Ujio

Membru
  • Content count

    346
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

57 Good

About Ujio

  • Rank
    Pasionat
  • Birthday August 10

Profile Information

  • Locatie Olt
  • Auto xc70 diesel 120kw
  • Fabricatie 2005

Recent Profile Visitors

2,172 profile views
  1. Kinetic - Mommentum - Summum

    Salut.Diferentele sunt substantiale,gasesti pe net liste cu cele 3 echipari in functie de modelul ales.Cea mai cheala e kinetic,urmeaza momentum si culmineaza cu summum.
  2. L-am cumparat original Ford cu 150 ron.Bogdan are dreptate(din nou),sa schimbi mereu piese gunoaie costa sau daca schimbi singur implica efort.Efort ce dupa o varsta nu e la indemina tuturor.
  3. XC70

    Salutare.Masina merge fara probleme.Intentionez sa schimb si celelalte fluide,pina acum am schimbat ulei motor si cutie manuala.Mi-ar fi util ceva clip,multumesc.
  4. Antigel Volvo v40

    Nu e o problema cit timp e similar cu cel original.
  5. il izolezi si il lasi in pace.Apoi cuplezi si vezi ce si cum.
  6. suport 3 biciclete

    Eu in masina o bag fara roata de fata,o scot in doua secunde ca nu are piulita la butuc fata,ci aripioara,clema.Nu am cumparat bare originale de acoperis,si eventual suport de biciclete pentru bare.Normal cel original e pe acoperis la tine.Dar vad pe net ca in lipsa de carlig poti pune pe plafon sau pe haion.In functie de buget.
  7. Volvo 850 T5 - noul daily driver

    Felicitari!Ce nu imi plac sunt jantele si schimbatorul de viteze,presurile de doi bani...Important e sa iti placa tie,in definitiv.
  8. Distributie

    Autokarma,ce crezi ca reprezinta?Niste dumnezei in piese auto?E doar un Srl,ce multi ani avea un singur magazin prin Tei,si ulterior s-a extins.Dovada ca nu sunt decat niste vanzatori este ca vand si aftermarket si originale,nici macar nu au o politica de a vinde numai piese originale.
  9. XC60 -B4- R-Design

    Scopul oricarui form de discutii pe teme de auto este sa ne sustinem reciproc,adica cei ce stiu sa ajute pe cei ce stiu mai putin.In cazul masinilor prezervativ,moderne,din plastic predominant,singurul remediu la probleme este schimbarea pieselor,din pacate.
  10. XC60 -B4- R-Design

    Odata cu varsta unii raman la cazane vechi,altii-mai optimisti continua sa cumpere masini moderne,ca in final sa ramina tot la vechituri,din motiv de fiabilitate.E o chestiune de maturitate in gandire,sau de a pretui roadele muncii tale in loc sa le arunci pe plastice,softuri,leduri si alte bazaconii.Parerea mea,buna dimineata.
  11. Sfaturi schimbat piese

    Salut.Fa rost de o carte de revizii service a modelului si acolo vei gasi interventiile recomandate si la ce numar de km se recomanda.Dar trebuie sa schimbi conform la ce scrie acolo tot,de la 0 la numarul de km ce are masina interesata,altfel degeaba te interesezi.Si de obicei nu se scrie legat.
  12. XC60 -B4- R-Design

    E povestea celor ce se imbata privind o masina de generatie noua.Va meritati soarta,ca ati pus botu la gunoaie recente,si meritati sa platiti ratele la ele pina nu veti mai putea.Oricum,apreciez sinceritatea ta.Bafta sa te scapi de ea.
  13. Probleme s90d5

    Morala,suntem ca natie niste gunoaie necinstite mai mari ca italienii.
  14. Intrebarea este electricianul acela exista sau nu?Nu ar fi mai decent sa te exprimi gen-Imi prind mainile acolo,ma poate ajuta careva?
  15. Salut.Din ce descrii imi rezulta ca as face o diagnoza,sau as gasi un electrician mai dibaci.Am avut asa ceva in trecut la masina neFestei,electricianul mi-a cerut suma forfetara de 100 lei,si apoi a stat 4 ore pina a gasit defectiunea,era cititorul dvd al navigatiei,raminea conectat,avea discul in el si isi facea treaba.