Alibaba

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Alibaba

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Targu Mures
  • Auto Volvo V50
  • Fabricatie 2005
  • Fabricatie 2 0
  1. Motor murdar de ulei.

    Asa este, eu am cumparat un alternator second cu 200 lei, in care nu erau bune piesele ce trebuia pentru mine, asa ca din magazin am cumparat cele trei piese cu 385 lei plus manopera de 200 lei. Din fericire alternatorul second am putut sa dau inapoi la dezmembrari, de unde am cumparat.
  2. Motor murdar de ulei.

    Am patit si eu cu alternatorul. Pur si simplu s-a blocat si a iesit fum de sub capota si pe bord scria , ca nu incarca bateria. A fost demontat alternatorul, in care au fost schimbate diodele, releul de incarcare si inca ceva, dupa care am incarcat complet acumulatorul - acumulator din 2014- am si masurat ca sa fiu sigur. Pot sa spun ca de atunci nu am mai avut probleme cu  alternatorul.
  3. Nu te stresa. nu este o mare problema, doar te atentioneaza, ca ar trebui schimbat lichidu de frana. Totusi sa te uiti cat se poate de repede, daca a scazut nivelul la minim., atunci cu DOT 4 sau DOT 4+ sa completezi. In Romania din pacate nu prea schimbam lichidu de frana din 3 in 3 ani cum ar trebui dupa cartea technica a masinii, asa ca fiecare la atitudinea lui . . .
  4. Buna Cristi, poti sa propui pe cineva din Targu Mures care are si se pricepe cu tester pentru Volvo V50?

    Multumesc.

  5. volvo v50 - DSTC

    Salut tuturor, Poate sa ma ajute cineva si pe mine cu un sfat bun, si la mine a aparut eroarea -stabilitätkont. wart. erforderl.-, dar la cine am fost la tester, nu a putut rezolva definitiv, imi apare iar. Multumesc
  6. Buna tuturor, doresc sa intreb, cand va mai intalniti, ma intereseaza si pe mine. Multumesc
  7. CAUTA POMPA SERVO DIRECTIE

    Imi cer scuze, pentru ca nu am raspuns si mai ales nu am multumit pentru raspuns. Asa este, acolo era exact rezervorul pe care-l cautam, din fericire nu trebuia sa complectez uleiul. Va multumesc Midnight Caller.
  8. CAUTA POMPA SERVO DIRECTIE

    Buna, am si eu o intrebare, daca se poate, nu gasesc, nu stiu unde este pompa de  servo si mai ales unde pot sa ma uit la nivel, in caz daca trebuie sa completez uleiul , eventual sa schimb tot uleiul. Am Volvo V50 , 2.0 Diesel, 136 CP 2005.Multumesc.