eram convins ca nu am cum sa scap de zgomotele alea si ca problema este alta, dar ce sa vezi, a trecut un an de atunci si nu se aude nimic. O sa incerc sa fac niste poze sa va arat unde trebuie sa dati exact cu wd40.


  4. @Bogdan: Da, dar daca vorbim noul Range lucrurile se cam schimba iar la ora actuala si noul X5 ca sa nu mai zic de ML mi se par niste glume la interior pe langa vogue/sport 2014


  5. http://www.automarket.ro/stiri/noul-volvo-xc90-primele-imagini-cu-interiorul-noii-generatii-56521.html

    Si iata ca avem primele imagini oficiale cu interiorul noul xc90. Sunt absolut socat, in opinia mea dpdv al luxului este cam peste orice se gaseste pe piata la ora actuala (inclusiv noul range care mi se pare tatal lor). Chiar nu ma asteptam de la Volvo sa se duca atat de sus. Deja noul ML pare o gluma proasta pe langa noul xc90.

    2 people like this

  6. Deci hai sa clarificam niste lucruri de baza, asa cum ti-am zis si pe PM masina nu o sa subvireze mai tare cu strut bar, asta este o prostie. Masina subvireaza mai tare daca intaresti foarte mult suspensia de ajungi ca atunci cand o urci pe trotuar o roata sa fie in aer. Strut bar-ul te ajuta in special in virajele foarte stranse (ex: ace de par) dar ca sa simti ca ai facut acest upgrade trebuie sa te dai serios pe viraje cu ea!

    1 person likes this

  7. Prietene cred ca odata cu venirea primaverii ti a intrat un gugustiuc in ochi, la cat de des postez eu adu si niste argumente la ce vorbesti. E adevarat stiu ca e trist vrei sa ajungi la nationala si ai facut scandal pe aici ca nu ai bani sa bati 100 de km ca termini alocatia pe 4 luni dar totusi nu toti suntem obligati sa iti ascultam refularile tale datorit tineretilor ratate.

    Fan Volvo? Mult spus. Ma confunzi, ti am mai zis.


  8. Bmw 530d, 325xi 330, etc, Octavia 2 era echipare laurin and klement(aka full opshan frate!) iar inainte de Octavia detinut doua Mercedesuri. Dar bininteles ca orice roman autentic care se respecta ai impresia ca trebuie sa spargi toti banii eventual sa vinzi si din casa cand iti cumpari masina, dar tu da ti in continuare cu parerea, vrei sa vorbim si despre Rosia Montana?

    1 person likes this