CatalinDavid

Membru
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About CatalinDavid

  • Rank
    Nou venit

Contact Methods

  • Website URL http://www.davidsign.com

Profile Information

  • Locatie Oradea
  • Auto V50 Kinetic
  • Fabricatie 2006
  1. Sistem audio

    In multe masini ar fi fost o varianta acceptabila, insa intr-un V50 arata destul de rau. Interiorul S40/V50 este unul dintre cele mai elegante interioare auto de cand a aparut si pana in prezent. Parerea mea! Apropo de sisteme audio, daca am varianta cu CD normal, e posibil sa o inlocuiesc cu unitatea care citeste MP3?
  2. traducere mesaje avertizare din germana

    Eu la fosta masina, un Saab 93 din 2005, am avut sectionat un fir care facea legatura intre senzorul de temperatura si computerul de bord. Azi iarna imi afisa 35 de grade si dadea tot felul de erori. Dupa ce am cositorit firul si l-am izolat, totul a revenit la normal. Am facut reparatia doar cand a venit caldura, pentru ca din cauza erorii, nu functiona climatizarea. In plus trebuia sa si vand masina si nu puteam sa o dau fara clima.
  3. Sunet ciudat in zona consolei centrale V50

    Acum ca am aflat de la ce e, nu ma deranjaza sunetul. Ma gandeam doar sa nu se amplifice problema sau sa fie afectate alte componente. Multumesc pentru raspunsuri!
  4. Sunet ciudat in zona consolei centrale V50

    Am verificat dimineata. Intr-adevar, cand masina e rece, la schimbarea zonei de ventilatie se aude sunetul acela. Oare asta ar putea fi o problema la un moment dat? Ar trebui sa o duc in service pentru lubrifierea flapsurilor?
  5. Sunet ciudat in zona consolei centrale V50

    Super! Ma gandeam eu ca nu-i o chestie prea grava. Am incercat acum 2 ore, insa masina era fierbinte si nu s-a auzit. Sper sa-mi aduc aminte dimineata si revin cu un raspuns. Va multumesc tuturor pentru raspunsuri
  6. Sunet ciudat in zona consolei centrale V50

    Multumesc! O sa verific putin mai tarziu cand ajung la masina.
  7. Salutare! Am cautat in forum si nu am mai gasit acest subiect, deci am deschis un topic nou. Dimineata dupa ce pornesc masina in aproximativ 10 secunde, se aude un sunet ciudat din zona de deasupra consolei centrale - undeva intre gurile de aerisire si slotul pentru CD inauntru. Sunetul aduce cumva cu un scartait mai gros (ca si cum ai rasuci un cauciuc intr-un tub de plastic) si dureaza 1-3 secunde. Se aude in special cand pornesc masina dupa mai mult timp - 5-6 ore, aproape de fiecare data. Ce ar putea fi? Va multumesc.
  8. Cum schimb "limba"

    A mea e din Belgia si vorbeste tot olandeza. Am cerut oferta de pret pentru schimbarea limbii, insa pentru 1000 de lei prefer sa invat Olandeza. Daca-mi fac drum prin Bucuresti o sa-l caut totusi pe BogdanG sa-mi puna engleza.
  9. Vreau sa cumpar un V50

    Asa este, al meu are 154.000 km si am crezut ca i-au inlocuit interiorul, atat de bine arata! Daca pe factura originala din Germania de la un parc auto cunoscut sunt trecuti kilometrii, e posibil sa fie dati inapoi?
  10. Vreau sa cumpar un V50

    Stimati posesori de Volvo, va salut! @MihaiPG - Ai facut o afacere excelenta! Felicitari! Eu am trecut de cateva saptamani, la V50 1.6D dupa 4 ani de Saab 93 1.9 TiD de 150 de cai. Sigur, diferenta de putere e cam mare, insa pentru ca in familie a aparut un nou membru, am decis sa luam un break si sa ma potolesc . Am testat si un V50 cu 2.0D, insa era mai scumpa cu aproape 600 EUR dupa negocieri puternice (1200 cu tot cu taxa) si chiar si la aceasta motorizare am simtit diferenta destul de mare fata de Saab. Initial pornisem sa-mi iau un Focus din 2009, dar dupa ce am testat si una si alta, am preferat V50-ul din 2006. E cu totul alta poveste. Daca luam Focus, era mult prea mare golul lasat de Saab. Asa am dat Saab-ul cu 6500 (2005 si 200.000 km) si am luat un V50 cu dotari destul de basic cu 6000, la care s-au adaugat inca aproximativ 600 EUR (taxa de poluare, RAR si celelalte cheltuieli pentru inmatriculat). Imi e dor sa vad ciuda de pe fata posesorilor de masini de figuri cand le dadeam fum la peste 200km/h, dar cred ca a venit momentul sa ma maturizez si sa devin putin mai responsabil. Cu toate astea, am testat V50-ul sa vad cat poate si se pare ca mai mult de 195-198km/h nu vrea. Cel mai bine se simte undeva in jur de 140km/h, viteza pe care o atinge destul de usor. Am tot respectul pentru masinile suedeze si cat traiesc voi ramane un fan.
  11. traducere mesaje avertizare din germana

    Am inteles ca la modelele dupa 2007 e mult mai greu si ca e recomandat sa faceti operatia in service. Sunt curios insa cum se face la modelele din 2005-2006.
  12. Cum schimb "limba"

    Sunt curios de ce echipament ai nevoie pentru a schimba limba la Volvo? Se poate schimba din VADIS daca ai interfata OBD?
  13. camera parcare pentru modelele volvo

    off topic: Bogdan, te rog sa ma ajuti si pe mine cu o informatie. Ti-am trimis PM. Multumesc.
  14. Vreau sa cumpar un V50

    Pai si tu spui ca la Constanta la reprezentanta, sa-mi fac o cheie noua ma costa 450 lei? Pai in cazul asta, imi fac un mini-concediu la mare cu ocazia asta. Din diferenta de pret
  15. camera parcare pentru modelele volvo

    Forma inserturilor arata cam ca protectia de la becurile de iluminare a numarului de la Volvo. Ma gandesc ca nu se potrivesc la alte marci.