silviu apostol

Cum isi bate joc Primus Auto de clienti

107 posts in this topic

Andy, tu-mi reproÅŸai mie, nu demult, că nu „bag la capâ€, dar se pare că tu nu reuÅŸeÅŸti nici cât mine. Nu înÅ£elegi că lumea de pe forum e nemulÅ£umită de atitudinea ta? Tu, în loc să ajuÅ£i lumea, ataci, jigneÅŸti, dai lecÅ£ii de viaÅ£ă. Cu alte cuvinte, nu-Å£i prea vezi lungul nasului, pe româneÅŸte. Te bazezi pe faptul că tu lucrezi la Primus, care are relaÅ£ii cu Volvo ÅŸi ai pretenÅ£ia ca lumea să te trateze ca pe o divinitate. Află că lumea n-o va face, dacă nu ÅŸtii să-Å£i câştigi respectul. Respectul nu se impune, se câştigă. Dacă-l impui, poÅ£i obÅ£ine cel mult teamă, dar, în cazul tău, lumea pe forum nu are de ce să se teamă, pentru că Primus Auto nu e nici templu, nici loc de pelerinaj, ca să ÅŸtim ce pardoseală are. Aici, pe forum, suntem colegi. Pe mine unul, chiar nu mă interesează unde e Primusul... ÅŸtiu unde e în oraÅŸul meu reprezentanÅ£a Volvo ÅŸi acolo merg cu plăcere... cu mulÅ£i bani, dar cu plăcere. Când le-am dat eu uleiul care să-l pună în motor, m-au sunat să mă informeze că un flacon e desigilat (îl deschisesem eu, acasă) ÅŸi să le confirm că sunt de acord să-l folosească.

Am mult respect faÅ£ă de anumiÅ£i useri (Midnight Caller, Bogdan G, LeChuck, Danyx, Matrixxx, iulirx, Adi2727, MuadDib, Victor, Roberto, Parola, Xydexter, Detonator, Sepukku, Betty  ;D, Maurice ÅŸi mulÅ£i, mulÅ£i alÅ£ii) dar toÅ£i ÅŸi-au câştigat simpatia prin atitudinea pe forum. Sunt ferm convins că acest lucru e valabil pentru toÅ£i userii.

Personal, nu cunosc pe nimeni de pe forum (exceptând-o pe nevastă-mea) ÅŸi părerile, respectiv răspunsurile mele depind de atitudinea celor cu care comunic. E valabil pentru foarte multă lume de aici, cazul meu e doar un exemplu. Uită-te la subiectul meu, cu harta: vezi cum mi-au răspuns cei de la Volvo Suedia ÅŸi vezi cum mi-ai răspuns tu... seamănă răspunsurile? Crezi c-o să te respect pentru răspunsurile tale? F**k off! O să-Å£i răspund în acelaÅŸi fel. Nu am nevoie de reprezentanÅ£a ta. Am zis a ta pentru că ziceai aÅŸa: Si acum imi aduc aminte cum directoarea de marketing a venit la mine acum cativa ani si m-a intrebat: "A venit cineva la mine si mi-a cerut acordul sa foloseasca denumirea Volvo in domeniul.ro al unui forum pentru posesorii de volvo din romania,............., esti de acord? Forumul a pornit în 2006, tu aveai 23 de ani, cel mult. Cum ai ajuns ÅŸef la vârsta asta?! Există două posibilităÅ£i: ori pile ori competenÅ£e excepÅ£ionale. De a doua variantă nu dai dovadă, cel puÅ£in, nu pe forum... deci, rămâne a doua... ÅŸi lumea urăÅŸte această metodă de impunere. Nimeni nu e impresionat când spui că ai ajutat într-o anumită situaÅ£ie sau în alta... în primul rând, când o spui tu. Noi n-am văzut că ai ajutat sau nu... Lasă să te laude alÅ£ii, că aÅŸa e vorba, parcă...

Te temi că apar replies cum că te-ai da mare? Nu asta faci, că aÅŸa se vede, de aici? Dacă nu, exprimă-te aÅŸa încât să nu creezi această impresie. Dar, spunându-ne ce maÅŸină beton ai comandat tu sau explicându-ne cât suntem de naivi în domeniul marketing/management (ca să fac referiri doar la răspunsuri adresate mie) nu dai dovadă de inteligenÅ£ă, ci de trufie.

Nu eÅŸti locul de muncă pe care îl ai ÅŸi nu eÅŸti banii care îi ai în bancă. Nu eÅŸti maÅŸina pe care o conduci ÅŸi nu eÅŸti ce ai în portofel. Nu eÅŸti hainele pe care le porÅ£i. ... ca să citez un film celebru.

Am văzut că te-ai însurat recent- Casă de Piatră! - înseamnă că eÅŸti doar la începutul vieÅ£ii, mai ai multe de trecut... primul copil, prima spitalizare a cuiva din familie, prima experienÅ£ă care te căsătoreÅŸte de-adevăratelea, primul pumn în gură primit pe stradă de la un necunoscut, moartea unui părinte... multe nu depind de banii pe care îi ai ÅŸi nici de funcÅ£ia care o deÅ£ii. Lumea de aici a trecut prin multe ÅŸi nu acceptă să faci tu pe filozoful sau să le dai lecÅ£ii de viaÅ£ă. Nu de predici de la copii crescuÅ£i în puf, cum pari tu să fii, are lumea nevoie. Comportă-te tu, în primul rând, aÅŸa încât lumea să zică „bă, chiar am ce învăÅ£a de la ăsta !â€.

Week-end plăcut!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Andy: Dar de ce ar trebui sa-ti ceara tie acordul pentru infiintarea forumului. Nu scrie volvo-primus-club.ro.

Primus Auto este delear Volvo nu Volvo.

Who gives a fuck about the showroom's floor?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hai să vedem aici cum vor sta lucrurile. 

:bgsok:

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Heimdallr

Am incercat si eu in cateva randuri sa ii atrag atentia lui @andy asupra atitudinii sale, si angajatilor de la Primus. Se pare ca nu a fost suficient. Eu unul am renuntat in timp, asa cum cred ca au facut si unii dintre cei pe care i-ai mentionat si tu si care chiar au avut contact cu el. Sa speram ca viata il va pune in situatii de a reflecta asupra celor scrise pe acest forum la adresa lui sau a firmei Primus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Åži eu voi renunÅ£a, Rebelu, crezi că Å£elul meu e să-i fac lui educaÅ£ie, că doar nu-s tac'su... hehehe :bgsok:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu propun ceva si mai bun: sa inchidem acest topic.

Cred ca de data asta ai dreptate 100%. Trebuie inchis subiectul.

Iar s-a ajuns la exagerari si refulari necontrolate care se scriu foarte usor la umbra tastaturii care sigur nu fac bine nimanui si nici nu vor ajuta la rezolvarea vreunei probleme. Doar vor inflama/agita spiritele, inutil.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deci, cine vrea sa inteleaga ceva din acest topic...intelege.

Inchid subiectul, devine inflamabil ... :angryfire: 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.