m7an9u

Membru
  • Content count

    181
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by m7an9u

  1. La ceva timp dupa ce am schimbat volanta , placa presune , kit ambreiaj (sachs-nou) se aude un zgomot ciudat la decelerarea motorului , asa ca un vuiet , aveti idee ce poate fi ? Exista vre-o posibilitate sa nu fie montata bine volata ,abreiaj etc? De tras trage de rupe , nu trepideaza nu nimic , doar acest zgomot ciudat . m-am gandit ca ar putea fi un rulment , dar atunci de ce doar la decelerare ?
  2. Achizitionare masina

    Decat un focus 3 , eu as cumpara s60 , mai ales ca este adus din Franţa si acolo nu se ,,joaca" cu km , nemții nu mai sunt ce au fost !!! Enviado desde mi SM-G920F mediante Tapatalk
  3. probleme cu motorul

    Eu am păţit ceva de genul cu altă marcă de maşină şi a fost pompa de abs , deşi am crezut în principiu că era bateria sau alternatorul ... Enviado desde mi SM-G920F mediante Tapatalk
  4. Ulei motor S60 Drive 2012

    Bine , ok . Că nu am nici filtru de particule . Mulţumesc . Enviado desde mi SM-G920F mediante Tapatalk
  5. Ulei motor S60 Drive 2012

    Asta-i bun si daca nu pune Castrol , nu ? Ca voi m asperiati tot timpul cu uleiurile ... Enviado desde mi SM-G920F mediante Tapatalk
  6. Ulei motor S60 Drive 2012

    Enviado desde mi SM-G920F mediante Tapatalk
  7. Ulei motor S60 Drive 2012

    Enviado desde mi SM-G920F mediante Tapatalk
  8. Problema pornire

    Asta cu aerul în instalatie pe viitor o poţi rezolva uşor , cumperi o pompiţă ca şi cea a vecinului tău , mă refer doar la pompiţă , fără furtune , şi o montezi pe maşina ta . Nu cred că este mai scumpă de 10€ .
  9. Curata galeria de admisie unde ti se explica mai sus de ,,ciuperca" respectiva , dar curata si egr-ul si schimba-i filtrul de motorina , asta inainte de proba la injectoare . Asta este parerea mea . Eu asa am adus-o la o pornire excelenta .
  10. Tehnician comerț international , nu profesez , vand masini pe care le cumpar si le repar , aranjez , etc . Locuiesc in Spania din 2001 .
  11. Pret prea mic?

    Eu aş asculta de Cristi Muresan şi aş verifica VIN-ul la reprezetanța , are un numar mic de km , vorbim de 8 ani totuși .  Ca părere personală , mi-aş cumpara un diesel , sincer , am unul din 2004 cu aproape 300000km si sunt mulțumit . Oricum alegerea iți aparține , la fel și banii ☺ .
  12. Du-te la volvo , caci pana la urma tot acolo ve-i ajunge , iti vor face ECM RELOAD , si dupa ti-ai ,,recuperat'' masina . Acestea le spun din proprie experienta , am facut exact ce ai facut tu si am fost la 20 de mesteri care fiecare a luat partea lui de pe mine , mi-au umblat in ECM si mi l-au terminat . Nu am mai rezistat psihic pe bune , m-am dus la volvo am luat un ECM nou mi-au incarcat cartografia , caci vin virgine , am dat cheie la masina si totul a fost ok , pana in ziua de azi . La injectoarele astea siemens nu se pot scoate mufele in timp ce merge motorul pt. ca sunt piezoelectice, asta ca asta , dar ai facut aceeasi gresala ca mine repede dupa aceea ai scos mufa de la bateria , atunci s-a corupt softul . Pe scurt daca vrei sa economisesti bani , direct la volvo , ECM RELOAD si ai terminat . Mie toate acestea mi le-a spus Bogdan G. si nu am asculatat dar pana la urma nu am avut de ales . Nu ii stiam pe baietii de aici si nu am avut incredere dar poti avea , nimeni nu m-a ajutat mai mult ca ei . Sper sa-ti fie de ajutor ce-ti spun 
  13. Buna , Pe scurt am facut o tampenie,am scos cablul unui injector in timp ce motorul mergea , motorul a inceput sa mearga in 3 inj ,am bagat cablul la loc dar degeaba , am scos cablul urmatorului inj. motorul s-a oprit , masina nu mai porneste acum ,la tester imi spune : eroare 301-control module ,faulty software check sum ECM. Eroarea nu se poate sterge , sigurantele le-am verificat toate sunt ok , va rog sa ma ajutati chiar daca mi-am facut-o cu mana mea !!! :crybaby:
  14. Lumina faruri mai buna, cum?

    Eu , dragii mei am pus pe masina becuri Philips Blue Vision Ultra (xenon ultimate effect ) 12v 55w si sunt multumit , mult mai multumit ca inainte .
  15. Mers in 2 pistoane! / ECM defect?!

    Daca iese c301= ecm reload , doar la volvo . Succes !!!!
  16. Mers in 2 pistoane! / ECM defect?!

    Cam asta a fost povestea mea
  17. radio CD V50/2005 vs v50/2011

    Nu stiu eu nu am curatat-o niciodata , spor la treaba !!!
  18. radio CD V50/2005 vs v50/2011

    Al meu este mki 9100 , dar mi se pare ok .
  19. radio CD V50/2005 vs v50/2011

    Ceau , un v50 din 2005 am si eu si tot fara mp3 , Bogdan G. mi-a spus ca nu se poate pune alt radio decat la volvo pentru ca la masina noastra instalatia este pe fibra oprica . Eu personal am montat un parrot pe masina cu iesiri de ipod,usb si cea normala , folosesc usb-ul cu stick-ul fara probleme de mai bine de 2 ani .
  20. Nu functioneaza prizele...

    Mulțumesc !!!!
  21. inlocuire filtru motorina

    Eu cand amorsez scot furtunul ce duce la pompa de inalte si cand tasneste pe acolo motorina montez furtunul de la pompa de inalte , ii mai dai 2-3 pompite si pornesti , iar restul de aer nu afecteaza . In cazul in care nu merge asa pui pe cineva la volan sa de-a la automat in timp ce tu amorsezi si tot porneste , eu am facut-o de multe ori fara probleme si nu am nu stiu ce stiinta in domeniu .
  22. Achizitionare Volvo V50

    La al meu volvo v50 2.0d 136cv am , 250.000km si vreau sa-ti spun ca e super ok masina , interiorul se uzeaza mult mai greu ca la alte masini , gen vw-audi , atat butoanele cat si scaunele , etc . Este din 2005 si fara dpf , motorul merge excelent daca ai putina grija de el . Spor la cautat !!!
  23. Deja sufar alaturi de tine , si abia astept sa vad care a fost cauza . Tot aici am vazut si eu . Mare noroc am ca volvica al meu nu are dpf .
  24. Nu mai schimba filtrele de particule , taie-l si scoate-i ceramica . Trebuie sa gasesti pe cineva care se pricepe la motoarele astea , altfel doar pierzi bani , eu acum 2-3 ani am avut o experienta asemanatoare si pentru o reparatie de 200e , pt. ca nu am ascultat de Bogdan G. am platit mai mult de 2000e . Bogdan G. ce spune ?