danut3

Membru
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

4 Followers

About danut3

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Cluj
  • Auto V40 1.9D D4192T3 85KW 115CP
  • Fabricatie 2001

Recent Profile Visitors

1,267 profile views
  1. VIDA-DICE...?

    Buna ziua. Vida 2014 functioneaza cu interfata (tester) DELPHI? Multumesc
  2. pin code v40

    Încercați și metoda acesta: -dai borna minus de la baterie jos; -calci pedala de frana; -dai borna plus de la baterie jos; -astepti 15 minute; -conectezi bornele de la baterie; -pui contactul ...și Doamne ajuta.... La mine așa a mers.
  3. Mersi mult de informatie. Raman dator cu o bere.
  4. Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu o schema pentru montarea instalatiei electrice a unui carlig de remorcare pentru un V40 din 2001. Precizez ca instalatia este formata din priza si ceva cabluri. Nu am nici o mufa sau modul de conectare pe instalatia electrica a carligului, doar niste papuci de conectare. Va multumesc anticipat.
  5. Salut. Totusi s-a hotarat data si ora?
  6. Sticker volvo-club

    Roberto MII DE MULTUMIRI!!!!! A ajuns sticker-ul. Dimensiuni 14.3cm x 2 cm
  7. Sticker volvo-club

    Am trimis adresa prin PM. Multumesc.
  8. Sticker volvo-club

    Buna ziua. As dori si eu un sticker. Roberto, te pot contacta pt. 1 sticker? Multumesc anticipat.
  9. Probleme AC

    Am curatat si butoanele... acum astept sa prind un drum mai lung sa vad ce se intampla . Mutumesc mult de sfaturi.
  10. Probleme AC

    Nu cred ca este din buton.... deoarece fara sa ating nici un buton far sa ii dau nici o comanda ...se apuca sa bage aer fierbinte ... nu cald ci fierbinte (cand tin mana in dreptul fantelor e fierbinte)
  11. Ti-am trimis PM cu nr. meu.... poate te pot ajuta.
  12. Salutare! Am un Volvo V40 1.9D D4192T3 85KW 115CP, cu urmatoarea problema: in tipul functionarii climei, (aproximativ dupa 1-2 ore functionare) aceasta incepe sa-si faca de cap. In loc sa dea aer rece incepe sa bage aer fierbinte. Isi revine la normal daca opresc motorul si astept aproximativ 1 minut. Mentionez ca a fost verificata etanseitate instalatiei si a fost completata. a fost verificata de asemenea si pe tester. Multumesc!
  13. Pornire grea dupa revizie

    Multumesc midnight Am avut o problema asemanatoare si s-a rezolvat prin folosirea pompitei de amorsare La mine s-a intamplat urmatorul fenomen... am pornit masina... am oprit-o.... si cand am vrut sa pornesc iar... nimic.... Parca nu se alimenta... Dupa mai multe incercari mi/am amintit ca am si o pompa de amorsare in dotare (noroc ca am mai citit pe forum). Am dat de cateva ori la pompita... si minune! A PORNIT. Multumesc inca odata celor care posteaza aici si ne impartasesc din experienta lor.